- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.441
Bildiğim kadarıyla gaz çıkarıyor iyi birsey diyorlar ama tecrübeli anneler daha iyi bilirAnneler lütfen bilgilendirin beni !!! Bebek emdikten sonra hickiriyorsa bu neye işaret? Doyuyormu acaba? Sarılık falan derken kilo kaybimiz oldu şimdi doyuyormu anlamiyorum
Sağol canım sözde bende tecrubeliydim ama yasamadiklarimi yasiyorum 3.bebekte. çaresiz kaldım, sütüm yetiyormu çözemedimBildiğim kadarıyla gaz çıkarıyor iyi birsey diyorlar ama tecrübeli anneler daha iyi bilir
Sağol canım sözde bende tecrubeliydim ama yasamadiklarimi yasiyorum 3.bebekte. çaresiz kaldım, sütüm yetiyormu çözemedim
İnşallah canım inşallah. Eski gönderilere baktım bu sayfada birisi yazmis doymayan hickirir diye. Artık yanlismi yazmis bilmiyorum ama endiselendim.Benim bildigim doyuyor midesini büyütuyor derler bizde hickirinca :)
Evet maalesef panik atak anksiyete ne istersen mevcut yarın doktor yolu göründü duramıyorum daha fazlaSağol bebeğim
Bir ben mi başedemiyorum diyorum ama gördüğüm kadarıyla burda iki çocuklu olupta rahatım diyen çıkmaz herhalde.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sende de mi panikatak var?bende de var.ama sıkıyorum kendimi.5 yıldır ilaç kullanmadan idare ediyorum ama yaşam kalitem sıfır bu aralar
Yok canım bebeğim zaten durmuyorda ataklar bana geliyor panik atak var bende :)bende aynı durumdayım canım büyüğü idare edecem diye göbeğim çatlıyor öne bakınca ya üstüme tırmanıyo tuvalet su şu bu idare edilmiyo çıldırmamak elde değil
Bana vermedi Can'ım
bu ataklar Nasıl oluyor benim küçük çok fena hiç durmuyor kaç gündür yaa ATAk mı acaba
Benim bildiğim hıçkırmanın açlık ya da toklukla alakası yok.çocuk nefesini doğru kullanmayı bilmediğinden hıçkırık tutuyor.ilerde agulamaya başlayınca ses çıkarmaya uğraşırkende çok tutucak hıçkırık.biz başladık agulamaya.ne zaman ben konuşsam onunla ağzını kuş gibi açıp kapatıyor uğraşıyor uğraşıyor bir ses çıkarıyor sonra hemen hıçkırık tutuyor.Anneler lütfen bilgilendirin beni !!! Bebek emdikten sonra hickiriyorsa bu neye işaret? Doyuyormu acaba? Sarılık falan derken kilo kaybimiz oldu şimdi doyuyormu anlamiyorum
Zaten tek küçük olsa hiç sorun değil.asıl bütün enerjimi iliğime kadar sömüren büyük.artık benim sinirlerimde laçkalaştı.olaya hiç pedogojik açıdan yaklaşamıyorum.herşeye hemen öfkeleniyorum bağırıp çağırıyorum azarlıyorum.valla onada yazık banada artık.bende aynı durumdayım canım büyüğü idare edecem diye göbeğim çatlıyor öne bakınca ya üstüme tırmanıyo tuvalet su şu bu idare edilmiyo çıldırmamak elde değil
Bana vermedi Can'ım
bu ataklar Nasıl oluyor benim küçük çok fena hiç durmuyor kaç gündür yaa ATAk mı acaba
İlk kızımda doktorum 5 kiloya ulaşınca artık gece kendi kalkmazsa kaldırma demişti bana ama bizimki memeç bir tip olduğundan sabaha kadar yüz kere kalkıyorduk.bundada öyleyiz ne yazıkki.sen şanslı nadir annelerdensin.gelişimi iyiyse yat uyu valla doya doya.Kızlar geceleri bebeği kaç kere emziriyorsunuz bazen kalkmıyo da ben kaldırıyorum uykusundan gece dogrumu sizce gündüz zaten emziriyorum
O kadar kötüsün yani.ee bebek emerken ilaç mı kullanıcaksın bu durumda?Evet maalesef panik atak anksiyete ne istersen mevcut yarın doktor yolu göründü duramıyorum daha fazla
Hayır kortizonlu değil doğduğunda yüzünde vardı sonra kollarında dirseğini iç kısmında vardı ki kalıntılar kapayıp yara oldu mustela krem falan verdi şampuanı ama Coresatin pembe iyileştirdiKortizonlumu bu krem canım valla napıcamı şaşırdım İnan mustelanın kremleri çok iyi diyolar bilmiyorum deneyim bi kıyamıyorumda herşeyi sürmeye çok minik
Benim bi yakınında doğumdan sonra 1 hafta kadar kullanmış cnm aslında hatırladığım kadarıyla vardı grupta pıhtılaşma sorunu olanlarEvet hafif kan phtilasmam vardi 2 tane gebeligim gelismedigi icin sonlandirildi sonra ortaya cikdi kan phtim varmis ondan oluyormus.. kimsede ayni durumda degil galiba cvp yazan olmadi
Bilmiyorum bakalım ne der dr iyi değilim çünküZaten tek küçük olsa hiç sorun değil.asıl bütün enerjimi iliğime kadar sömüren büyük.artık benim sinirlerimde laçkalaştı.olaya hiç pedogojik açıdan yaklaşamıyorum.herşeye hemen öfkeleniyorum bağırıp çağırıyorum azarlıyorum.valla onada yazık banada artık.
İlk kızımda doktorum 5 kiloya ulaşınca artık gece kendi kalkmazsa kaldırma demişti bana ama bizimki memeç bir tip olduğundan sabaha kadar yüz kere kalkıyorduk.bundada öyleyiz ne yazıkki.sen şanslı nadir annelerdensin.gelişimi iyiyse yat uyu valla doya doya.
O kadar kötüsün yani.ee bebek emerken ilaç mı kullanıcaksın bu durumda?
Bana pansuman yap hergün batticon ve gazlı bez ile dedi. Başkada bişey vermedi. 5. gün kontrolünde de dikişler kapanmış yapmana gerek yok dedi.Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar doktor size krem verdi mi benim ki contracxtube diye bir krem verdi ama kokusu çok kötü
Benimde diğerinden çok borcum var o yüzden çok kararsızım ama deneyecem kesinlikle sonradan çok zor oluyorGunaydinnn biz 2.ay asidan geldik 1 kol 2 bacakbakalim ates olcak miyiz.iyi de kilo almisiz sukur mama hic vermedim bu ay.
Buyuk kizimda anne emzigini ver susar diyor aglayinca :)cok bilmis sey.son haftalar sabrimi epey zorladi bende careyi aksam erken yatirmakda buldum.oglenleri uyuyordu eger gec kalkmissa uyutmayip 9 dedi mi yatiriyorum hem benim kafam dinleniyo hem esimle oturuyoruz.bebek zaten idare ediliyor bi sekilde.asıl is buyuduklerinde.aninda buyukleri taklit edip laflar ediyor.bazen sabredemiyorum kiziyorum sonra pisman oluyorum.bir sekilde geciyor zaman bugunleri cok ozlicez ilerde o yuzden yapabildigimiz kadar yapicaz.ev daginik vakit olunca toparliyorum burda eslerimize de is dusuyor tabi.
Ramazanda ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Ben 1 gun tutup 1 gun tutmasammi diyorum.okuduklarimda sut azalmiyormus ama icerigi degisiyormus.benim daha onceki hamileligimde denk gelmisti cok borcum varanneler tutma diyor duruma gore bakayim diyorum
Can'ım bizde çok kötü durumdayız dün gündüz bile parça parça 3-4 saat uyudu yavrum o gün çörekotu yağı iyi geliyor demişti biri iki gündür kullanıyorum ben bakalımKızlar gaz sancılarınız nasıl. Biz sabaha kadar uyumadık. Neler kullanıyorsunuz acaba? (Gaz damlası olarak veya başka alternatif çözüm). Dün elma yağı ile ayaklarını ovdum, biogaia damla kullanıyoruz onu verdim karnına masaj yaptım zeytinyağı ile ama yok yavrum sabaha kadar çığlıkla ağladı çıkaramadı. En sonunda sabah 7 gibi bi kere çıkardı gazını. Kiraz çekirdekli yastık aldım bugünde o gelicek bakalım işe yarıcakmı. Sizin yöntemleriniz neler acaba
Diyorum diyorum tekrar tekrar aynı yorumlar kavga edecem sonundaCanım kilo alımı gayet iyi aya bir kilo denk geliyor nerdeyse sağlığı da yerindeymiş maşallah konuşanlara Cvp bile vermeye deymez he de gitsin
verdiği krem iz kalmasın diye öyle dedi dikiş izleri için yaniBana pansuman yap hergün batticon ve gazlı bez ile dedi. Başkada bişey vermedi. 5. gün kontrolünde de dikişler kapanmış yapmana gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?