2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın herkese biz 35 günlük olduk ama çok zor geçiyor günlerimiz. Kızım doğru düzgün emmiyor beni ,uyandığında emiyor genellikle,agladiginda ağzına hiç almıyor memeyi. Sayarak,emzirerek ve mama ile beslemeye çalışıyorum.
Aksamlari 5-12 arası uyumuyor . Ağlıyor surekli . Battaniye ile salliyoruz sürekli. Besigi kabuk etmiyor,sürekli sallanma istiyor. İlk 20 gün annem vardı dönüşümlü salliyorduk. Ama artık belimiz ,kolumuz ağrıyor sallamaktan. Ev bizim değil ve yeni ev bir şey de cakamiyoruz duvara. Naoacagimizi şaşırdık çok yoruldum

Aynı durumdayız gaz sancısı gelince emmiyor mama veriyorum aç kalmasın diye artık nasıl sallıycamızı şaşırıyoruz ben baştan beri tekim kimse yoktu yanımda artık uyuşuyo omzum ellerim ağladığına hiç kıyamıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah bide sivilce gibi döküntüler var ya sinir oluyorum nasıl geçicekse :)

Gaz sancısı hepimizin ortak dertlerinden
Sivilceler bizdede var ilk zamanlar çok yoğundu şimdi baya azaldı

Zeytinyağı sürüyorum yemeyin kullanıyorum sahada kötüye gidiyor
Can'ım benim oğlanın yeni doğduğunda çok kötü olmuştu komilinin yenidoğan ıslak mendili var ondan aldık zaten bez de komili Bi de oda sıcaklığında margarin sür dediler ondan sürdüm geçti Bi daha da olmadı

Bebeğini bol bol oku çok hassas oluyorlar herşeyden etkilenmeye açıklar.gazı varmı acaba niye bu kadar huzursuz doktota götürdün mü

Kızlar bebeğim cumartesiden beri kaka yapmıyor beş gün olacak sadece anne sütü içiyor kabız mı değilmi anlamıyorum doktora götürdüm bağırsakları iyi durumda dedi zeytinyağı önerdi ama bir işe yaramadı napacamı bilmiyorum bir anda kesildi kakası

Bende de oldu anne sutu ile beslenen bebekler 5 gune kadar kaka yapamayabilirmis. Dr um oyoe soyledi. Ama gecen hafta ayni 5. Gunde kaka yapmayinca panik oldum. Sonra dr fitil verdi. Ama koca fitil minicik popsuna nasil girsin kucultmeye calistim boldum falan ama yok. Kiz okadar agladiko zorlamadim. Bu sefer ben cok kotu oldum.noye yapamiyorum die. Ama 5 dk sonra kakasini yapti. Cok sevdindim . Ama baya fazla yapti.yani icinde durdukca cocugun aglamasi normal.bugun3. Gun yine yapmadi.

Can'ım sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı olmuyor genelde geçen doktor bana bir hafta da yapmayabilir dedi daha önce de yazmıştım ilk bebeğimde bir hafta yapmamıştı haftanın sonunda hepsini birden yapmıştı

Beklemedeyim inşallah seninki gibi bir hafta sonunda mutlu sona kavuşuruz çok üzülüyorum ona en ufak bişi olsa

Gaz sancısı hepimizin ortak dertlerinden
Sivilceler bizdede var ilk zamanlar çok yoğundu şimdi baya azaldı
Bişey kullandınızmı peki başında bile çıktı ya şimdi doktordan geldik normal dedi ama eve gelince ateşini ölçtüm 37.4 çıktı tahlilleri falan temiz arabada gidip gelirken sıcaklamış olabilirmi şimdi ölçtüm 36.7 Üf şimdide buna takarım kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…