2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim bebişi tırnakları uzanıyor daha hiç kesmedim kanguru ergo baby aldım sling aklıma gelmedi nedense o zaman kullanımı nasıl bana karmaşık geldi bağlaması

Bu hafta iki kere kestim tırnaklarını. Doğduğundan bu yana 4-5 kere kesmişimdir. Emzirirken kesiyorum ben, daha bir sakin oluyor kıpırdamıyor

Kizlar benm 24. Gunum sezeryan agrilarm 10. Gunden beri nerdeyse yok gibiydi ama son uc dort gundr ilk agrilarima dnuyorm sanki hergun biraz daha agri oluo dikisimn 5 6 cm yukarisi odem gibi ve ici sert orasi agri yapio iltihap olabilir mi ayni durumda olan var mi

Bizimse yarın çıkıyor kırkımız. Su lohusalıktan kurtuluyoruz şükür İnan bazen teknoşmak daha iyi bebeğinle daha derin bağ kürüyor insan

Kızlar bebisim 39 günlük ve dilinde pamucuk oldu perşembe dr a göturduk karbonatlı suyla dilini silin dedi ve bir ilaç verdi 4 gündür yapıyorum ama hala tamamen düzelmedi kaç günde geçer? Ayrıca kızım ağzını acmiyo ne zaman dilini temizlemeye çalıssam ağlıo ve ağzını kapatio

Kızlar merhaba

44 günlük bebegim var sezeryan doğum yaptım.

İlişkide hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz ben şimdilik doğal yöntem ams hamile kalmaktan da korkuyorum.

Emzirmenin engelleyecegini söylüyorlar. Fikirleriniz nedir?

Ahh canimm.

Benim de bebegim 44 günlük ve ailemle farklı şehirdeyiz.

Annem yanımda 6 gün kalabildi ve gideceği gün ağlamaktan helak oldum her şeye ağlıyordum.

Annem gidince ben de napicam dedim korktum bebege bakmaktan ağlarsa durmazsa ya gece duymazsam diye.

Kayinvalide ve grumceye dedim gelin beraber kalalım diye gelmediler evimizden çıkmayız dediler ve eşim gece 3 te ise gidiyor düşün yani.

Ve ben bebeğime tek baktım hepsi misafir gibi gldi yedi içti gitti kalmayı teklif dahi etmediler hatta niye annen erken gitti diye sordular anneminde sebebi vardı gitmek için.

Sonucunda çok iyi oldu benim için.

Ağladı uyuyamadim yemek yiyemedim tuvalete gidemedim yetişmeye çalıştım. Şu anda bebeğimi tek başıma banyo yaptirabiliyorum diger görümcem yardım ediyordu ona.

Şimdi kimseye ihtiyacım yok. Sem de güçlü ol.

Canım.emzirmek engellemez hamileliği aman diyim benim yengem süt korur mantığıyla hamile kaldı bebeği dört aylıkken

simarik83 az önce sevi bebe wrap sling eşim aldı geldi deneyeceğim. Ben hem bebegim cok kusuyor dik dursun diye hemde annem gideçek iyi olur diye aldım. İnşallah iyi olur. Senden anladığım baya kullanisli

Kucakta otururkende sıkıyor banyo yaparkende açamıyorum ellerini yıkamak için.emerkende yapıyor.bilemedim gazdansa vay yavrumun haline.
Vay kıyamam ben ona kuzularım ya minnacık ellerini severim hiç kıyamıyorum varya bugün ne kadar ağladı benim sinirlerim bozuldu midem ağrıyo şimdi çok fena

Vay kıyamam ben ona kuzularım ya minnacık ellerini severim hiç kıyamıyorum varya bugün ne kadar ağladı benim sinirlerim bozuldu midem ağrıyo şimdi çok fena
Sen de benim gibi çok hassassın sanırım.gittin mi doktora bu arada?ben kendi kendime nazar değdirdim bugün kalbim çarpıyor sürekli vücudumu sıkıyorum niyeyse

Sen de benim gibi çok hassassın sanırım.gittin mi doktora bu arada?ben kendi kendime nazar değdirdim bugün kalbim çarpıyor sürekli vücudumu sıkıyorum niyeyse
Aman dikkat et lütfen ben hiç iyi değilim Yok gitmedim vakit bulamıyorum ki Bazen iyiyim bazen dipteyim idare ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum Allah bu günümüzü aratmasın panik atakmı var sendede?

Zorlamışsındır kendini.ödem olmuş olabilir.benimde kendimi zorlamaktan etrafı haftalarca şiş kalmıştı.

Aman dikkat et lütfen ben hiç iyi değilim Yok gitmedim vakit bulamıyorum ki Bazen iyiyim bazen dipteyim idare ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum Allah bu günümüzü aratmasın panik atakmı var sendede?
İyi bari idare ediyim çocukla uğraşıyım derken unutursun belki kendini.evet ben kronik panik atak hastasıyım 7-8 yıldır var .ilk 2,5 yıl falan ilaç içtim bıraktım içtim bıraktım.5 yıla yakındırda içmiyorum ama hayatım hep kalitesiz ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…