2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın hanımlar.günlerdir uykusuzdum bu gece kızım az dinlenmeme izin verdi şükür.Dün sab simplexi kestim bir işe yaramıyor diye çocuk gece daha iyi uyudu.tesadüf müdür bilmem.

Kandilimiz mubarek olsun hanimlar:)rabbim dualarimizi kabul etsin.
Kaka konusu acilmis tam benim konum:) :) biz biraz onden gidiyoruz ya malum ondan daha once basima geldi burda da sormustum hatta.bizim oglus da 3 gunde 2 gunde 1 yapiyor ama ben sunu kefettim kayisi hosafi yiyorum bide kimyon iciyorum ogun yapiyor tesaduf mu bilmem ama posali lifli gida yedigim zaman yapiyor biraz bslenmenize de bakin.bidr dedikleri dogru anne sutu alanlar biriktirip yapabiliyormus 3 yil once boyle bisi hic duymadim basimiza da kizimin topiginde gelmemisti.bu seneki bebeler bu model galiba

whiterose00 canimcim bebegin gunduz saatleri normal aksam 5 ten sonra bu sekildeyse kolik bebek.bende 8 yegen var 2 de benim ve cevrwmden duyduklarim aksam baslayan ve susmayan saatlerce aglayan bebekler kolik bebek oluyorlar.bizde ya elimizde sallardik cunku besigi kabul etmezdi anlardi kollarimiz kopardi yada disari cikarirdik arabada gezerken uyurdu ve balkonda uyudugumuzu bilirim.malesef bir donem boyle geciyor kendiliginden pat diye kesiliyor.cocuga okumadigimiz dua kalmiyirdu..insallah kolay atlatirsiniz.supurge sesi sac kurutma makinesi sesi dene.kolik bebek yazilarini da okuyabilirsin.

Bebeğini bol bol oku çok hassas oluyorlar herşeyden etkilenmeye açıklar.gazı varmı acaba niye bu kadar huzursuz doktota götürdün mü
Gazi olduğunda sallama da fayda etmiyor. Gaz ilacı kullanıyoruz. Kolik bebek oluyormuş bizimki. Saç kurutma makinesi sesi açık hep. Sakinlesiyor ses ve sallama ile. Sallayinca ağlamayor,ben de anlamadım bir sorunu mu var

O da fena ama soyle dusun tek rahatsizligi tek hastaligi bu olsun. 3 gundur hastaneye gidip geliyorum ne bebeler var icim aciyor amma 3lden gelen bisi yok tabii. Sukur bizimkilerin bu hallerine de...

Aynen anlattigin gibi canım.dogdugu gece dışında her gece bu sekildeyiz. Battaniye içinden bakıyor öyle . bırakınca ağlıyor ama kollar ve bel fena halde bizde. Saç kurutma makinesi sesi de acik

Şükür bugün bi yapmış kızım kakasını beline kadar, hiç sıkıntısı yoktu aslında ama hep kakalı beze alışinca yapmayinca insan canı yaniyo saniyo

Şükür bugün bi yapmış kızım kakasını beline kadar, hiç sıkıntısı yoktu aslında ama hep kakalı beze alışinca yapmayinca insan canı yaniyo saniyo

Bugün kendi kendine uyurken yapmış canım ama 5 günlük yapmış resmen doldurmuş beline kadar eşimle çok sevindik

Nerdeyse hergün yıkadım o kadar dr kendiliğinde geçer demişti ve geçti ben bişi kullanmadım

Gazi olduğunda sallama da fayda etmiyor. Gaz ilacı kullanıyoruz. Kolik bebek oluyormuş bizimki. Saç kurutma makinesi sesi açık hep. Sakinlesiyor ses ve sallama ile. Sallayinca ağlamayor,ben de anlamadım bir sorunu mu var
Rabbim yardım etsin ya bazenn bende çok ağladığında napacamı şaşırıyorum karın masajları yapmaya başladım onada izin vermiyor nasıl rahatlatayım şaşırdım

Al bizden de o kadar ağladıkları Zaman ne yapsak kar etmiyo bi taraftan üzülüyorum bi taraftan sinirleniyorum ayy çabucak geçsin sıkıntılı günlerimiz

Ya şu primadan hiç memnun değilim koca pakette bitmiyo hep sızdıroyo sıvı kaka yapıyo oğlum zaten onuda çekmiyo beline çıkıyo hep hiç memnun değilim.. Komili zeytinyağlı kullandım o bile daha güzeldi bu bitsin ya molfix alıcam ya komili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…