- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #40.401
Cnm bebeklerın kıkırdakları tam gelışmemiş oluo,bnmkndede vardı kndılığnden gectiKızlar bebeğim doğduğundan beri arada arabaların fren sesi gibi bi ses çıkarıyor sanki çok heyecanlanmıs gibi oluyor. sizlerde de oluyor mu ? Bana çok sevimli geliyor ama, dr a sormayı da unuttum, nefes almada sıkıntı falan olur diye de korkuyorum.
O zaman yemeğe devamEmdi canım reddetme falan olmadı.
Allah'a şükür tabii bugün kendi kontrolüm vardı o sordu Bebek nasıl diye dedim katilöa çıkığı var çift bez bağlıyoruz iyi dedi geçer çok ciddi olunca özel kilot felan giydiriyorlar felan dedi sen moralimi bozma geçer dediBen ilk gün öyle ağladım ki o gün bir yakınımın 4 aylık bebeğine ilik arandığını kanser olduğunu öğrendim sonra dedim çok şükür rabbim derdi de dermanıda verdin artık üzülmüyorum iyi olacağına inanıyorum bende bayram öncesi götüreceğim nasipse 22 haziran gibi
acılı şeyler etkiyor krem vardı bende o baya iyi geldi ilk zamanlar tuvalete çıkamıyordum acıdan Doğum sonrası baya kadında oluyormuşkizlar dogumdan sonra bende hemorid cikti dr krem ve fitil verdi kv gecmez kalir diyor bilen varmi gecermi ki
O maşallah Allah damat olduğu zamanları da göatersin inşallah bir haftada atlatır inşallahKurtulduk çok şükür sünnet oldu oğluş. Ameliyathaneye babasını soktum ben kapıda bekledim 15 dk 15 yıl gibi geldi ağladı içerde hep duydum sonra sesi kesildi. Ayaklarını bantla sabitlemişler o yüzden ağlamış. Çıktığında uyuyordu kuzum. 3 günü sorunsuz atlatırız inşallah iyileşir yavrum.
İstırasam geliyor o elleri o zamanKızlar bebeklerınız ıkı elınide birdenn ağzına götürüolar mıı,?okdr tatlıkı sanki elinden bal damlıo
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. En iyisini yapmışsın şimdi yaptırmaklaLokal anestezisi yapıldı bizden önce 2 kişi varmış onları bekliyoruz. Pipisine iğneyi yaparken çok ağladı yavrum içim parçalandı sonrada gülmeye başladı kuzum. Doktorumuz bugün huzursuz olur sonra geçer dedi inşallah öyle olur
Kizlar benim oglum 65 günlük 1 aylik kontrollunde 4900 gramdi
3760 gram dogdu daha 2 aylik kontrolle yarin gitcez ben evde kendi kilomu tartiyorum sonrada oglumu kucagima alip yine tartiliyorum 7 kilo cikdi biraz cok degilmi ya sadice annesüttü ile besleniyor 45 günlükken 6100 gramdi doktorda tartildi ben ve esim ikimizde uzunuz acaba genetikmi yada bizim gibi olan varmi? Bi masallahinizida alalim tontise :)
Ballar bunlarİstırasam geliyor o elleri o zaman
O zaman yemeğe devam
Kizlar benim oglum 65 günlük 1 aylik kontrollunde 4900 gramdi
3760 gram dogdu daha 2 aylik kontrolle yarin gitcez ben evde kendi kilomu tartiyorum sonrada oglumu kucagima alip yine tartiliyorum 7 kilo cikdi biraz cok degilmi ya sadice annesüttü ile besleniyor 45 günlükken 6100 gramdi doktorda tartildi ben ve esim ikimizde uzunuz acaba genetikmi yada bizim gibi olan varmi? Bi masallahinizida alalim tontise :)
Canım maşallah da 2 aylik bir bebek için biraz fazla değil mi o kilo. Bir de esin denesin o yöntemi bence. Hatta Dr :) o zaman 4. Aya 10 kilo girer senin tosun
Maşallah yavruna canım :) Olabilir neden olmasın :) Ben bebekken 7 aylık 14 kiloymuşumSonra 1 yaşında zehirli ishale yakalanıp zayıflamışım. Olabilir yani..
Aynen canım herşey onalr için kocalarda çeksin kokuyuValla bu gece yine yedim. Herşey kızım için
Allah'a şükür tabii bugün kendi kontrolüm vardı o sordu Bebek nasıl diye dedim katilöa çıkığı var çift bez bağlıyoruz iyi dedi geçer çok ciddi olunca özel kilot felan giydiriyorlar felan dedi sen moralimi bozma geçer dedi
acılı şeyler etkiyor krem vardı bende o baya iyi geldi ilk zamanlar tuvalete çıkamıyordum acıdan Doğum sonrası baya kadında oluyormuş
O maşallah Allah damat olduğu zamanları da göatersin inşallah bir haftada atlatır inşallah
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. En iyisini yapmışsın şimdi yaptırmakla
Allah yardımcın olsun canım geçip gidecek hepsi insAllahZar zor uyuttuk bez değdikçe içini çekiyo canı acıyo evladımın. Bi yandan kendime çok kızıyorum ne güzel keyfi yerindeydi çocuğumun ne gerek vardı salak kafam diye. Hiç bu kadar ağlatmadım ben onu doğdu doğalı. Ay çok duygusalım ya oturup ağlıyorum. 2-3 gün sonra geçecek ama bana saniyeler geçmiyo onun canının yandığını düşğndükçe
Ay bu gidisde benimkide öyle olcak galiba tontis zaten 24 saat versem emmer yani bogazli bi yandanda diyorum acaba genetik diye buda cok uzun olcak ondanmidir dayilari babasi 1.90 -1.95 civarindalar neneleri halalari ben dahil 1.72 un altinda yok yani kemik yapisi agir olabilirmiki
Geçecek inşallahAllah yardımcın olsun canım geçip gidecek hepsi insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?