2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İçim rahatladı hangi maddeyi yaşamıyorsunuz?

O zaman yeni bebeklerin tümü aynı.. bize özel bişey olmadığı için sevindim. Sağlıklı olsunlar da geçer bungünler de hatta özleriz bile mis kokularını ne cabuk büyüdüker deriz:)

Acaba bu mesaji ben mi yazdim dedim. You're not alone

Senindemi 3. Bebeğin bende sanki diğerlerini ben büyütmemiş gibiyim hiçbişey bilmiyorum :)
Evet canım 3. Bebeğim fakat ilk gibi. Hiç tecrübeli gibi değilim. Bide sarilikla beraber kilo kaybı yasayinca dengem bozuldu. Daha oncekilerde yasamamistim. Allah hepimize kolaylık versin insallah

uconn su basur içim patlıcan kürü varmış ili gündür onu yapıyorum ağrıda azda olsa azalma vartde çilek bulgur sirke domates acı biber kesinlikle yememen lazım
Ay o saydıklarının hepsini ayıla bayıla yiyorum ben:)dene bakalım işe yararsa aklımızda olsun.şimdilik iyi sayılırım.

Çevreyi çok önemseyen biri değilim normalde ama zaten sitresliyim dokunsalar ağlarım yorumlar beni sinit ediyor kavga edesim geliyor

Bizdede durum bu hepsi gayet normal ıslak mendil değdiği gibi işiyor bazen
Vermişti evet aynen bu kremi. Ben daha kullanmadım ne zaman kullanmaya başladın canım
on gün batikon sürdüm sonra kreme başladım

Ay o saydıklarının hepsini ayıla bayıla yiyorum ben:)dene bakalım işe yararsa aklımızda olsun.şimdilik iyi sayılırım.
Bende çilek yedim Doğumdan sonra çok severim o tetikledi belkide artık yemiyorum

vurdum duymazsa insan kolay oluyor her şey tabiki de sende ne biçim insanlar tv başında çocuk büyütüyorlar sonrada akıllı çocuk bilmem ne
Bide Komşum olacak kişi diyor ki bana bebeği bi köşeye al evini temizle boşver o büyür diyo ben anlamadım bi çiçeği bile su vermezsen solar bu ne rahatlık ya bide diyoki yarı kırkın çıkmış bebeği al mahalleye çık ben yemek yemeye bile vakit bulamazken tuvalete bile zor gidiyorum minacık bebeği alıp sokağa cıkıp dedikodu yapiyim ayy bu kadın aklını kaçırmış aynen dedigin gibi valla millet çok rahat

Kızlar bazı arkadaşlar bi kremden söz etmiş doktor bana yazmadı bide dikiş izi falan yok bende hiç estetik ameliyatmış dikisler altta kalıyo sanırım karnına bakınca hiç yok dikiş sadece ince bi çizgi yapıştırma gibi sizde de öyle mi bilmediğim birsey varsa siz söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…