2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar!! Süt arttırmak için gunde 3 litre su içen varmi? Ben hamileliğim boyunca ictim. Fakat bunu 3 saatte tüketsem olur mu? Yoksa tum gune mi yaymam gerek?
canım ben gün içinde 3 litre içmeye uğraşıyorum ara ara. birden içmek ne kadar dogru olur bilemem bir de bu süt biraz psikolojik.arkadaşım günde 2 bardak su iciyor ve yemek doğru düzgün yemiyor 55 kg şu an . 10 günde 10 kg verdi ve sütü de maşallah çok fazla. Allah im daha da artırsın. kafanızı rahat tutun .
kizlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bel agrisi olan ve mide agrisi ceken varmi bide bebisleri saglik ocagina kontrolemi yoksa cocuk doktorunadami muane ediyorsunuz
sağlık ocağına ayda mecbur gidiyoruz aşı kontrol falan. doktora da özel bir durum olursa saglik ocaginin yetmicegi yerlerde gidiyoruz. kg ve boy kontrolu saglik ocagi da yapiyor

Benimki de cok sik araliklarla emiyor 5 er dk 3 er dk ve cok kusuyo fiskiye gibi heh diyorum reflu var bazen de hic kusmuyor butun gun. Dun kontrolde cok sukur cok iyi kilo almis o kadar kusmaya.kilo iyiyse bisey yapmiyorlarmis okudugum kadariyla.
Benim 5 dk falan değil uzun uzun emiyor.süt bitiyor o yalancı emzik olarak kullanıyor beni.göğsümde uyuyor beşiğe koyarken uyanıyor sonra tekrar başlıyor ağlamaya.akşama kadar emzir alt değiştir aralarda büyükle uğraş.yatağa yattığımda savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi
kizlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bel agrisi olan ve mide agrisi ceken varmi bide bebisleri saglik ocagina kontrolemi yoksa cocuk doktorunadami muane ediyorsunuz
Ah canım ya ne çektin sen bu normal doğumdan.hamilelik boyunca ayakta iş yaptın ben kolay doğurursun diye düşünmüştüm.bel ağrısı bende de bir hafta falan oldu bir ara ben sezeryan yaptım ama.bebeği kontrolede hem hastaneye hem sağlık ocağına götürüyorum canım.
1 aylık kontrolünde 800gr .almş benimki dr normal, Anne sütüne devam dedi. Ben de emdikten sonra biraz da mama vermeyi düşünüyorum biraz kilo alsn diye ama kararsizim
600 gr ayda yeterli diyorlar canım.800 gr almış çocuğa hiç mamaya falan başlama bence.sütünde azalır bebekte mamaya alışırsa seni reddetme eğilimine girebilir.

Can'ım doğumun epidural mi oldu ondan olabilir

Aynı benim kızı anlatmışsın yalancı meme niyetini kullanıyor beni yatağa koyunca gözleri açıyor tek değilmişim sevindim

Kizlar bebislerin kafasini sekilendirmek icin napiyorsunuz? Benimki sürekli bi tarafa yatiyor diye biraz yamukluk var sanki ama kafasini cevirsemde 2dk sonra yine kendisi diger tarafa ceviriyor

Kizlar bebislerin kafasini sekilendirmek icin napiyorsunuz? Benimki sürekli bi tarafa yatiyor diye biraz yamukluk var sanki ama kafasini cevirsemde 2dk sonra yine kendisi diger tarafa ceviriyor
Aynen benim kız da öyle. Az önce diğer tarafa çevirdim. Hemen geri döndürdü kafasını.. nasıl alışacak merak ediyorum

Aynen benim kız da öyle. Az önce diğer tarafa çevirdim. Hemen geri döndürdü kafasını.. nasıl alışacak merak ediyorum

Aynen yastik veya baska bisey koymayada cesaret etmiyorum gecen cirpinirken koluyla yastigi yüzünün üstüne atmis iyiki hemen görüpde kaldirdim 2-3 saniye nefesiz kaldi yavrum

Cnm bnmkıde oyle hep sol istio kndı isterse sağada cevirio ama napsamda alışmıo,masaj yapıorm arkasına destek koyuyorum bazn onunla bile kavga edıo..ama elimle değiştiriorm yamuk kafa olmasın kızlar snr begenmez dıorum

4753 ben sağlık ocağı ve çoçuk dr una götürüyorum şu an için. Kafasını derin uykuya yAtınca çevirmeyi dene canım

Aynı benim kızı anlatmışsın yalancı meme niyetini kullanıyor beni yatağa koyunca gözleri açıyor tek değilmişim sevindim
Burda biçok şeyi hepimiz yaşıyoruz zaten.süreç doğalda biz boşa panik oluyoruz işte.
İlk kızımın kafası aynı yere yatmaktan çok şekilsizdi kendi kendine düzeldi.gayet güzel şimdi.meraklanmayın düzelir yoksa bütün bebekler yamuk kafalı olurdu.şimdi bu kızımda hep sağa sola yatıyor hiç sırt üstü yatmıyor.kafa uzadı gitti.otobüs kafalı diye seviyorum bende:)

Aynen öyle hangi taraf olsa gene kendi istediği yöne çeviriyor

Kızlar bebisleriniz kusuyor mu. Benim ki çok kusuyor. Kusmadigı zaman ağzına geliyor yavrumun yutkunmaya çalışıyor öksuruyor ve zorlanıyor. Çok üzülüyorum. İlk haftalarda yoktu ve kilo alimi çok iyiydi. Ama son haftalarda kilo alimi sınırda. Dr bebelac thecener verdi. Her emzirmeden sonra 20 ml. Ama yemiyor onu. Zaten çabuk katilasan bir mama.

Sizlerde durum ne. 15 20 dk her emzirmeden sonra bekletiyor musunuz. Ve reflu yastigi kullanan var mı. Tavsiye eder misiniz?

Ay insallah düzelir canim ya diger tarafa yatirmaya calisiyorum cok sinirli bi bebek hemen kiziyor agliyor

Cnm bn kullanıorm cok fark etmio ne yazkki

Arkadaslar bebeklerinizi sirt ve boyun kaslari icin ve gazi icin gunduz yaninda oldugunuz vakitlerde karnin altina yastik koyarak yuzustu yatirin. ayaklarinin altinada elinizi koyun elinizi destekleyerek tepinir.boylelikle bacaklarida guclenir. hem kafasi da dinlenir seklini toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…