2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğum lekeleri olan var mıydı yüzünde ne kıllanıyorsunuz yada be yaptınız gitti mi lekeler
Can'ım sudo krem geçiriyormuş eltim denemişti memnundu

Pinberem bende deniyelim bakalim ara ara.
Bu arada atesimiz cikmaya basladi calpol verdim.
düzenli kullanmak gerekli diye yazmıştı Can'ım günde 2-3 damla

Can'ım hepsi var bizde de küçükken daha çok yapıyorlar öyle bizimkinin bezinde hiç çiş olmuyordu her açışta yapıyordu. 44 günlük olduk artık çok nadir yapıyor açınca. Kaka bizimki de arada öyle yapıyor hatta hep yeşil yapıyor. Doktor sadece anne sütü alanlarda kırmızı olmadığı sürece sıkıntı görmüyoruz dedi panik yapma
O kadar iştahıyım ki nasıl verilecek bu kilolar 66kiloda kaldım oturdum ne akla hizmetse iki tabak yemeği ekmekle bir güZel yedim olsa yöne yicem ben nasıl kilo vercem acayip bir iştahım var
emzirirken öyle oluyor iştah maalesef yaa aynı durumdayım tabi kilon benim hayalini kurduğum kilo

Sabahtan beri bizde fenayız. Yıkadm masaj yaptım biraz çıkardı ama emiyo bu yüzden gaz hiç bitmiyo. Bizde kesik kesik uyuyorz bebegemi veriyosun o yagı? Ben biraz önce çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdim

Bu aventin soothie markası emziğini kullanıyoruz.sürekli ağzından düşüyor.o da ben de sinir oluyoruz.allahtan gece vermiyorum uykuda.büyük olduğundan mı acaba ?burda biçok kişi onu almıştı.sizdede durum aynımı kızlar?damaklı başka marka emzik denedim onu hiç almadı.

O ince cizgi de belli olmuyormus bu kremle. Benim kullandigimin adi Lamiderm:

Ben 3 marka denedim hala basarisiz.

Cok
Heyy allahim:) gulebildiysen ne mutlu :) mutlu olun mutlu anneler=mutlu bebeler

Benimde öyle o çizgide kalmasın diye verdi.

Çevreyi çok önemseyen biri değilim normalde ama zaten sitresliyim dokunsalar ağlarım yorumlar beni sinit ediyor kavga edesim geliyor
Kiyamam haklisin.stres ediyor daha cok.amann napalim la havle cekcez.

Birde bak soyliyim de gülün bebekler eli yumruk seklinde duruyor ya arada aciyorlar tabi de anne karninda 9 o sekilde dura dura oyle oluyor bundan dogal ne olabilir? Ama benim muhtesem kv ler yine diyorki bebegin elini zorla acio bebek kapatinca eli sıkı olcak buuuu ac elini acc diyorlar orf anane cok karsi biri degilim saygi da duyarim da bu nedir arkadas yaaa
Uyuyor bebisim cok sukur.hep uyuyor mu buuuuu diye soruyorlar azcik aglasa hep agliyo mu buuuuu diyorlar
Beni de cok severler garezleri falan da yok ha.ama iste cocuk mevzusunda boyleler.ilk kizimda sesimi cikaramamistim ama bu sefer bildigi sakınmıyorum.

ayni benim kv valla elli kapalı hımm cimri olacak diyorlar hemen kaka yapıyor habire kaka yapıyor diyorlar vb şekilde türevleri bazen çok boğuyor insanı doğal olarak

Bende aynı durumdayım. Sürekli eli emziğin o kulak kısmına takılıp düşürüyor. 3. Ay sonunda mecburen değiştircez onu bekliyorum

Canim biogaia anca 5-7 günde fayda ediyor hergün 5 damla ayni saatde vermeye özen göster insallah faydasini görürsün

Ay o eller açılmıyor yıkayamıyorum derisi soyuluyor ama bırakmıyor ki bazende yumruk atıyor babaya

Kızlar oğlum memeyi reddediyor ne yapabilirim
canım doğru zamanda verdiğine emin misin ? gazi olduğunda verme almak istemezler. benim bebek emerken gazi geldiğinde mememe vuruyor resmen bağırıyor emmek istemiyor gazını çıkarınca emmeye devam ediyor. acikmasini bekle. emzik ya da biberon kullaniyorsan bırak pes etme sürekli emzirmeye çalış . umarım emer

Benim bebek hiç emzik almıyor . iki tane denedik kuracak gibi oldu bıraktık. zaten ben de emzik vermek istemiyorum. çoğu kişi emzik ver işini yaparsın falan dese de esimde dahil ben pek istemedim oğlum da canım benim annesini dinledi almadı. ama şunu farkettim emzik vermek için çok ugrastigimiz günlerde bebisim meme ucumu da alırken biraz sıkıntı çıkardı.

. Emziği nasıl verdiniz bebişlerinize yaaa uğraşıyorum almıyor en fazla iki üç dakika sonra atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…