2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim bnmde tam tersi 5 gundur tuvaletini yapmiyr. Benimki sadece anne sutu aluyor sizinku de oylemi
canim benimki de sadece anne sütü ama bizde sorun yok . yedigime ictigime çok dikkat ediyorum. bol yeşillik yiyorum. eski kg ma da gelmeme az kaldı çorba ve yeşillik tuketiyorum hem benim hem bebisin bağırsağı güzel çalışıyor maşallah size de öneririm kızlar.

sezeryan dikisi izi için hangi kremi kullanıyorsunuz kızlar bu iz geçer mi yada çok azalır mi ?

süt içiyor musunuz kızlar d vitamin değerim düşmüş benim. yogurt sut tüketmeye başladım ne kadar tuketmem gerek acaba sizleri de merak ettim.

slm kızlar biraz önce oglumun burnunu ortibebeyle temizlerken kan geldi cok korktum ama devamı gelmedi. burnuda kuru degildi nefes almakta zorlanıyodu öyle zorlamada olmadı ama elim ayagıma dolandı devamı gelseydi hemen hastaneye götürecektim ama devamı gelmedi başına gelen var mı böyle bişey. bide tıkanan burnu nasıl acıyosunuz dogdugundan beri sürekli burunu akıyo öyle dışa gelmiyo ama hep tıkanı temizledigimde de afederiniz baya sümügü cıkıyo

Sende pıhtılaşma mı vardı cnm benim ilk gebeliğim düşük olduğu için önlem amaçlı kullancaz demişti

Evet hafif kan phtilasmam vardi 2 tane gebeligim gelismedigi icin sonlandirildi sonra ortaya cikdi kan phtim varmis ondan oluyormus.. kimsede ayni durumda degil galiba cvp yazan olmadi

Canim kani bilmiyorum hic bi fikrim yok ama burun temizligi icin biraz pamuk al islat ince bi hale getir onunla temizle burnu baya temizliyor hem dogal hem agri yapmaz

Ben pamuk yarımıyla yada kulak çöpü ile banyodan sonra temizliyorum

canim milupayi ben kendim iciyorum, bebek icin humana kimyonlu rezeneyi veriyorum. onuda 100cc ye 1 tatli kasigi yapiyorum gun icinde iciyor ortalama 20 30 cc iciriyorum her seferinde. milupa 6 ay ustu icinmis.
Gaz içinm veriyorsunuz işe yarıyor mu zararı olur mu acaba bir güne bir çay kaşığı mı

Sanırım gaz problemimiz başladı bikaç gündür sebepsiz aglıyo yavrum sab simplex aldıtfım daha kullanmadm başka öneriniz varmı kızlar

Bugün rötarlı olarak ilk aşımızı olduk kızım. Kalça filmi için devlet hastanesinden yaptıra bilirsin dedi ebe siz nasıl yaptırdınız kızlar

Geçmiş olsun canım ateşi kaç olmuştu biliyormusun bizdede grip var ama ateşi 37.3 olmuştu en son şimdi devamlı takip ediyorum götürsemmi aceba akşam
Kusura bakma ya dün giremedim akşam yazını anca şimdi gördüm.inşallah iyidir bebeğin.bizde ateş olmadı hiç doktor sadece olursa diye söylemişti.bizde burun akıntısı ve kusma vardı.kusmada boğazdaki balgamı çıkaramadığı içinmiş.viral bir enfeksiyon olduğu için antibiyotikte vermediler.1 haftada falan iyileşti şükür.

Benim ilk kızımda olmuştu.sonra başka marka alet almıştık.şuanda chiko kullanıyorum ben memnunum.birde kuru kuru çekme.bebekler için olan burun damlasını sık omzunda gaz çıkarır gibi yap 30-40 sn sonra çek.doktor bize öyle tarif etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…