2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Biz de onu kullanyrz canım, benim kızım canı isteyince iyi tutuyo zor alıyrm ağzından, bazen de dediğin gibi düşüp duruyo

Arkadaşlar benim oglusum yüzü kabuk kabuk oldu bazı kısımları soyuluyor gibi ama kalın beyaz kabuk siz de böyle bir durumla karşılaştınız mi ne zamana geçer ?

uconn bende philips in kendinden kapakli emzigi var 2 li satiliyor onu tutturdum sukur diger herseyi denedim.bunu en azidndan zor zamanlarda tutuyor.bi deneyin isterseniz.
uconn bende philips in kendinden kapakli emzigi var 2 li satiliyor onu tutturdum sukur diger herseyi denedim.bunu en azidndan zor zamanlarda tutuyor.bi deneyin isterseniz.
Benimki tutuyor emziği ama büyük geliyor sanki ağzından düşürüyor

Bende aynı durumdayım. Sürekli eli emziğin o kulak kısmına takılıp düşürüyor. 3. Ay sonunda mecburen değiştircez onu bekliyorum
Avent alıcam büyük ihtimalle ama 3 + sını almıycam bunun.başka model deneyelim.emmezsede 35-40 lira yazık

Benimkide 2-3 dk anca emiyor.ben ona kabul etti diyorum.ilk kızım öğürüyordu diliyle itiyordu.5-6 çeşit emzik denedim kabul etmemişti.bu ondan daha ılımlı bu konuda.
. Emziği nasıl verdiniz bebişlerinize yaaa uğraşıyorum almıyor en fazla iki üç dakika sonra atıyor

kızlar emzige karşı olsam da illa emzik olsun diyenlere nuk markayı öneririm bebeklerin reddetmedigi tek emzik. anne memesine en yakin buymuş. bizde iki tane en iyi marka emzik aldi babasi ama bebis istemedi nuk aradı bulamadı. :) kısmet değilmiş. bebeginiz emzik almıyorsa çok akıllı olacak demektir bunu da bilin kızlar içinde sut olmayan bir şeyi hemen farkedip kandirilmazlar. unutmayın ki bebekler ilk yalanı emzikten öğrenir . o yuzden istemiyorsa zorlamayın :)

Nuku denedik almadı.damaklıydı belki ondan.emzik olmadan bebeği oyalamak çok zor oluyor.ilk kızımdan biliyorum bu alsın diye çok dua ettim.o yüzden bu kadar uğraşım:)

kızlar bebeginiz uyurken gözleri nasıl oluyor bizimki şekilden şekile giriyor ? düzelir diyorlar da aynı mi herkeste acaba ? uyanıkken gözleri normal uyurken birazda gözleri açık olunca pek normal değil uyandiriyorum bazen gözleri duzeliyor

Nuku denedik almadı.damaklıydı belki ondan.emzik olmadan bebeği oyalamak çok zor oluyor.ilk kızımdan biliyorum bu alsın diye çok dua ettim.o yüzden bu kadar uğraşım:)
Benim kızda ağzına verdiğimde hep kusar gibi yaptı. Günün sonunda kusunca bıraktım alıştırmaya

Merhaba nisann annelerii
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm

GÜNAYDIN kızlar iki gündür bu bebeğe noldu anlamadım gece uzun uyur oldu ben de uyanamıyorum ac kaliyordur diye üzülüyorum iki saati geçirmezdim gece de olsa. gündüz daha çok emiyor zaten. iki gündür uykusu çoğaldı ama emmesi azaldı uyandiriyorum beş dakika emiyor sonra bırakıyor 2 saat daha uyuyor iki gündür böyle.

Eğer kilo alımı felan iyiyse bırak uyusun benim kızım bazen 3 4 saati buluyor uyanması ben uyandırmıyorum.

Elimi karnına koyup bekletiyorum sanırım hoşuna gidiyor ağlarken masaj yaptırmıyor zaten ayrıca bi yandan da pışpışlayıp kolik müziği dinletiyorum fayda ediyor gibi dene istersen

Aynen bir de altı doluysa emmiyor bizimki.

Avent alıcam büyük ihtimalle ama 3 + sını almıycam bunun.başka model deneyelim.emmezsede 35-40 lira yazık

Bende başka model alcam. Bunun yararı yok.

Merhaba nisann annelerii
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm

Ben tiny love 3in1 aldım ve memnunuz. Uyuduktan sonra titreşiminş açıp yatorıyorum daha uzun süre uyuyor. Müzik ve oyuncaklarınıda sevdi bir sorun yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…