- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.621
Aman yetişeme boşver canımız sağolsun canları sağolsun bebişlerin ev kirlenmiş mutfakta bulaşık varmış takan kim nasılsa iş yapılır bebişim iyi olsun yeter nasılsa geçecek bu günler1 çocuk hiç çocuk derler ama ben bir taneyle çok yoruluyorum. İkinci çocuk fikrine çok uzağım bu aralar. İki üç çocuklu anneler vallahi işiniz çok zor. Ben bu tempoya hala alışamadım. Ev işleri yemek temizlik hiç bir işe yetişemiyorum. Kızım gündüz çok az uyuyor çünkü. Bir de havalar ısındı her yer cıvıl cıvıl eve kapanıp kalmak boğuyor beni. Ama yine de iyi ki varlar, iyi ki yanımızda yuvamızdalar. Bir gülüşleri nasıl da şenlendiriyor evlerimizi
3 aydan sonra genel anestezi ile yapıyorlar sanırım bende düşünüyorum ama dediğine katılıyorum zaten çok yıprandım daha yorarmı diye vazgeçiyorumallah hayirlisini versin de genelanasteziden korkuyorum yaptirirsam lokal yaptirayim insallah kolay gecer
Bizimde gaz sancisi sorunumuz var. Kizimda asiri gaz oluyor ve surekli agliyor. Daha iki yudum emiyor aglamaya basliyor. Emdigi sut burnundan geliyodu. Her damlayi denedim. Hic fayda etmedim. En sonunda dr Relactaz die bir damla verdi her emzirmeden sonra 5 damla veriyorm Cok rahatlatti . Diger damlalardam farki sut parcalayisi enzim iceriyor.Kızlar gaz sancılarınız nasıl. Biz sabaha kadar uyumadık. Neler kullanıyorsunuz acaba? (Gaz damlası olarak veya başka alternatif çözüm). Dün elma yağı ile ayaklarını ovdum, biogaia damla kullanıyoruz onu verdim karnına masaj yaptım zeytinyağı ile ama yok yavrum sabaha kadar çığlıkla ağladı çıkaramadı. En sonunda sabah 7 gibi bi kere çıkardı gazını. Kiraz çekirdekli yastık aldım bugünde o gelicek bakalım işe yarıcakmı. Sizin yöntemleriniz neler acaba
Aman yetişeme boşver canımız sağolsun canları sağolsun bebişlerin ev kirlenmiş mutfakta bulaşık varmış takan kim nasılsa iş yapılır bebişim iyi olsun yeter nasılsa geçecek bu günler
Ben misafir odamı temiz tutuyorum geleni oraya tabii diğer odaların kapısı kapalı :) tadını çıkarıyorum kuzumun en güzel zamanlarıVallahi misafir gelecek diye korkuyorum :)
Dediğin gibi geçicek bu günler , çok çabuk büyüyecekler anlamayacağız bile :)
Ben 35+5 te oldum iğneyi 38+2 de doğum olduZaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.
Ben yaptım o yöntemi. Emzirdikten 15 dk sonra sağdım sütüm arttı çok şükür. Daha öncede yazdım instagramda emzirenanne diye bir hesap var onu takip edin. Emzirmeyle ilgili çok yatarlı bilgiler paylaşıyor. Ben bu yöntemi o hesaptan öğrenmiştimKızlar sütünüz ne durumda. Benim bazı günler çok bol oluyor. Göğüslerim dolu dolu. Yemeye içmeye ve dinlenmeye de bağlı ama bazen de sönük oluyor. Moralim bozuluyor. Ne zaman düzene girecek acaba. Bir de burda birisi bebek emdikten sonra sagiyordu sütünü. Etkisini gördü mü acaba.
Bende sağım yapıyorum aynı hesaptan okumuştum gerçekten işe yarıyorBen 35+5 te oldum iğneyi 38+2 de doğum oldu
Ben yaptım o yöntemi. Emzirdikten 15 dk sonra sağdım sütüm arttı çok şükür. Daha öncede yazdım instagramda emzirenanne diye bir hesap var onu takip edin. Emzirmeyle ilgili çok yatarlı bilgiler paylaşıyor. Ben bu yöntemi o hesaptan öğrenmiştim
Sütyen takıyordum ben evde.sonra sık sık göğüslerim şişmeye ağrımaya başladı.süt ateşi oluyordum.sütyene bağladım olayı.şimdi uzun süreli takmamaya çalışıyorum.kizlar bisi soracam normal evde sutyen takiyormusuz ? kv sut olumunu engeller deyip takmama kiziyo.uconn canim haklisin dogumdan once.yeterince calistim simdi tembellik yapmak hakkim diyorum ama laf etmesin diye korkuyorum cunku dogumumda annem horul horul uyurken kv doguma kadar girip desteknoldu bir anne gibi bende ne.bilim bir an once yuk olmayimda toparlanim diyorum.
ayrica surekli kv bebeginherseyine kosuyo sanki kendimi yetersiz hissediyorum ne yapacam
Bende kv yanına gidince ben sadece emziriyorum geri kalan herşeyi kv yapıyor benim hoşuma gidiyor bebegimle ilgilenmesi bende dinleniyorum sonuçta onun annesi benim ona kimse benim gibi bakamazkizlar bisi soracam normal evde sutyen takiyormusuz ? kv sut olumunu engeller deyip takmama kiziyo.uconn canim haklisin dogumdan once.yeterince calistim simdi tembellik yapmak hakkim diyorum ama laf etmesin diye korkuyorum cunku dogumumda annem horul horul uyurken kv doguma kadar girip desteknoldu bir anne gibi bende ne.bilim bir an once yuk olmayimda toparlanim diyorum.
ayrica surekli kv bebeginherseyine kosuyo sanki kendimi yetersiz hissediyorum ne yapacam
Ben evde emzirme sütyenleri varya ondan kullanıyorum penye sadece diğer sütyenden bende bir kere taktım su sıra hiç kullanışlı değil sürekli emzirme modunda olunca zor oluyorkizlar bisi soracam normal evde sutyen takiyormusuz ? kv sut olumunu engeller deyip takmama kiziyo.uconn canim haklisin dogumdan once.yeterince calistim simdi tembellik yapmak hakkim diyorum ama laf etmesin diye korkuyorum cunku dogumumda annem horul horul uyurken kv doguma kadar girip desteknoldu bir anne gibi bende ne.bilim bir an once yuk olmayimda toparlanim diyorum.
Ben evde emzirme sütyenleri varya ondan kullanıyorum penye sadece diğer sütyenden bende bir kere taktım su sıra hiç kullanışlı değil sürekli emzirme modunda olunca zor oluyor
Bu bir süreç sen enerjinin çoğunu Doğumdan önce kullandın kv bunu görmüştür hiç stres yapma zaten laf edecek biri olsa kv çoktan etmişti. İnan torunu severken oda mutlu oluyordur
Ben evde emzirme sütyenleri varya ondan kullanıyorum penye sadece diğer sütyenden bende bir kere taktım su sıra hiç kullanışlı değil sürekli emzirme modunda olunca zor oluyor
Bu bir süreç sen enerjinin çoğunu Doğumdan önce kullandın kv bunu görmüştür hiç stres yapma zaten laf edecek biri olsa kv çoktan etmişti. İnan torunu severken oda mutlu oluyordur
zamani geri alsaydim oglumu kucuk sunnet ettirirdimMerhaba arkadaslar.bizim 28de iki aylik oluyoruz dr onceki gitmelerimuze sunnet dusunuyormusun diye sordu bu gitmemizde yine sorar dusunuyorum uc ayliken dr tavsiye ediyor ama erken mi yapabilir miyiz iki cocuk biri sunnetli bas edebilirmiyim bilemiyorum kendimi cok zorladigimi yiprattigimi dusunuyorum aradan ciksin diye acele ediyorum ama gunler zor geciyor en guzel yillarinizda iteliye iteliye gitmekten yoruluyorum biraz dertlesmek gibu oldu ama kisaca sizler ne dusunuyorsunuz
Hiç vicdan yapma zamanla toplanıp eski enerjine geleceksin merak etme birde lohusa psikolojisi var normal yaşadıkların yani kendine zaman tanıdogurdugum gun bile calistim yorgun argin girdim doguma bunu oda diyo ne bilim. birde cok kan kaybettim bir an da kan sekerim bir dusuyo mala bagliyorum hepten kv sasiriyo bazende allahtan laf etmedi hic ama beni kizindan hic ayirmadigindan ona kizi gibi hizmet e5mek destek olmakta istiyorumda elimden gelmiyo halen
Emzirme sütyenleri rahat oluyorlar.büyüyünce onları Zapt etmek daha zoremzirme sutyeni bile takma diyo kv sutu engelliyo dedi ama hicte rahat degilim boyle hareket ederken
Ben kanguru aldım ama kullanmak konusunda kararsızım bir ay daha beklim diyorum slingler kullanışlı gibi ondan mı alsaydım diye düşünmedim değilKızlar sling yada kanguru kullanan var mi?
Annem artık gidecek yanımdan. Bebekle birşeyler yapabilmek adına sling araştırdim ama kullanışlı mi bilemedim.
ben kanguru aldım ama daha kullanmadım daha küçük Bebek sanki iki aydan sonra felan daha rahat olur gibi geliyor babaKızlar sling yada kanguru kullanan var mi?
Annem artık gidecek yanımdan. Bebekle birşeyler yapabilmek adına sling araştırdim ama kullanışlı mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?