- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.421
Bebekle kızartma yapmak tam işkence haline döndü yağın altını bir aç bir kapat saatlerdir uğraşıyorum.hiç iş yaptırmıyor bu kız bana.iki çocuklu hayata gelince çok ama çok zor.bazen aklımı yitireceğimi sanıyorum.sabah küçük kafasına kadar kakaya gömülünce ilk kez tek başıma yıkadım.bir taraftan o viyak viyak bağrırken öteki sırtıma çıkıyor oyuna çevirdi.sonra susadım su ver diyor.kızım kardeşini yıkayım vericem diyorum sen beni hiç sevmiyorsun artık diye ağlıyor.banyoda yerde kakalı kıyafetler falan oturup ağlayasım geldi halime.ev zaten müthiş dağınık.yatakların örtülerini bile anca öğleden sonra kapatabiliyorum.kahvaltımıda yapmam öğleni buluyor.ben beceremedim bu iki çocuklu hayatı ya.valla 3-4 tane yapanlara helal olsun helal.
helal olsun valla size çocuk bakmak sınırsız sabır istiyor. Keşke yanınızda biri olsaBen 3 taneyle çarpışıyorum Allah yardım etsin bende aynı durumdayım...
Çok kalabalık mı olacak ben kadınları çağırdım eve sığmayacaklar diyekızlar pazar günü 40 im doluyor mevlüt okutacaz kararsız kaldım erkekle kadınları bir mi alsam sadece kadınları mi cagirsam bir de ne ikram edebilirim?
çok kalabalık evet. çocuklu da var .Çok kalabalık mı olacak ben kadınları çağırdım eve sığmayacaklar diye
bana kantoron yağı sur dediSezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü
bir arkadaşında aynı böbrek büyümesi demişlerdi.profa götürdüler.çekim anında bebek işemiştir ondan böbrekler büyük çıkmıştır demişti.belkide öyle bişeydir.Bebişim doktora götürdük bugün ultrasyona midesine baktılar midede sorun yok ama her iki böbrekte büyüme var dedi üç ay sonra tekrar gelin dedi zamanla düzelirmiş öyle dedi inşAllah geçer mide için gittik ne öğrendik
Valla sakin kalamıyorum.ev sürekli dandini.biri gelecek diye ödüm kopuyor.Sakin tatlım kimse birşey yetişemiyor herşey mükemmel olmak zorunda değil gelip geçecek bunlar tadını çıkar derim
Sana allah daha çok yardım etsin o zaman.3 çocuk hepten facia:)Ben 3 taneyle çarpışıyorum Allah yardım etsin bende aynı durumdayım...
Valla kimse yok yardımcım.annem 2 ay oldu daha çocuğumu görmeye gelemedi.eşimden başka kimseden hayır yok.o da işteyken halim harap.helal olsun valla size çocuk bakmak sınırsız sabır istiyor. Keşke yanınızda biri olsa
Benim oğlumda vardı bir sürü şey kullandığın son bi yerde buldum bi kremi şimdi bakamıyorum birazdan bakıp yazarım adını Allahın izniyle o krem geçirdiSelam kızlar bebeği atopik dermatit olan bi annemiz vardı nasıl oldu aceba bebeği benim oğlumdada vargeçmiyor bi türlü....
Coresatin pembe renkli olan çocuk için Allah şifa versinSelam kızlar bebeği atopik dermatit olan bi annemiz vardı nasıl oldu aceba bebeği benim oğlumdada vargeçmiyor bi türlü....
Allah yardımcın olsun sen süper annesinValla kimse yok yardımcım.annem 2 ay oldu daha çocuğumu görmeye gelemedi.eşimden başka kimseden hayır yok.o da işteyken halim harap.
evin alırım o kadar sayıya göre bak canım benim ı gün kalabalıktan Bebek çok huysuzduçok kalabalık evet. çocuklu da var .
Bebekle kızartma yapmak tam işkence haline döndü yağın altını bir aç bir kapat saatlerdir uğraşıyorum.hiç iş yaptırmıyor bu kız bana.iki çocuklu hayata gelince çok ama çok zor.bazen aklımı yitireceğimi sanıyorum.sabah küçük kafasına kadar kakaya gömülünce ilk kez tek başıma yıkadım.bir taraftan o viyak viyak bağrırken öteki sırtıma çıkıyor oyuna çevirdi.sonra susadım su ver diyor.kızım kardeşini yıkayım vericem diyorum sen beni hiç sevmiyorsun artık diye ağlıyor.banyoda yerde kakalı kıyafetler falan oturup ağlayasım geldi halime.ev zaten müthiş dağınık.yatakların örtülerini bile anca öğleden sonra kapatabiliyorum.kahvaltımıda yapmam öğleni buluyor.ben beceremedim bu iki çocuklu hayatı ya.valla 3-4 tane yapanlara helal olsun helal.
Allahtan başka kimsem yokhelal olsun valla size çocuk bakmak sınırsız sabır istiyor. Keşke yanınızda biri olsa
Banada verdi ama belki 3 kez sürmedim..Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü
Amin beni ataklar yokluuo artık dellenmem yakın :)bir arkadaşında aynı böbrek büyümesi demişlerdi.profa götürdüler.çekim anında bebek işemiştir ondan böbrekler büyük çıkmıştır demişti.belkide öyle bişeydir.
Valla sakin kalamıyorum.ev sürekli dandini.biri gelecek diye ödüm kopuyor.
Sana allah daha çok yardım etsin o zaman.3 çocuk hepten facia:)
Kortizonlumu bu krem canım valla napıcamı şaşırdım İnan mustelanın kremleri çok iyi diyolar bilmiyorum deneyim bi kıyamıyorumda herşeyi sürmeye çok minikCoresatin pembe renkli olan çocuk için Allah şifa versin
Eczaneden buldum
Sağol bebeğimAllah yardımcın olsun sen süper annesin
evin alırım o kadar sayıya göre bak canım benim ı gün kalabalıktan Bebek çok huysuzdu
Bir ben mi başedemiyorum diyorum ama gördüğüm kadarıyla burda iki çocuklu olupta rahatım diyen çıkmaz herhalde.allah hepimizin yardımcısı olsun.canım aynı beni anlatmısın bnim kzımda aynı. aslında şükür diyorum vurması yok ama bazen ço sıkıyo beni hele biri varken bi degişik hallere giriyo anlayamıyorum. evi zaten üstünden toplayıp 2 3 ggünde bir süpürge yapıyorum ama ince temizlik sıfır. bide oglum grip gibi oldu burun akıntısı hapşırık. bugün banada gecti off bazen imdaat diye bagrasım geliyo. allah yardımcımız olsun
Sende de mi panikatak var?bende de var.ama sıkıyorum kendimi.5 yıldır ilaç kullanmadan idare ediyorum ama yaşam kalitem sıfır bu aralarAmin beni ataklar yokluuo artık dellenmem yakın :)
bende aynı durumdayım canım büyüğü idare edecem diye göbeğim çatlıyor öne bakınca ya üstüme tırmanıyo tuvalet su şu bu idare edilmiyo çıldırmamak elde değilBebekle kızartma yapmak tam işkence haline döndü yağın altını bir aç bir kapat saatlerdir uğraşıyorum.hiç iş yaptırmıyor bu kız bana.iki çocuklu hayata gelince çok ama çok zor.bazen aklımı yitireceğimi sanıyorum.sabah küçük kafasına kadar kakaya gömülünce ilk kez tek başıma yıkadım.bir taraftan o viyak viyak bağrırken öteki sırtıma çıkıyor oyuna çevirdi.sonra susadım su ver diyor.kızım kardeşini yıkayım vericem diyorum sen beni hiç sevmiyorsun artık diye ağlıyor.banyoda yerde kakalı kıyafetler falan oturup ağlayasım geldi halime.ev zaten müthiş dağınık.yatakların örtülerini bile anca öğleden sonra kapatabiliyorum.kahvaltımıda yapmam öğleni buluyor.ben beceremedim bu iki çocuklu hayatı ya.valla 3-4 tane yapanlara helal olsun helal.
Bana vermedi Can'ımSezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü
bu ataklar Nasıl oluyor benim küçük çok fena hiç durmuyor kaç gündür yaa ATAk mı acabaAmin beni ataklar yokluuo artık dellenmem yakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?