2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Önemli olan sağlıklı olması boşver sen etrafı. Bişey diyen olursada ben küçük bebek seviyorum o yüzden öyle yaptım de :))

Reactions: mnt
Kızlar çok şükür bugün 40. günümüz siz 40 nasıl çıkardınız özel yaptığınız bir şey var mı

bebeginiz hickiriyorsa bu ac ve doymamış olduğunu gösterir kızlar aklinizda bulunsun.benim bebis hickirinca hemen emziriyorum geçiyor.
canım ben tam tersi olarak biliyorum. Mise dolu olumca diyaframa baskı yapar ve hıçkırık olurmuş. Emzirince geçme sebebi ise emeeken nefesini kısa süreli de olsa tutması böylelikle hıçkırık kesiliyor. Büyükler de nefesini tutup su içtiğinde hıçkırığı geçirme yönteminin sütlüsü bu da :)

aynısı benim de başıma geldi resmen yüzüne işedi oğluşum:)

Kızlar çok şükür bugün 40. günümüz siz 40 nasıl çıkardınız özel yaptığınız bir şey var mı
Banyo yaptırırken en son dökeceğim suya 1 nazar boncuğu 1 altın 1 tutam şeker 1 tutam tuz ve çok az pirinç koyup öyle döktüm aynı suyu ben banyo yaptıktan sonra çıkmadan biraz döktüm kendime çıktım. Bebişe hiç giymediği yeni kıyafet giydirdim. İnternetten okumuştum bende bunları daha bir sürü değişk şeyler varda en mantıklısı bu gelmişti bana

Bnmkide 2800 doğdu beş gün sonra 2600.du. 15 sonra 3100. Bir aylıkken 3700. Iki ayı 28 inde doluyo Kilosunu bilmiyorum ama tombullasiyo. Benimkide ufak yani bazı lari banada diyo bebek ufak diye morel bozuyolar.sonuçta bu çocuk alması gereken kiloyu alıyo. Iri bebek degilki benimki. Çok takmamaya çalışıyorum yine de uzuluyo insan. Seninki ne kadarlık

Kırk delikli süzgeç gibi birşeyden kırk kaşık su akıtacaksın felan diyorlar bizdede

Canım kilo alımı gayet iyi aya bir kilo denk geliyor nerdeyse sağlığı da yerindeymiş maşallah konuşanlara Cvp bile vermeye deymez he de gitsin

Reactions: mnt
Bebekle kızartma yapmak tam işkence haline döndü yağın altını bir aç bir kapat saatlerdir uğraşıyorum.hiç iş yaptırmıyor bu kız bana.iki çocuklu hayata gelince çok ama çok zor.bazen aklımı yitireceğimi sanıyorum.sabah küçük kafasına kadar kakaya gömülünce ilk kez tek başıma yıkadım.bir taraftan o viyak viyak bağrırken öteki sırtıma çıkıyor oyuna çevirdi.sonra susadım su ver diyor.kızım kardeşini yıkayım vericem diyorum sen beni hiç sevmiyorsun artık diye ağlıyor.banyoda yerde kakalı kıyafetler falan oturup ağlayasım geldi halime.ev zaten müthiş dağınık.yatakların örtülerini bile anca öğleden sonra kapatabiliyorum.kahvaltımıda yapmam öğleni buluyor.ben beceremedim bu iki çocuklu hayatı ya.valla 3-4 tane yapanlara helal olsun helal.

Bebişim doktora götürdük bugün ultrasyona midesine baktılar midede sorun yok ama her iki böbrekte büyüme var dedi üç ay sonra tekrar gelin dedi zamanla düzelirmiş öyle dedi inşAllah geçer mide için gittik ne öğrendik

Bende senin gibi biliyorum

Sakin tatlım kimse birşey yetişemiyor herşey mükemmel olmak zorunda değil gelip geçecek bunlar tadını çıkar derim

Selam kızlar bebeği atopik dermatit olan bi annemiz vardı nasıl oldu aceba bebeği benim oğlumdada var geçmiyor bi türlü....

Ben 3 taneyle çarpışıyorum Allah yardım etsin bende aynı durumdayım...

kızlar pazar günü 40 im doluyor mevlüt okutacaz kararsız kaldım erkekle kadınları bir mi alsam sadece kadınları mi cagirsam bir de ne ikram edebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…