2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar bebeği kakasını köpüklü yapan var mı? Benim kızım maalesef enfeksiyon tedavisi gördü 15 gün kadar hastanede kalıp damardan antibiyotik aldı. Şimdi de kakasını köpüklü yapıyor. Altını açınca yaparken fark ettim. Asitli gibi köpük köpük sarı geliyor kaka. BaZen de Çimen yeşili gibi ama o köpük olmuyor. Gazdan olabilir diyenler var. Ya da antibiyotik sebebiyle laktoz alerjisi geliştirmiş olabilir diyenler var. Merak ettim bebeği gazlı olup köpük köpük kaka yapan var mı?

KıLar bebeğinizi kendiniz mi yıkıyorsunuz
Eşimle yıkıyoruz tek başına şuanda zor hem tutup hem su dökmek
Geçmiş olsun.doktoruna danış istersen.şüphen varsa ya fotoğrafını çek ya da kakalı bezi alıp doktora göster direkt.

Yenidoğan göz muayenesine götürdüm bugün kızımı.devlet 1,5 aydan itibaren bütün bebeklerde göz muayenesini rutin uygulamalara dahil etti dedi görevli.bildiğiniz prematüre bebeklere yapılan rop testini yaptılar kuzuma.gözleri kanlandı sağ göz kapağı şişti.öncesinde bir kağıt imzalattılar.kağıttada yazıyordu bu tarz şeylerin olabileceği.kanlanma bir iki gün hatta bazen 1-2 hafta sürebilir dedi doktor.kızım o kadar çok ağladıki eşimde ne gerek vardı şimdi çocuğa bunu yaptırmaya diye bana kızdı .ama olsun göz çok önemli .allah korusun bazı hastalıklar erken teşhis sayesinde ilerde sorun yaratmadan küçük yaşta çözümlenebiliyormuş.allahtan sorun çıkmadı yavruşumun gözlerinde.6 aylıkken tekrar gelin başka testler yapılacak dendi.

Ya kızlar benm bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler var. İlk doğdugunda tek tğk vardı şimdi çoğaldı neden olabilir başına gelen varmı
Benim de öyle canım 15 günlük ken başladı çok yoğundu isilik deniyormuş şimdi 28 günlük olduk baya kurudu gibi, kimisi sütun yağlı yarıo ondan olmuş diyo, kimisi cok sıcakta tutmuşsun rahatsız olmuş bebek diyo. İlk zaman çok üzülmüstum ama araştırdım hemen hemen yenidoğan bütün bebekler oluyormuş zararlı değilmiş ve hiçbirşey yapmadan kendi kendine geçiyormuş. Bizim şuan çok az kaldı.

Ya kızlar benm bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler var. İlk doğdugunda tek tğk vardı şimdi çoğaldı neden olabilir başına gelen varmı
Basıma gelmedi fakat cok duydum normalmis gerci benimkinin dudaginin altinda var bir tane.. dert etme bence..

Sleepey çok iyi molfix kullandım ondanda kaka sızıyor boy olarak kısa sırtına geçtiği oldu kaç kez.sleep de sarı çizgide var çiş dolu olunca mavi oluyor ben çok memnunum birde molfix en olarak biraz geniş bacaklarında izler çıkıyor

Benim de prima sızdırıyor çişi. Üst baş mahvoluyor. Acaba bağlamada mı hata yapıyorum dedim ama kayonvalidem bağladı annem bağladı, onlarda da aynı şeh oluyor

Benim de prima sızdırıyor çişi. Üst baş mahvoluyor. Acaba bağlamada mı hata yapıyorum dedim ama kayonvalidem bağladı annem bağladı, onlarda da aynı şeh oluyor
Bende sikmasin diye hafif bol bagliyodum bezini Her cisinde üstü başı battı. Sıkı bağladım sizdirmiyo artık. Kakayida çok yaptiginda sırtından çıkıyo. Prima mi böyle yoksa bütün bezler mi bilmiyorum.

Cnm bilıosn bzmkıde prem.3kere yaptrdk cok şukur temiz cıktı ama çok ağrı yapıo akşam bile ağlayabılır.prematre degılse coğu zmn yapmıolar aslında bizi 6.ayda normal muayneye cağırdılar cok gecmş olsun

ben antibiyotik kullandığımda bebeğin öyleydi ilaçlar bitince geçti şükür büyük ihtimal ilaçlardandır

Biz eşimle yıkıyoruz

Eşimle yıkıyoruz tek başına şuanda zor hem tutup hem su dökmek

Geçmiş olsun.doktoruna danış istersen.şüphen varsa ya fotoğrafını çek ya da kakalı bezi alıp doktora göster direkt.
Bende eşimle yıkıyorum. Bebeğibaşını nasıl yıkıyorsunuz sırtüstü dönükkenmi yoksa yüzüstü yatıyorsun mi yıkıyorsunuz

Kızlar bebışlerınz uykudayken tırıpten tırıbe gırıo mubzmkı sankı koca adam sankı işe gdecekte gitmk istemıo gbı trıplerı var
Bildiğin tiyatro izliyor gibi oluyorum ama çok tatlılar yaa

Yüzü aşağıya doğruyken canım

Bizimde sağlık ocağındaki hemşire ben yapıcam göz muayenesini dedi ama güvenebilirmiyim ki doktorumuza sorsammı aceba ya mecburmu bu test isteğe bağlımı yapılıyor canım

ilk ay aşımızı bugün yaptırdık kızlar sizler yaptırdınız ni yaptıracak mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…