2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benimkide oyle 3960 dogdu aylik kontrolde 4250 cikti.sadece emziriyordum.ortalama 1.5 saatte bir.doktor mama takviyesi verdi 3 saatte bir 60 yada 90 cc ne kadar isterse artik.ama ben 50 cc falan veriyorum daha com emsin diye ama sanirim sütüm yetmiyor cok üzülüyorum mama versem kilo alir ama emse daha iyi olacak

Valla ben 3 ten daha memnunum 2 sızdırıyordu sık sık bende önceki kızımda da hamileydim hala borç var üzerine eklenmesin diyorum ama çık küçükler zor gibi azalırsa süt
Elimde çok var 2 numara biraz kullanayım 3 e geçerim.
Valla o riske giremicem. Süt azalırsa yazık mama vercez. Hazır süt varken devam edelim

Ben yogurtsuz duramam sütte içiyorum arada bizde sorun olma gaz yapanı duydum san8rım kişiye göre değişiyor
bir de var ya vücudun ihtiyacı var demekki sürekli canım istiyor sütü açık alıp yoğurdu da ben yapıyorum zaten . ben de yemeye devam edeyim o zaman.

evet çok gazlı bebeğim ama ne yapabilirim kalsiyum a da ihtiyacımız var. vucuttan kesiliyor bebek emdikce
Ya bende tüketmiyorum dişlerim çok kötü kaç gündür bugün aklıma geldi benim de kalsiyumdan çekiyor diye. Benim ikinci çocuk Bi de. İlki depodan ikinci direk malzemeden kullanıyormuş

Yapıldı idrar tahlili kültür falan temiz çıktı bilmiyorum dediğin gibi havalar ısındı ondan olabilir çok teşekkür ederim...

kızlar 40 im çıkmasına 5 gün kaldi halâ hafif hafif bazen kanama oluyor ne zaman biter? 40. gün de gelirse ben nasıl gusul abdesti alacam namaz kılabilir miyim alsam bile lütfen yardım????

kızlar 40 im çıkmasına 5 gün kaldi halâ hafif hafif bazen kanama oluyor ne zaman biter? 40. gün de gelirse ben nasıl gusul abdesti alacam namaz kılabilir miyim alsam bile lütfen yardım????
40ın çıkınca abdestini alıyorsun kanaman devam ediyorsa özür sayılıyormuş. Bende emin olmak için hocaya sormuştum

azicik ve ara ara ben hic bisi yapasjm gelmiyor dogum yaptığım gune kadar calisan ben isteksiz bisi oldum
Ben bebegin gazını cıkartamıyorum beslenmesinden sonra.. o konuda kendimi yetersiz hissediyorum birde emziremiyorum cok zor kavriyor memeyi

Kızlar günaydın Benim bebeğim 2700 doğdu iki gün sonra açlıktan 2500 dü şimdi iki aylık ve çok ufak kilosu 4800 falan herkes bebeğin ne kadar ufak deyip duruyo çok şükür sağlığı iyi zaten 8 aylık doğdu kordon boğazına üç kat dolanmıştı ve karnımda kilo alması nerdeyse dırmuştu.şimdi kucağımda sağlığı iyi ama yorumlar canımı sıkıyo küçük deyip duruyor.

Ben bebegin gazını cıkartamıyorum beslenmesinden sonra.. o konuda kendimi yetersiz hissediyorum birde emziremiyorum cok zor kavriyor memeyi

bende emzirmedwn sonra kv ye veriyorum kurtariyor beni o konuda yoksa bende yapamiyoru. vedikislerim cok oldu benim bu yuzden ev isine cok destek olamiyorum kv bu yuDen yüzden biraz bunaliyorum sanki ona yuk oluyormusum gibi

oyle diyene benim oglum kucuk prebs de gec sende dalgaya vurursan demezler. ki millete ne yani sagligi kiloyla esit basil tutuyorlar

Benimki de öyle, 3400 doğdu 10 gün önce 3950 idi. 54 günlüğüz. Küçümenim diye seviyorum ben kızımı :) İştahlı da halbuki ama durumu böyle. Dr sağlıklı dedi ama benim içim içimi yiyor.

Reactions: mnt

En önemlisi sağlıklı olması hiç takmayın mnt sen ki zor durum atlattın boş ver Allah'a şülürcsağsalim kucağımıza aldık bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…