- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 23
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #40.481
Ben de kilo vermek istiyorum ama diyette yapamıyorum emzirmeden dolayı ben de 20 kg almıştım doğumda 10 u gitti bana 10 kg kaldıGünaydınlaaar bizde 4 ten sonra saat başı uyananlardanız :) şimdi bir de pipi kaşıntımız başladı sünnetten dolayı o tüzden kıpır kıpır oğluş. Başta ağrısı var sanıyordum sonradan aklıma kaşıntı olabileceği geldi.
Kilo vermeye başlayan var mu aranızda? Benim doğumdan sonra 10 kilo gitti daha da gitmiyor. Almıyorumda vermiyorumda kaldım böyle :)
geçmiş olsun canım burda mikrop felan kapmasın diye diyorlar. 2 gün yıkama diye birde 2 ay aşısı ağır. Şimdi nasıl bebiş inşallah iyidir
Ben de kilo vermek istiyorum ama diyette yapamıyorum emzirmeden dolayı ben de 20 kg almıştım doğumda 10 u gitti bana 10 kg kaldı
Kızlar, bir şey soracağım aşı yaptırmayı düşünmeyen var mi?
Bir de aşı tam 2 aylık olunca mi yapılacak bir hafta geç yapılsa sakıncası olur mu?
Kızlar, bir şey soracağım aşı yaptırmayı düşünmeyen var mi?
Bir de aşı tam 2 aylık olunca mi yapılacak bir hafta geç yapılsa sakıncası olur mu?
Zamanla alışırsın canım eşinle yıkarken küçük küçük alıştırmalar yap alışırsın yavaş yavaşAslında yikarim ama hem tut hem yıka hem su dök başını yikamaktan korkuyorum .önemli olan başını yıkamak .ne güzel sen yikayabiliyorsun dediğin gibi cesaret edip ilkini atlatsam yikarim .insallah
Bize de davet geldi gerçi bende reddettim 1.5 2 saatte bir emziriyorum sonuçta dışarda uzun vakit zorlanacagımı düşündüm. İstek konusuna gelince eşinle paylaştığın özel şeyleri bebeğine ayırdıgın vakitten ayrı tutmalısın bence. evet anne baba oldunuz ama hala karı kocasınız. Arada gündüz az uyut o gün akşam erken yatır eşinle vakit geçir mutlaka oğlunuz için evliliğiniz çok önemli. Yakınlaşma da karı koca arasındaki ilişkinin sağlığı açısından önemli. Bence bu duruma biraz daha titiz davranmalısın. Lohusalıkta bende de çok sinir vardı hatta hala var. Ben normalde sinirli bir insanımdır hamilelikte sakinlemiştim eşim hamileliğinde daha iyiydin diyip duruyo yapcak bişey yok gün boyu yıprandıgımızı galiba onlardan çıkarıyoruzz. Sinir konusunda dicek bişeyim yok malesef aynı dertten muzdaribimKızlar ya benim dertlesmeye ihtiyacım var geçen eşimin iş arkadaslari ve eşleriyle dışarı iftara gittik tam o saatler oğlumun gaz sancısı saatleri ve anca emerek sakinlesiyor biz gelmeyelim dedim olmaz çocuk aglayacak diye bir yere gitmeyelimmi dedi tamam dedim gittik etrafa baktı iyiydi sonra uyudu tam ezan okundu eşim orucunu açtı başladı çiğirmaya ama nasıl ağlıyor susturamadik .ben gitmeyelim demedimmi diye cikistim biraz eşim sen bebekten sonra çok degistin dedi bana .içinde ne biriktiyse artık 2 aydır degistin deyip duruyor.lohusalikta sinirliydim biraz ..zaten hala kanka gibi yaşıyoruz istek yok gözüm oglumdan başka birşey görmüyor .aynı şeyleri yaşayan varmı daha düzene giremedik nedense
Benmkide 3-4 gün önce başladı burnunu sürekli temizledim hatta bazen fizyolojik sıkmadan çektim burnunu. Ve ıhlamur içtim limonlu ve tarcınlı sabah akşam. Gündüzleri de saat başı emzirdim. Toparladı baya. Azcık burun tıkanıklığımız kaldı malesef inşallah o da hemen geçer geçmiş olsunKızlar oğlum bgn hapşırıo neyapabılırm acaba,ateşı yok.burnuna serum fzy.damlattm
Gündüzleri benmkide 15 dakika uyur kalkardı. Şimdi yastığının üstüne yatırıyorum yüz üstü başını yan çevirip 1 saat falan uyuyor gaz sancısına iyi geliyor öyle yatmak bir dene istersenGunaydin.bizde erkenciyiz.gece 4 ten sonra duzgun uykumuz olmuyor pek saat başı kalkmalar.gündüz de oyle derin uyumuyoruz yarimsar saat.ne zaman girecek uykumuz duzene bakalim.ayakta uyur oldum artik.uykuyu sevmeyen ben simdi okadar tatli ki :))
Ne olcagını inan bilmiyorum sadece söylediler yıkama diye bişey olmadığına göre yıkıyada bilirmişiz yurtdışı ile türkiye arasında farklı uygulamalar varBen yurtdisindayim canim doktor bana öyle bisey söylemedi siz öyle diyince nettde bakdim öyle bisey yok deniliyor yani hemen yikanabilir yazmislar burdaki yurtdisi formlarda tedirgin oldum simdi ne olurki ? 27 saat falan gecti ama asinin üstünden öyle banyo yapdim
Ahhhh o göbek yokmu sinir ediyor beni azıcık gitseydin iyiydi kilo veriyorum hızla ama göbek gitmek bilmiyorBenim de 7 kilo gitti 6 kilo kaldı şuan 57 kiloyum ama iyi böyle aksine o 6 kilo gitmesin istiyorumBiraz etli butlu olmak hoşuma gitti Göbek hala duruyor o kadar koşuşturmaca ve harekete rağmen. Bir de şu çatlaklar olmasa iyiydi
Evet canım biz tam anne baba moduna girdik birbirimize zaman ayıramiyoruz 4 sene boyunca yalnizdik şimdi plan bile yapamıyoruz .yorgunluk tan erkenden yatiyorum .dün zar zor bir film izleyebildik.düzenimizi kurariz inşallah en kısa süredeBize de davet geldi gerçi bende reddettim 1.5 2 saatte bir emziriyorum sonuçta dışarda uzun vakit zorlanacagımı düşündüm. İstek konusuna gelince eşinle paylaştığın özel şeyleri bebeğine ayırdıgın vakitten ayrı tutmalısın bence. evet anne baba oldunuz ama hala karı kocasınız. Arada gündüz az uyut o gün akşam erken yatır eşinle vakit geçir mutlaka oğlunuz için evliliğiniz çok önemli. Yakınlaşma da karı koca arasındaki ilişkinin sağlığı açısından önemli. Bence bu duruma biraz daha titiz davranmalısın. Lohusalıkta bende de çok sinir vardı hatta hala var. Ben normalde sinirli bir insanımdır hamilelikte sakinlemiştim eşim hamileliğinde daha iyiydin diyip duruyo yapcak bişey yok gün boyu yıprandıgımızı galiba onlardan çıkarıyoruzz. Sinir konusunda dicek bişeyim yok malesef aynı dertten muzdaribim
Aşı yapılmadan olurmu ben doğumdan önce çok araştırdım aşı karş8tlarının savundukları çok saçma geldi gecikirse bişey olacağını sanmıyorum bizim ilk aşımız hafta sonuna gelmiş üç gün gecikti sonrasındaki aşıların tarihini ona göre verdilerKızlar, bir şey soracağım aşı yaptırmayı düşünmeyen var mi?
Günaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum
Günaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?