2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

:) sukur az da olsa daha iyiyim valla o da olsun 27 gune girdik yane. ama cok yorgunum bir rahat dinlenemedim uyuyamadim dogumdan oncede yorgundum halende yorgunn.

İdrarı kolan var mı kızlar bebeğimi sadece anne sütü veriyorum dün gece hiç işememişti bugün boyunca da çok az işedi son aldığım üç bez kokuyor idrarı susuz mu kaldı neden ki acaba çok kusuyor ondan susuz kalmış olabilir mi bazen bıngoldağıfa çöküyor o da susuzluk nedeni her gün su mu versem ne ölçüde versem

:) sukur az da olsa daha iyiyim valla o da olsun 27 gune girdik yane. ama cok yorgunum bir rahat dinlenemedim uyuyamadim dogumdan oncede yorgundum halende yorgunn.
Lohusalıkta vücudun kırgın oluyor canım.benim bikaç sefer ateşim çıktı vücudum dökülür gibi oldu.sabah olunca düzeldim.uykusuzluk zaten insanı mshfediyor.bizim nerdeyse iki ay dolacak anca toparlanıyorum.

Mama vermiyorsan suya gerek yok canım.sütün besleyiciliğini düşürüyormuş.emiyorsa susuz kalmaz.ama emin değilsen sütünün yetip yetmediğine sağlık ocağına git pazartesi kilosuna bakbskalım.alım iyiyse endişe etme.buarada primalara kokuyor diyen tonla insan duydum.

ben kayinvalideylede kaldigimdan biraz acele davraniyorum galiba

Canım nasılsın bebişin nasıl ablası nasıl davranıyo bnm iki çocukla çol zor geçiyo büyüğü 4.5yaşında emzik istiyp kafasına şapka istiyo ve acayip şımardı. Hakkıdırda diyorum hayatı değişti ama ben mahfoluyorum

Ben hiç su vermedim bebege.. Sadece anne sütü. Prima hem kokuyo hem sızdırıyo hiç memnun kalmadım ben

Bende bugün 56.günüm hala kahve kırmızı karışık bişeyler geliyo ama 40tan sonrası özür namazımı kılıyorum ha bide kırkım çıkınca normal regl de oldum ben bikaç gün temiz kalıyorsan eşinle muhabbetini artırabilirsin tabi minik izin verirse

Bende iki çocuk eşle muhabbeti bırak evde birbirimizi göremiyoruz o büyükle ben küçükle ilgileniyorum zor ya

Bende iki çocuk eşle muhabbeti bırak evde birbirimizi göremiyoruz o büyükle ben küçükle ilgileniyorum zor ya
iki çoçuk olanları görünce böyle yazıyorsanız Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yani biz bir çoçukla ancak baş edebiliyoruz yada tecrübesizlikten edemiyoruz

merak ettigim her ay cocuk doktoruna gitmeye gerek varmi. kv gidelim bir doktoru olsun çocuğun heray kontrol etsin diyoda
canim özel doktor farklı bir sey yapmıyor ki . sağlık ocağında yapılan işlemleri yapıyor. ama farklı bir durum olduğunda gidersin her ay gitmek de boşuna masraf yani tatlım : )

Uyumayan bebek doğurmuşum.gunduz 2-3saat uykumyz yok besige koyuyorum 15 bilemedin yarim saatte uyanıyor.sallamaya alıştık besogi bırakınca da uyaniyor.yaninda oturup salliycam aksama kadar.uyusada vende uyusam diyorum ama nerde.gecede 3 ten sonra gaz sıkıntımız ikinmalarimiz basliyor.birde diger oğlum var onunla hic ilgilenemiyorum esim ilgileniyor cogu zaman ama bendende ilgi bekliyor.2 cocuklu olmak cidden zormus.rahatlik mi batti diyorum bazen ama o gulen yüzünü boncuk gözlerini gorunce unutuyorum.

Bu arada otomatik sallanan besik kullanan var mi kızlar.bu gidisle onu alicam

Zaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.

bende oldum canim 38+4 de

ben kayinvalideylede kaldigimdan biraz acele davraniyorum galiba
Canım sen ona torun verdin o da sana baksın azcık.bil kıymetini hiç aceleci davranma.valla çoğu insan istemez ama o kadar zorlandımki şu doğum sürecinde keşke başımda yardım edecek bir kayınvalidem olsaydı.
İyiyim canım.bebişte iyi yiyo içiyo bez kirletiyor:)ablamız ilk haftalara oranla daha iyi olmasına karşın hala çok kıskanıyor.ben kaç kere odaya girdiğimde emziği ağzına aldığını gördüm.sütün tadı nasıl diyor.versem emicek misin diyorum evet diyor.hep onu seviyorsun beni hiç sevmiyorsun diye ağlıyor.en büyük sorunumuz uyuyan çocuğu uyandırması.öğlene kadar rahat vermiyor çocuğa.öğlen kreşe gidince çocuğum rahatça uyuyor.bende çok terslemeye azarlamaya başladım çocuğu ama artık sinirlerim el vermiyor.

Ben hiç su vermedim bebege.. Sadece anne sütü. Prima hem kokuyo hem sızdırıyo hiç memnun kalmadım ben
Bu primadan bir ben mi memnunum yav:)
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım.ilgiyi ikiye bölmek zorunda kaldık.aslında bu ikincilerede yazık oluyor.birincilerle hakkıyla ilgileniyorsun ikinciyle ilki kadar ilgilenemiyorsun ya abi abla kıskanıcak diye ya da zamanın eskisi gibi bol değil.benim eşim öğretmen tek şansım yarım gün çalışıyor çocukları paylaşıyoruz ara ara paslaşıyoruz:)2 haftadır cumartesi günleri sütümü sağıp eşime bırakıyorum bebeği.büyükle gezmeye gidiyoruz.çok hoşuna gidiyor.eskisi kadar olmasada eski zamanlardaki gibi birlikte vakit geçirmek gerekiyor çocukla.

Kızlar sütünüz ne durumda. Benim bazı günler çok bol oluyor. Göğüslerim dolu dolu. Yemeye içmeye ve dinlenmeye de bağlı ama bazen de sönük oluyor. Moralim bozuluyor. Ne zaman düzene girecek acaba. Bir de burda birisi bebek emdikten sonra sagiyordu sütünü. Etkisini gördü mü acaba.

Merhaba arkadaslar.bizim 28de iki aylik oluyoruz dr onceki gitmelerimuze sunnet dusunuyormusun diye sordu bu gitmemizde yine sorar dusunuyorum uc ayliken dr tavsiye ediyor ama erken mi yapabilir miyiz iki cocuk biri sunnetli bas edebilirmiyim bilemiyorum kendimi cok zorladigimi yiprattigimi dusunuyorum aradan ciksin diye acele ediyorum ama gunler zor geciyor en guzel yillarinizda iteliye iteliye gitmekten yoruluyorum biraz dertlesmek gibu oldu ama kisaca sizler ne dusunuyorsunuz

Zor olmuyor sünnet çabuk iyileşiyor yiğenimle görümcemin oğlundan biliyorum genel anestezi alırsa öncesinde bir süre emzirmiyorsun çocukda sende yıpranıyorsun bunun atılması var birde eğer yaptorcaksan lokel yaptır derim

allah hayirlisini versin de genelanasteziden korkuyorum yaptirirsam lokal yaptirayim insallah kolay gecer

1 çocuk hiç çocuk derler ama ben bir taneyle çok yoruluyorum. İkinci çocuk fikrine çok uzağım bu aralar. İki üç çocuklu anneler vallahi işiniz çok zor. Ben bu tempoya hala alışamadım. Ev işleri yemek temizlik hiç bir işe yetişemiyorum. Kızım gündüz çok az uyuyor çünkü. Bir de havalar ısındı her yer cıvıl cıvıl eve kapanıp kalmak boğuyor beni. Ama yine de iyi ki varlar, iyi ki yanımızda yuvamızdalar. Bir gülüşleri nasıl da şenlendiriyor evlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…