2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah yardımcısı olsun kuzunun.acı hissetmeden olsun bitsin inşallah.

Hayırlısıyla olsun bitsin çabucak iyileşsin inşallah...

Geçmiş olsun canım oldumu sünnet kuzu

Lokal anestezisi yapıldı bizden önce 2 kişi varmış onları bekliyoruz. Pipisine iğneyi yaparken çok ağladı yavrum içim parçalandı sonrada gülmeye başladı kuzum. Doktorumuz bugün huzursuz olur sonra geçer dedi inşallah öyle olur

Lokal anestezisi yapıldı bizden önce 2 kişi varmış onları bekliyoruz. Pipisine iğneyi yaparken çok ağladı yavrum içim parçalandı sonrada gülmeye başladı kuzum. Doktorumuz bugün huzursuz olur sonra geçer dedi inşallah öyle olur
İnşAllah atlatırsınız huzurla

Cahillimi hoş gör canım ne gibi zararı var bende güzel süt yapıyor bulgur pilavı dere otu bunlar bende süt yapmadı maalesef
Cnm yok ne cahilliği bnm bebek ztn okdr gazlıkı krbndıokstle havaya uçar walla bebekte dha gaz yapıomş;)cnm ama gece yıyeceksn ve ustune uyuman lazım.sütlaç,bol su bunlar bnde baya arttrdı.ve en önemlisi bebeğin emiş gücü cok güçlü emmiyorsa sağım yapman lazm

Cnm hayırlı uğurlu olsn,bnde cok yaptrmk istedm bu dönemde bnmkı erken gelınce ztn yenı toparlandı birde bn yormim dedim.güle güle kullansn yenı pipiyi;)

Canım verdi mı kan çıktı mı sonuç
Verdim sabah canım.öğlende gösterdim.tsh düşmüş t4 yükselmiş ama sınıra çok yakın.doktor ilaç için bekleyelim biraz daha dedi.daha doğrusu benim 2 tekrar olacağı için ameliyat ya da radyoterapiyi önerdi.1 ay sonrasına tekrar gel dedi.bir ihtimal kendi kendine gerileme ihtimali olabilirmiş.

Cnm yok ne cahilliği bnm bebek ztn okdr gazlıkı krbndıokstle havaya uçar walla bebekte dha gaz yapıomş:KK66:cnm ama gece yıyeceksn ve ustune uyuman lazım.sütlaç,bol su bunlar bnde baya arttrdı.ve en önemlisi bebeğin emiş gücü cok güçlü emmiyorsa sağım yapman lazm
Şükür gaz yapmadı hiç bebişte insAllah bundan sonra yapmaz bende de su uyku süt yapıyor

kizlar dogumdan sonra bende hemorid cikti dr krem ve fitil verdi kv gecmez kalir diyor bilen varmi gecermi ki
Eğer meme oluştuysa makatta geçmez.tedaviyle iyileşir.kabız olursan çok acılı yersen falan tekrar eder.tek çözümü ameliyat.

Akşam yapmadığım bir şeyi yaptım, yemeğin yanında soğan yedim :KK48: Ve bol sütlü bir güne uyandım :KK48: Mideniz el veriyorsa deneyin kızlar. Ben midem yanar ağrır diye korktum ama bir şey olmadı.

Akşam yapmadığım bir şeyi yaptım, yemeğin yanında soğan yedim :KK48: Ve bol sütlü bir güne uyandım :KK48: Mideniz el veriyorsa deneyin kızlar. Ben midem yanar ağrır diye korktum ama bir şey olmadı.
Soğan güzel süt yaptıgını duymuştum bebek emdi mı peki sütün tadını değiştirir demişler görümceme

İnşAllah atlatırsınız huzurla

Cnm hayırlı uğurlu olsn,bnde cok yaptrmk istedm bu dönemde bnmkı erken gelınce ztn yenı toparlandı birde bn yormim dedim.güle güle kullansn yenı pipiyi:KK66:

Kurtulduk çok şükür sünnet oldu oğluş. Ameliyathaneye babasını soktum ben kapıda bekledim 15 dk 15 yıl gibi geldi ağladı içerde hep duydum sonra sesi kesildi. Ayaklarını bantla sabitlemişler o yüzden ağlamış. Çıktığında uyuyordu kuzum. 3 günü sorunsuz atlatırız inşallah iyileşir yavrum.

Kızlar bebeğim doğduğundan beri arada arabaların fren sesi gibi bi ses çıkarıyor sanki çok heyecanlanmıs gibi oluyor. sizlerde de oluyor mu ? Bana çok sevimli geliyor ama, dr a sormayı da unuttum, nefes almada sıkıntı falan olur diye de korkuyorum.

Back
X