- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.501
Can'ım sudo krem geçiriyormuş eltim denemişti memnunduDoğum lekeleri olan var mıydı yüzünde ne kıllanıyorsunuz yada be yaptınız gitti mi lekeler
düzenli kullanmak gerekli diye yazmıştı Can'ım günde 2-3 damla
Can'ım hepsi var bizde de küçükken daha çok yapıyorlar öyle bizimkinin bezinde hiç çiş olmuyordu her açışta yapıyordu. 44 günlük olduk artık çok nadir yapıyor açınca. Kaka bizimki de arada öyle yapıyor hatta hep yeşil yapıyor. Doktor sadece anne sütü alanlarda kırmızı olmadığı sürece sıkıntı görmüyoruz dedi panik yapmaKızlar günaydın size birkaç sorum var . Oğlum 25 günlük .
1 ) oğlum her alt açışta tam makatını temizkerken yeniden kaka yapıyor başına gelen var mı yada doktoruna soran ?
2) bazen köpüklü normal renginde normal kıvamında kaka yapıyor ama köpüklü olması bir sorun teşkil eder mi acaba?
3) uyanık olduğu zamanlar hep ağlıyor çocuğumun dilinden anlayamıyor muyum diye üzülmeye başladım. Büyük ihtimal gaz var ama ne bitmek bilmeyen gaz bu?
4) gaz yaparken ve kaka yaparken cok ağlıyor acaba normal mi?
Bu arada bu soruların hepsini doktora da sorucam az kaldı randevumuza ama sizler de yaşıyor musunuz merak ettim?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
emzirirken öyle oluyor iştah maalesef yaa aynı durumdayım tabi kilon benim hayalini kurduğum kiloO kadar iştahıyım ki nasıl verilecek bu kilolar 66kiloda kaldım oturdum ne akla hizmetse iki tabak yemeği ekmekle bir güZel yedim olsa yöne yicem ben nasıl kilo vercem acayip bir iştahım var
Sabahtan beri bizde fenayız. Yıkadm masaj yaptım biraz çıkardı ama emiyo bu yüzden gaz hiç bitmiyo. Bizde kesik kesik uyuyorzBenimde diğerinden çok borcum var o yüzden çok kararsızım ama deneyecem kesinlikle sonradan çok zor oluyor
Can'ım bizde çok kötü durumdayız dün gündüz bile parça parça 3-4 saat uyudu yavrum o gün çörekotu yağı iyi geliyor demişti biri iki gündür kullanıyorum ben bakalım
Onu telefondan açıyorum bndeBen saç kurutma makinası ile buldum çözümü. Çok ağladığı zaman direkt açıyorum sakinleşip uyuyor. Deneyebilirsin.. Benim kız da çok ağlayan ve gazlı bir bebek..
O ince cizgi de belli olmuyormus bu kremle. Benim kullandigimin adi Lamiderm:Kızlar bazı arkadaşlar bi kremden söz etmiş doktor bana yazmadı bide dikiş izi falan yok bende hiç estetik ameliyatmış dikisler altta kalıyo sanırım karnına bakınca hiç yok dikiş sadece ince bi çizgi yapıştırma gibi sizde de öyle mi bilmediğim birsey varsa siz söyleyin
Ben 3 marka denedim hala basarisiz.Bu aventin soothie markası emziğini kullanıyoruz.sürekli ağzından düşüyor.o da ben de sinir oluyoruz.allahtan gece vermiyorum uykuda.büyük olduğundan mı acaba ?burda biçok kişi onu almıştı.sizdede durum aynımı kızlar?damaklı başka marka emzik denedim onu hiç almadı.
Cokkızlar bebisler kac günlük ve neler yapmaya başladı farklılık var mi yazalım?
ben bazen karşıma alıp sohbet ediyorum ağzını açıyor o da konuşacak ama daha 36 günlük ne bilsin konuşmayı :) . banyo yaparken ve altını değiştirirken ondan mutlu su yok sanki dünyalar onun :)
ağlaması biraz değişti bazen öyle bir içli ağlıyor ki ah ah...
onunla konuşurken elleri ayakları hiç durmuyor o da mutluluktan.
bazen akşama kadar hep benimle ilgilen diyor resmen . hiç başka bir şey yapamıyorum yorgunluktan sac baş dağınık sürme akmış deliler hastanesinden kaçmış gibi olsamda, o uyuyunca bes dakikada kendime ceki duzen veriyorum isime kosturuyorum sonra iki saat uyuyor basinda bekliyorum uyansada sevsem diye .Ah bu annelik ne guzel bir duyguymussun sen...
Heyy allahim:) gulebildiysen ne mutlu :) mutlu olun mutlu anneler=mutlu bebelerBu dagınıklıgın ve stresin içinde paylaşımını okuyunca kendi kendime güldüm yaa ama gülmek iyi geldi saçma olucak ama sagol ya. Bu milletin derdi ne ya sanki kendileri hiç yasamamış kar benimde bi Komşum var aynı kaynanan sürekli bana laf sokma derdinde bi daha görüşmek bile istemiyorum onunla ikiz çocukları var diye yok ben ikiz büyüttüm yok çok kolaydı ben cok pimpirikliymişim kadının lafları e ilk bebegim tabiki öyle olucam
Benimde öyle o çizgide kalmasın diye verdi.Kızlar bazı arkadaşlar bi kremden söz etmiş doktor bana yazmadı bide dikiş izi falan yok bende hiç estetik ameliyatmış dikisler altta kalıyo sanırım karnına bakınca hiç yok dikiş sadece ince bi çizgi yapıştırma gibi sizde de öyle mi bilmediğim birsey varsa siz söyleyin
Ben 3 marka denedim hala basarisiz.
Evet Can'ım iki damla veriyorumSabahtan beri bizde fenayız. Yıkadm masaj yaptım biraz çıkardı ama emiyo bu yüzden gaz hiç bitmiyo. Bizde kesik kesik uyuyorzbebegemi veriyosun o yagı? Ben biraz önce çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdim
Kiyamam haklisin.stres ediyor daha cok.amann napalim la havle cekcez.Çevreyi çok önemseyen biri değilim normalde ama zaten sitresliyim dokunsalar ağlarım yorumlar beni sinit ediyor kavga edesim geliyor
ayni benim kv valla elli kapalı hımm cimri olacak diyorlar hemen kaka yapıyor habire kaka yapıyor diyorlar vb şekilde türevleri bazen çok boğuyor insanı doğal olarakKiyamam haklisin.stres ediyor daha cok.amann napalim la havle cekcez.
Birde bak soyliyim de gülün bebekler eli yumruk seklinde duruyor ya arada aciyorlar tabi de anne karninda 9 o sekilde dura dura oyle oluyor bundan dogal ne olabilir? Ama benim muhtesem kv ler yine diyorki bebegin elini zorla acio bebek kapatinca eli sıkı olcak buuuu ac elini acc diyorlarorf anane cok karsi biri degilim saygi da duyarim da bu nedir arkadas yaaa
Uyuyor bebisim cok sukur.hep uyuyor mu buuuuu diye soruyorlar azcik aglasa hep agliyo mu buuuuu diyorlar
Beni de cok severler garezleri falan da yok ha.ama iste cocuk mevzusunda boyleler.ilk kizimda sesimi cikaramamistim ama bu sefer bildigi sakınmıyorum.
Bende aynı durumdayım. Sürekli eli emziğin o kulak kısmına takılıp düşürüyor. 3. Ay sonunda mecburen değiştircez onu bekliyorumBu aventin soothie markası emziğini kullanıyoruz.sürekli ağzından düşüyor.o da ben de sinir oluyoruz.allahtan gece vermiyorum uykuda.büyük olduğundan mı acaba ?burda biçok kişi onu almıştı.sizdede durum aynımı kızlar?damaklı başka marka emzik denedim onu hiç almadı.
niye ağladığını anlıyorum sadece o canım :)İçim rahatladı hangi maddeyi yaşamıyorsunuz?
Canim biogaia anca 5-7 günde fayda ediyor hergün 5 damla ayni saatde vermeye özen göster insallah faydasini görürsünKızlar gaz sancılarınız nasıl. Biz sabaha kadar uyumadık. Neler kullanıyorsunuz acaba? (Gaz damlası olarak veya başka alternatif çözüm). Dün elma yağı ile ayaklarını ovdum, biogaia damla kullanıyoruz onu verdim karnına masaj yaptım zeytinyağı ile ama yok yavrum sabaha kadar çığlıkla ağladı çıkaramadı. En sonunda sabah 7 gibi bi kere çıkardı gazını. Kiraz çekirdekli yastık aldım bugünde o gelicek bakalım işe yarıcakmı. Sizin yöntemleriniz neler acaba
Ay o eller açılmıyor yıkayamıyorum derisi soyuluyor ama bırakmıyor ki bazende yumruk atıyor babayaKiyamam haklisin.stres ediyor daha cok.amann napalim la havle cekcez.
Birde bak soyliyim de gülün bebekler eli yumruk seklinde duruyor ya arada aciyorlar tabi de anne karninda 9 o sekilde dura dura oyle oluyor bundan dogal ne olabilir? Ama benim muhtesem kv ler yine diyorki bebegin elini zorla acio bebek kapatinca eli sıkı olcak buuuu ac elini acc diyorlarorf anane cok karsi biri degilim saygi da duyarim da bu nedir arkadas yaaa
Uyuyor bebisim cok sukur.hep uyuyor mu buuuuu diye soruyorlar azcik aglasa hep agliyo mu buuuuu diyorlar
Beni de cok severler garezleri falan da yok ha.ama iste cocuk mevzusunda boyleler.ilk kizimda sesimi cikaramamistim ama bu sefer bildigi sakınmıyorum.
canım doğru zamanda verdiğine emin misin ? gazi olduğunda verme almak istemezler. benim bebek emerken gazi geldiğinde mememe vuruyor resmen bağırıyor emmek istemiyor gazını çıkarınca emmeye devam ediyor. acikmasini bekle. emzik ya da biberon kullaniyorsan bırak pes etme sürekli emzirmeye çalış . umarım emerKızlar oğlum memeyi reddediyor ne yapabilirim
. Emziği nasıl verdiniz bebişlerinize yaaa uğraşıyorum almıyor en fazla iki üç dakika sonra atıyorBu aventin soothie markası emziğini kullanıyoruz.sürekli ağzından düşüyor.o da ben de sinir oluyoruz.allahtan gece vermiyorum uykuda.büyük olduğundan mı acaba ?burda biçok kişi onu almıştı.sizdede durum aynımı kızlar?damaklı başka marka emzik denedim onu hiç almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?