2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kac saatde bir atesini kontroll ettin canim? Bide nasil giydirdin bebegi üstünde suan uzun kollu bady ve ince bi pijama pantalonu var iyimi?
Ben sık sık ölçüm yapıyorum ateşliyken.gecede saat başı alarm kurup baktım.üstüde iyi bence.ateşi düşüreyim derken hasta olmasın yavrucuk.

Kizlar bebeginiz aguluyor mu? Bebegim 2 ay 9 gunluk. Dr bugun agulayip agulamadigini sordu. Bizde oyle belirgin bi agu yok cok az sesler cikiyor. Sizde durum ne ?

Allahım nasıl zor bir gündü sürekli ağladı ikide bir uyandı sekizde yıkayıp öyle uyutabildim şu an başım felaket ağrıyor istediğim tek şey bir fincan kahve ve sessizlik
valla iç kendini ödüllendir. Ben Bebek uyuyunca hemen uyuyorum akşam bildiğin tavuklara döndüm gün boyu bebekle ilgilenmek bitiyor insanı

Kizlar bebeginiz aguluyor mu? Bebegim 2 ay 9 gunluk. Dr bugun agulayip agulamadigini sordu. Bizde oyle belirgin bi agu yok cok az sesler cikiyor. Sizde durum ne ?
birde de öyle bir kaç ses çıkarıyor öyle sürekli değil

Erkek bebek anneleri pipiyi geri çekiyor musunuz arada onu unutmayın bi tanidigin bebeği hastanede yattı kireckemiş orası ateşten havale geçirmiş .dikkatli olmak lazım .birisi bebek gazi için video önermişti hatırlamıyorum kimdi çok teşekkür ederim çok işime yaradı gerçekten işe yarıyor masaj.birde oğlum beni tanıyor artık dizide tanıyor mu bebekleriniz

Valla en çok bana gülüyor şımarıklık yapıyor bu tanımak mıdır bilmiyorum

Aynı şeylerimi yaşadık çok geçmiş olsun sana da o zaman :) bizim burda özel hastanelerde çocuk cerrahı yok devlette varsa da bilmiyorum. O yüzden üroloğa yaptırdık. Doğum yaptığım hastanedeki ürolog 6 aydan önce yapmıyorum yapacağım zamanda genel anesteziyle yapıyorum dedi. Ben de bebekken bi sünnet için genel anestezi yapılmasını tercih etmedim. Diğer hastanedeki ürologta tam en güZel zamanı yapalım dedi ve ona yaptırdık. 77 günlükken sünnet olmuş oldu :) Varsa ilk tercih çocuk cerahına yaptırılmalı ikinci tercih ürolog ya da sünnet konusunda tecrübeli genel cerrah olmalı. Tabi bu benim düşüncem. Her genel cerraha yaptırılmamalı diye düşünüyorum. Bez konusunda da son kararım prima oldu. Sleepy de yapışma oldu bizde bir de mesela onun 3 numarası primadan daha küçük. Oğlan kaka yapınca sleepyden dışarı taşıyo primada yaşamıyoruz bu durumu. Sen memnunsan değiştirme hem uygun fiyatlı hem de yapısı güzel :)

Allahım nasıl zor bir gündü sürekli ağladı ikide bir uyandı sekizde yıkayıp öyle uyutabildim şu an başım felaket ağrıyor istediğim tek şey bir fincan kahve ve sessizlik

Kıyamam niye huysuzlandıki acaba?

Bizde belirgin agulama var ozellikle onunla konusurken burnuna dudaginin ust kismina degdigimizde gulerek aguluyor bizde 2 ay 11 gunluguz.birde koltukla konusurken bakarken yapiyor ayni seyi

cancanguness benim oğlan aguluyo gülüyo sesler çıkartıyor. Ben devamlı konuşuyorum ama onunla. Bezini değiştirirken, emzirirken, uyanık olduğu her dakika gözlerine bakarak konuşuyorum. Soru soruyorum biraz bekliyorum sonra cevap veriyomuş gibi sesler çıkarıyor. Bebekle her fırsatta konuşursan o da seslerle tepki verir sana.

Cnm agu işi gercekten sen brz bebeğe öğretıcksın.biz resmen bi dil geliştrdk agu,ıgı,ınga böyle sohbet edıorz snde konuş inan faydasnı göreceksn

Arada yapıyor böyle sanırım atak haftası sürekli emmek istedi en fazla bir saat uyudu en sonunda eşim işten geldi yıkadık öyle uyudu

Benim kız benimle dedikodu yapıyor ben ilk günden beri hep konuşuyorum sanırım ondan uyanıkken sürekli onla konuşmamı istiyor acayip sesler çıkarıyor

Art
Valla en çok bana gülüyor şımarıklık yapıyor bu tanımak mıdır bilmiyorum
artık bizi sesimizden bile tanıyorlar canım kokumuzdan gece yanıma alınca hemen susuyor konuşunca bana gülüyor babada kıskanıyor hemen .çok çabuk büyüyorlar kıyafetleri kaç ay arasi almaya basladiniz ben 3 ay aldım birkaç tane tam geldi.birde yalnız yikayabiliyormusunuz bebeği ben korkuyorum .esimi beklemek zorundayım bizimkinin saçlar uzun hemen terliyor emerken.boynun altına pudra sürüyorum kızarık biraz ise yaramıyor ne yapsam bilemedim

Bizde eşimle yıkıyoruz tek yıkayamam kıyafetleri deşiyor ben aya değil kaç cm olduğuna bakıyorum ay denk gelmiyor çünkü boynunun altına bebe yağı sür ben öyle yaptım geçti

Bizde bu hafta alışveriş yapıcaz hiç bir şeyi olmuyor hepsi küçüldü :) Bende eşimle yıkamaya başladım baya bir süre annemle yıkadık. Hatta eşim yıkıyor desem daha doğru olur ben sadece su döküyorum :) Yağlaması giydirmesi falan bana ait :)

Arada yapıyor böyle sanırım atak haftası sürekli emmek istedi en fazla bir saat uyudu en sonunda eşim işten geldi yıkadık öyle uyudu
Bizimkide bugün çok huzursuz uyandı hala huzursuz uyuyo 10 dk sonra uyanıyo. Düzene girerler bir an önce inşallah

Ben 2.banyoyu tek başıma yaptırdım. Ara ara da yalnız yıkarım. Cesaret etmek lazım. Çok zor olmuyor. Havalar da ısındı ki.

Saclar bizim de çok uzun. Ve dediğin gibi kızarık ense. Bir çözüm bulursan patladı misin

Boynunun altında benmde baya kızarıklık vardı zeytinyağı falan geçirmedi. Sudocrem sürdüm canm geçti bi dene istersen. Ben pişik için de onu kullanıyorum. Bu arada 20 günden beri tek yıkıyorum. İlk seferi atlatınca alışıyosun hatta hafta sonu eşimle yıkıuorum inan o daha zor oluyo :)

Kızarıklık benm oğlumda da vardı sudocrem geçirdi. Bir arkadaş bebe yağı demiş ama haberlerde gösterdiği kadarıyla bebegağı bebeklere baya zararlı o yuzden hiç kullanmadım. Duştan sonra komple zeytinyağı sürüyorum boynunun altına da sudocrem. Her alt acmada zeytinyağı sürüyorum popoya arada bir yine sudocrem sürüyorum çok sükür pişik falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…