2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sling yada kanguru kullanan var mi?
Annem artık gidecek yanımdan. Bebekle birşeyler yapabilmek adına sling araştırdim ama kullanışlı mi bilemedim.
İlk kızımda ben kanguru almıştım.doğru düzgün kullanamadım.çünkü bebek belirli bir kiloya geldikten sonra taşırken aşırı sırt ağrısı yaptı bende.biraz yürüyünce bitiyordum hemen ama ev içinde iş yaparken kullanma amaçlı nasıl olur bilemem.

Merhaba hoşgeldin aramıza.gurbet çok zor bende gurbetteyim.ilk başta zor gelir ama zamanla alışırsın bebeğine tek başına bakmaya.annelik öğrenilen bişey değil içgüdüsel sonuçta.eşinide dahil et hem ev işlerine hem bebek bakımına kimseye ihtiyacın olmaz inşallah.

Merhabalar bir çoğumuz bu duyguyu yaşadık ve geçti :) aslında yalnızlığın güzel olduğunu fark ettik hatta.benim içinde böyle oldu annem kv yardım ettiler herşeyime gittikleri gün çok kötü oldum bebeğe zarar verir yim boğulur mu diye korkmaya başladım bazen ağladı hiç susmadı.ama yanımda birileri olsa bunları çözmeme yardım etse ben yavrumun ne istediğini acılarını nasıl hafifleteceğimi ağlarken ki ses tonundan ne için ağladığını öğrenemeyecektim yavrumu tanımakta gecikecektim ve benim kokumdan mahrum kalacaktı şimdikine oranla.o yüzden gitmiş olmaları benim yararıma oldu :) sende zamanla göreceksin yavrunla bağın artacak senin sesin senin kokun onun için uyarıcı olacak.o yüzden üzülme tadını çıkart :)güzel zamanlar seni bekliyor

Merhaba canım bende gurbetteyim ne şanşlısın annen var gelmiş kırk gün bakmış bebeğine benim annem vefat etti doğumda halam geldi on beş gün kaldı evi kocası var gitmek zorunda kaldı ben doğumdan on beş gün sonra yalnız kaldım hiç bişey olmadı bebegede baktım yemekte yaptın herşeye yetiyormuyum hayır ama zamanla alıştım kendimce bir düzen kurdum gidiyor öyle kendin bile şaşar kalırsın ben nasıl bakıyorum bu bebeğe diye gitmesi iyide olmuş bebegime alıştım kendi bildiğim gibi büyüttüm karışan olmadan takılıyoruz şimdi kızımla

Reactions: mnt
Rezene içmeye başladım ben eğer işe yaramazsa bunu denerim o zaman çok teşekkür ediyorum

Kızlar kızım ellerini yumruk yapıyor genelde ve o kadar kuvvetli sıkıyorki ağrımıyor mu acaba diye merak ediyorum.bebekler genelde yumruk yapar ama bu kadar sıkması garibime gitti.sizinkiler nasıl?

Benim de 40 yakında çıkıyor. Annem gideçek yakında bende kara kara düşünüyorum. Ne guzel yazmışsın moral oldu valla güç geldi

Çarşamba 40 mız çıkıyor inanmıyorum çok mutluyum kv 40 gündür yanımızda ne desek küsüyor eşime bile ben mi lohusayim omu lohusa anlayamadım gitti .sırf sütüm kesilmesin diye takmiyorum .bana çok faydası oldu ama Lohusa yalnız bırakılmaz diyor ama ben birileri gelince boğuluyorum resmen birde gaz sancilarimiz tutuyor ben iyice stres oluyorum çok şükür bitti.

Kızlar kızım ellerini yumruk yapıyor genelde ve o kadar kuvvetli sıkıyorki ağrımıyor mu acaba diye merak ediyorum.bebekler genelde yumruk yapar ama bu kadar sıkması garibime gitti.sizinkiler nasıl?
Gaz sancısı varsa ondan yapıyordur bizimde sancımız olduğunda ellerini çok sıkıyor...

Benim de 40 yakında çıkıyor. Annem gideçek yakında bende kara kara düşünüyorum. Ne guzel yazmışsın moral oldu valla güç geldi
benim tam bilmiyorum ama taş çatlasa 20 gün yanımda biri vardı kaynanam bebişle çok ilgilendi bir ara deliriyodum çocuk onu anne sanacak diye iyi ki gitti. Ha ha

Kucakta otururkende sıkıyor banyo yaparkende açamıyorum ellerini yıkamak için.emerkende yapıyor.bilemedim gazdansa vay yavrumun haline.
Canım benim bebişte ellerini açmıyo araları kir doluyor bazen ama sanırım anne karnından kalan bir alışkanlıkmış uyurken kesiyorum tırnaklarını çoğu zaman

Kızlar sling yada kanguru kullanan var mi?
Annem artık gidecek yanımdan. Bebekle birşeyler yapabilmek adına sling araştırdim ama kullanışlı mi bilemedim.
Sling kullanıyorum ben markete falan gidiyorum çok rahat oluyor. Neko wrap sling aldım ben

Ben kanguru aldım ama kullanmak konusunda kararsızım bir ay daha beklim diyorum slingler kullanışlı gibi ondan mı alsaydım diye düşünmedim değil

Kanguruyu ilk 3 ay tavsiye etmiyolar 4. Aydan itibaren kullanmaya başla. En iyi kanguru markası boba ve adamlar kendisi diyor ilk 3 ay almayın kangurularımızı diye. Yenidoğan aparatları herşeyi var ama tavsiye etmiyorlar

Bende 1 haftadır yalnızım annem gitti. Geçen hafta çok zorlandım tam kahvaltıya oturcam uyanıyo sofrayı kuruyodum ancak 2 saat sonra yiyebiliyordum. Annem varken o ilgileniyodu bebişle ben yiyordum bişeyler rahattı. Sling kullanmaya başladım rahatladım. Aklıma evde kullanmak gelmemişti annem telefonda dedi ve denedim işe yaradı :)

Benimkide sürekli yumruk yapıyor ve pamuk dolu aynen :)) şimdi kucağımda emziriyorum uyudu tırnaklarını kesmem lazım bu arada o pamuklarıda alayım bari :)
Benim bebişi tırnakları uzanıyor daha hiç kesmedim kanguru ergo baby aldım sling aklıma gelmedi nedense o zaman kullanımı nasıl bana karmaşık geldi bağlaması

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. Emzik istşyo süt istiyo uykudan uyandıryo ve ben çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…