2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sanırım gaz problemimiz başladı bikaç gündür sebepsiz aglıyo yavrum sab simplex aldıtfım daha kullanmadm başka öneriniz varmı kızlar
Benimkide cok gazli bebek sab simplexi bn kullandim ama bebegime hic fayda etmedi. Bitkisel ve yan etkisi olmayan bir ilacmis. Bize o fayda etmeyince dr Relaktaz die bir ilac verdi. O cok etkili. Hemen kesiyor. Ama okadar bitkisel degil bence. Daha etkili ve bitkisel ilac ilac istiyorsan Nurse Harvery i oneririm oda iyi.

Dün götürdüm canım acile duramadım orda ateşi ölçüldü 36.4 çıktı evdekini götürmüştüm karşılaştırdım biraz fazla ölçüyo bizimki ateşimiz normal ama başı neden sıcak oluyo anlamadım havalar ısındı ondanmı bilemiyorum muayene etti boğazında falan bişey yok dedi bişey yok diyolar ama sanki hasta gibi bi huzursuzluk var ya ben çok hassasım

Slm kızlar benim kız pazardan beri çok huysuzdu giremedim hiç ne yaptınız nasılsınız ben dün doktora götürdüm kızımı çok kusuyordu reflüden şüphelenmiştim şükür reflü değilmiş ama midedeki bir yer bazen bebeklerde doğuştan gelişmeye bilirmiş onun için ultrasyona götürcem yarın bizde durumlar böyle yarını bekliyorum

Bende nurse harvery kullanıyorum hatta bazen kendimde içiyorum

Sanırım gaz problemimiz başladı bikaç gündür sebepsiz aglıyo yavrum sab simplex aldıtfım daha kullanmadm başka öneriniz varmı kızlar
Ben nurse harvery kullanıyorum arkadaşımda bebgin topukları ama ve karnına acı elma yağı ile masaj yapıyormuş faydasını gördüm dedi ben denemedim

Bizdede iz oluyor ama 3 büyük gelir bence
Kilonuz kaç Can'ım Valla biz iki paket önce üçe geçtik iki çok taşırıyordu şimdi rahat ettik

Kalça ultrasonunu burada 2. Ayda çekiyorlar gün alabilmek için erkenden götürdük biz

Kızlar Ramazan yaklaştı oruç tutmayı düşünüyor musunuz süt azalır mı acaba yaa daha önceden tutan var mı

Kızlar Ramazan yaklaştı oruç tutmayı düşünüyor musunuz süt azalır mı acaba yaa daha önceden tutan var mı
Ben tutmayı düşünmüyorum düzenli yemek yemek şu içmek zorundayım ki süt olsun birde halsiz kalıp bebeğe yetememek var rabbim kolaylığı vermiş

Kilonuz kaç Can'ım Valla biz iki paket önce üçe geçtik iki çok taşırıyordu şimdi rahat ettik

Kalça ultrasonunu burada 2. Ayda çekiyorlar gün alabilmek için erkenden götürdük biz
10 gün önce 4800 dü 5 kiloyu geçmiştir. 6 kiloya kadar diyo 2 numara için ama 3 e mi geçsek.

Ben tutmayacağım susuzluk sütü azaltabilir

Bebeklerin başı sıcak oluyor genelde.huzursuzluğuda gazdan olabilir. Belki kalın ya da tam tersi ince giydirmiş olabilirsin.bütün şartları gözden geçir bakalım huzursuzluğu geçicek mi.grçmezse idrar testi yaptırabilirsin.

Bizimkide çok fazla kusuyor.bazı günler dahada artıyor.fışkırarak değil ama bazen dolu dolu çıkarıyor ağzından.gecede kusuyor.her yer leke leke.2-3 güne çarşaf değiştiriyorum.2 aylık kontrolde sorucam bende.kilo alımı iyiyse önemsemiyorlar.ilk ay 1.400 g aldı ama o zamanlar kusmuyordu.şimdi ne alemde merak ediyorum.

Bugün gidip gün alacağım bakalım be zamana verecekler 6 aya kadar çektirileniliniyormuş
İnternette genelde ilk 3 ay yazıyor ama bazı yerlerdede 1-2 ay arası diyor.bize hazirana tarih verdiler.içim rahat etmedi geçe kalacak diye özelde çektirdim

10 gün önce 4800 dü 5 kiloyu geçmiştir. 6 kiloya kadar diyo 2 numara için ama 3 e mi geçsek.

Ben tutmayacağım susuzluk sütü azaltabilir
Valla ben 3 ten daha memnunum 2 sızdırıyordu sık sık bende önceki kızımda da hamileydim hala borç var üzerine eklenmesin diyorum ama çık küçükler zor gibi azalırsa süt

Ama ne kadar erken farkedilirse o kadar kolay oluyor tedavi hatta ilk aylarda sadece iki bez takılarak düzelmesi sağlanabiliyor
bende erken götüreyim dedim.

bende oruç tutmak isterdim ama yemek değilde su problem o zman kesin sütüm etkilenir. Birde bebeişler çok küçükler yazık onlara kılın hep beraber tutarız burda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…