2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben 3 taneyle çarpışıyorum Allah yardım etsin bende aynı durumdayım...
helal olsun valla size çocuk bakmak sınırsız sabır istiyor. Keşke yanınızda biri olsa

kızlar pazar günü 40 im doluyor mevlüt okutacaz kararsız kaldım erkekle kadınları bir mi alsam sadece kadınları mi cagirsam bir de ne ikram edebilirim?
Çok kalabalık mı olacak ben kadınları çağırdım eve sığmayacaklar diye

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü

bir arkadaşında aynı böbrek büyümesi demişlerdi.profa götürdüler.çekim anında bebek işemiştir ondan böbrekler büyük çıkmıştır demişti.belkide öyle bişeydir.
Sakin tatlım kimse birşey yetişemiyor herşey mükemmel olmak zorunda değil gelip geçecek bunlar tadını çıkar derim
Valla sakin kalamıyorum.ev sürekli dandini.biri gelecek diye ödüm kopuyor.
Ben 3 taneyle çarpışıyorum Allah yardım etsin bende aynı durumdayım...
Sana allah daha çok yardım etsin o zaman.3 çocuk hepten facia:)

Selam kızlar bebeği atopik dermatit olan bi annemiz vardı nasıl oldu aceba bebeği benim oğlumdada var geçmiyor bi türlü....
Benim oğlumda vardı bir sürü şey kullandığın son bi yerde buldum bi kremi şimdi bakamıyorum birazdan bakıp yazarım adını Allahın izniyle o krem geçirdi

canım aynı beni anlatmısın bnim kzımda aynı. aslında şükür diyorum vurması yok ama bazen ço sıkıyo beni hele biri varken bi degişik hallere giriyo anlayamıyorum. evi zaten üstünden toplayıp 2 3 ggünde bir süpürge yapıyorum ama ince temizlik sıfır. bide oglum grip gibi oldu burun akıntısı hapşırık. bugün banada gecti off bazen imdaat diye bagrasım geliyo. allah yardımcımız olsun

40 i çıkanlar hayatınızda neler değişti gezmelere başladınız mi ?

Amin beni ataklar yokluuo artık dellenmem yakın :)

Allah yardımcın olsun sen süper annesin
evin alırım o kadar sayıya göre bak canım benim ı gün kalabalıktan Bebek çok huysuzdu
Sağol bebeğim
Bir ben mi başedemiyorum diyorum ama gördüğüm kadarıyla burda iki çocuklu olupta rahatım diyen çıkmaz herhalde.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sende de mi panikatak var?bende de var.ama sıkıyorum kendimi.5 yıldır ilaç kullanmadan idare ediyorum ama yaşam kalitem sıfır bu aralar

Anneler lütfen bilgilendirin beni !!! Bebek emdikten sonra hickiriyorsa bu neye işaret? Doyuyormu acaba? Sarılık falan derken kilo kaybimiz oldu şimdi doyuyormu anlamiyorum

bende aynı durumdayım canım büyüğü idare edecem diye göbeğim çatlıyor öne bakınca ya üstüme tırmanıyo tuvalet su şu bu idare edilmiyo çıldırmamak elde değil

Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü
Bana vermedi Can'ım
bu ataklar Nasıl oluyor benim küçük çok fena hiç durmuyor kaç gündür yaa ATAk mı acaba

Kızlar geceleri bebeği kaç kere emziriyorsunuz bazen kalkmıyo da ben kaldırıyorum uykusundan gece dogrumu sizce gündüz zaten emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…