2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bebeklerın kıkırdakları tam gelışmemiş oluo,bnmkndede vardı kndılığnden gecti

Allah'a şükür tabii bugün kendi kontrolüm vardı o sordu Bebek nasıl diye dedim katilöa çıkığı var çift bez bağlıyoruz iyi dedi geçer çok ciddi olunca özel kilot felan giydiriyorlar felan dedi sen moralimi bozma geçer dedi
kizlar dogumdan sonra bende hemorid cikti dr krem ve fitil verdi kv gecmez kalir diyor bilen varmi gecermi ki
acılı şeyler etkiyor krem vardı bende o baya iyi geldi ilk zamanlar tuvalete çıkamıyordum acıdan Doğum sonrası baya kadında oluyormuş

O maşallah Allah damat olduğu zamanları da göatersin inşallah bir haftada atlatır inşallah

Kizlar benim oglum 65 günlük 1 aylik kontrollunde 4900 gramdi
3760 gram dogdu daha 2 aylik kontrolle yarin gitcez ben evde kendi kilomu tartiyorum sonrada oglumu kucagima alip yine tartiliyorum 7 kilo cikdi biraz cok degilmi ya sadice annesüttü ile besleniyor 45 günlükken 6100 gramdi doktorda tartildi ben ve esim ikimizde uzunuz acaba genetikmi yada bizim gibi olan varmi? Bi masallahinizida alalim tontise :)

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. En iyisini yapmışsın şimdi yaptırmakla

Canım maşallah da 2 aylik bir bebek için biraz fazla değil mi o kilo. Bir de esin denesin o yöntemi bence. Hatta Dr :) o zaman 4. Aya 10 kilo girer senin tosun

Maşallah yavruna canım :) Olabilir neden olmasın :) Ben bebekken 7 aylık 14 kiloymuşum Sonra 1 yaşında zehirli ishale yakalanıp zayıflamışım. Olabilir yani..

Canım maşallah da 2 aylik bir bebek için biraz fazla değil mi o kilo. Bir de esin denesin o yöntemi bence. Hatta Dr :) o zaman 4. Aya 10 kilo girer senin tosun

Esimde denedi ondada 7 kilo cikdi zaten yarin doktora gitcez bakalim dogrumu :) ay mama falan versem neyse dicemde sadice annesüttü ile besleniyor :) acaba bizim komple süslale boylu poslu buda cok uzun olcak diyemi agir anlamadim :)

Maşallah yavruna canım :) Olabilir neden olmasın :) Ben bebekken 7 aylık 14 kiloymuşum Sonra 1 yaşında zehirli ishale yakalanıp zayıflamışım. Olabilir yani..

Ay bu gidisde benimkide öyle olcak galiba tontis zaten 24 saat versem emmer yani bogazli bi yandanda diyorum acaba genetik diye buda cok uzun olcak ondanmidir dayilari babasi 1.90 -1.95 civarindalar neneleri halalari ben dahil 1.72 un altinda yok yani kemik yapisi agir olabilirmiki

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. En iyisini yapmışsın şimdi yaptırmakla

Zar zor uyuttuk bez değdikçe içini çekiyo canı acıyo evladımın. Bi yandan kendime çok kızıyorum ne güzel keyfi yerindeydi çocuğumun ne gerek vardı salak kafam diye. Hiç bu kadar ağlatmadım ben onu doğdu doğalı. Ay çok duygusalım ya oturup ağlıyorum. 2-3 gün sonra geçecek ama bana saniyeler geçmiyo onun canının yandığını düşğndükçe

Allah yardımcın olsun canım geçip gidecek hepsi insAllah

Hem iştahlıdır hem sütün yarıyordur canım. 6 aya kadar ne kadar alırlarsa artık. Ondan sonra hareketlenmeye başlicaklar, dişler falan derken vermeye başlicaklar. Herkes böyle söylüyor.

Merhaba kızlar eskiden çok girer bakardım da şimdi pek fırsat bulamıyorum . Buldukça yazıyorum ışte. Yazdıklarımızı okudum kg alanları bebeklerin ellerini falan. Güzel şeyler bunlar maşallah.

Kızlar bebeğinin tırnağıni keserken korkuyorum çok kısa kesemiyorum. eldivenler de artık çıktı takmıyoruz ama hep yüzünü kanatirmis napmaliyim sizce???
Birde bu aralar oksurmeye başladı doktor bitkisel şurup yazdı daha yazlık giydirmedim oğlusa kisa kollu falan. Ama yine de hasta oldu yavrum. Sizler de durumlar sağlıklar nasıl? Bize ne onerirsiniz? Ev çok sıcak klima da bugün calistirdik ama bebeğe dokunur mu acaba?
Ah bu annelik ne pimpirikli oldum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…