- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #40.521
Bende aynen kaldı kilolar 77 de takıldım bir gram aşağı bir gram yukarı çıkmıyor kaç haftadırGünaydınlaaar bizde 4 ten sonra saat başı uyananlardanız :) şimdi bir de pipi kaşıntımız başladı sünnetten dolayı o tüzden kıpır kıpır oğluş. Başta ağrısı var sanıyordum sonradan aklıma kaşıntı olabileceği geldi.
Kilo vermeye başlayan var mu aranızda? Benim doğumdan sonra 10 kilo gitti daha da gitmiyor. Almıyorumda vermiyorumda kaldım böyle :)
Ben ıslak mendil kullanıyorum uni baby yenidoğan bir sorun da yaşamadım dokusu diğerlerine gör çok daha iyiGünaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum
Aslında doğru demiş doktor dahaki ay oldu bebişler geni hayatımıza bile alışamadıkBenin doktorda 9 ayda şişen bir kaç ayda inmez demişti arkadaşımın 7.ayda tam inmişti hiç doğum yapmamış gibi harika bişi olmalı benimki benden önde gidiyo
Kızlar ya benim dertlesmeye ihtiyacım var geçen eşimin iş arkadaslari ve eşleriyle dışarı iftara gittik tam o saatler oğlumun gaz sancısı saatleri ve anca emerek sakinlesiyor biz gelmeyelim dedim olmaz çocuk aglayacak diye bir yere gitmeyelimmi dedi tamam dedim gittik etrafa baktı iyiydi sonra uyudu tam ezan okundu eşim orucunu açtı başladı çiğirmaya ama nasıl ağlıyor susturamadik .ben gitmeyelim demedimmi diye cikistim biraz eşim sen bebekten sonra çok degistin dedi bana .içinde ne biriktiyse artık 2 aydır degistin deyip duruyor.lohusalikta sinirliydim biraz ..zaten hala kanka gibi yaşıyoruz istek yok gözüm oglumdan başka birşey görmüyor .aynı şeyleri yaşayan varmı daha düzene giremedik nedense
Bende su ve pamuk kullanıyorum. Dışarıdayken mecburen unibaby ıslak bebek havlusu kullanıyorum.Günaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum
Aaa bizim bebişlere göre varmıymış bilmiyordum. Bakim bende iyi oldu söylediğin.Kızlar bu bir anne tavsiyesidir :) prima külot bez deneyin derim eşim alıp gelmiş altını bağlamak kolay altını alırken bakıyorum kuru oluyor emicilik şüper bir haftadır taşırma yapmadı
Sağol teyzesi :) bende göbek harici kalça ve bacakta var heryerden kilo almışım yaHayırlı olsun oğluşunun sünneti :) kilo vermeyi umutla bekliyorum bende göbişim var ve bu beni çok sinir ediyo
Bende 77 yim. Kilodaşım benim :))Bende aynen kaldı kilolar 77 de takıldım bir gram aşağı bir gram yukarı çıkmıyor kaç haftadır
Ben ıslak mendil kullanıyorum uni baby yenidoğan bir sorun da yaşamadım dokusu diğerlerine gör çok daha iyi
Bende de yanma oluyor ve o dediğin akıntıdan geldi. Doğumdan sonra 3-4 kere yaptık ve canım yandı. Böyle oluncada hiç istemiyorum ama adama da yazık zaten aylarca bekledi :))özel bir soru olacak ama soruyorum kızlar.ilişkide yanmanız oluyor mu doğumdan sonra?ben sezeryan yapmama rağmen ilişkide yanma ve sonrasındada sarı renkli akıntım oldu.doktora geçen hafta muayene olmuştum simirde alınmıştı.herşey normal dedi ilişki yasağını kaldırdı.birinci deneme böyle olunca ikinciye cesaret edemedim.
özel bir soru olacak ama soruyorum kızlar.ilişkide yanmanız oluyor mu doğumdan sonra?ben sezeryan yapmama rağmen ilişkide yanma ve sonrasındada sarı renkli akıntım oldu.doktora geçen hafta muayene olmuştum simirde alınmıştı.herşey normal dedi ilişki yasağını kaldırdı.birinci deneme böyle olunca ikinciye cesaret edemedim.
geçen hafta dr gittim herşey normal dedi felan ve bende sezeryan oldum bende özellikle ilkinde canım acıdı sanki ilk defa yapıyoruz gibi vücûd alışmaya çalışıyor galiba uzun bir ara verinceBende 77 yim. Kilodaşım benim :))
Bende de yanma oluyor ve o dediğin akıntıdan geldi. Doğumdan sonra 3-4 kere yaptık ve canım yandı. Böyle oluncada hiç istemiyorum ama adama da yazık zaten aylarca bekledi :))
6 aylık olsun ek gıdaya geçince bir diyetisyene giderim sanırım bu yaşta böyle bir bel kalınlığı zararlı sanki ah ne zayıf günlerim vardıAslında doğru demiş doktor dahaki ay oldu bebişler geni hayatımıza bile alışamadıkkarnımızda sürekli bizimledir şimdi de pek farkı Yok
İçersi kalabalıkEşim kızın ikizini içerde bıraktı doktor herhalde diye dalga geçiyor benimleKendi göbeğine bakmaz
Bence dışarı çıkmak sana da iyi gelir. Çocukta alışsın. Bizde iftarlara gidiyoruz 2 dk muhabbet edip 20 dk bebekle ilgilenmek zorunda kalıyorum ama iyi geliyo bana değişiklik oluyor. Ağlayınca biraz babasına veriyorum gittiğimiz yerdeki arkadaşlarda oyalamaya çalışıyorlar öyle geçiştiriyoruz. Cinselliğe gelince de yavaş yavaş kankalığı bırakın bence. Erkekleri soğutmamak lazım.
Bende su ve pamuk kullanıyorum. Dışarıdayken mecburen unibaby ıslak bebek havlusu kullanıyorum.
Aaa bizim bebişlere göre varmıymış bilmiyordum. Bakim bende iyi oldu söylediğin.
Sağol teyzesi :) bende göbek harici kalça ve bacakta var heryerden kilo almışım ya
Bende 77 yim. Kilodaşım benim :))
Bende de yanma oluyor ve o dediğin akıntıdan geldi. Doğumdan sonra 3-4 kere yaptık ve canım yandı. Böyle oluncada hiç istemiyorum ama adama da yazık zaten aylarca bekledi :))
İlk kızımda hiç böyle bişey olmamıştı.ama demekki sizdede olduğuna göre normal bir durum.vücut ara verince yadırgadı sanırım.bide süt yapımı ile ilgili prolaktin hormonu kuruluk yapıyormuş.ondan da olabilir yanma olayı.geçen hafta dr gittim herşey normal dedi felan ve bende sezeryan oldum bende özellikle ilkinde canım acıdı sanki ilk defa yapıyoruz gibi vücûd alışmaya çalışıyor galiba uzun bir ara verince
Kilodaşım benim göbek ve bacaklar baya kalınlaştı bir kaç kilo versem eski pantolonlarıma giyeceğim ama takıldım
kızlar kk diyet günlükleri diye sayfası var orda emziren annelerin zayıflama sayfası var oraya baka bilirsiniz
Burda havalar bir çok sıcak bir rüzgarlı yürüyüşe çıkarım diyordum uykuya hasret kaldım valla6 aylık olsun ek gıdaya geçince bir diyetisyene giderim sanırım bu yaşta böyle bir bel kalınlığı zararlı sanki ah ne zayıf günlerim vardı
o olabilir kuruluktan olduğu hiç aklıma gelmemişti.İlk kızımda hiç böyle bişey olmamıştı.ama demekki sizdede olduğuna göre normal bir durum.vücut ara verince yadırgadı sanırım.bide süt yapımı ile ilgili prolaktin hormonu kuruluk yapıyormuş.ondan da olabilir yanma olayı.
Bence dışarı çıkmak sana da iyi gelir. Çocukta alışsın. Bizde iftarlara gidiyoruz 2 dk muhabbet edip 20 dk bebekle ilgilenmek zorunda kalıyorum ama iyi geliyo bana değişiklik oluyor. Ağlayınca biraz babasına veriyorum gittiğimiz yerdeki arkadaşlarda oyalamaya çalışıyorlar öyle geçiştiriyoruz. Cinselliğe gelince de yavaş yavaş kankalığı bırakın bence. Erkekleri soğutmamak lazım.
Bende su ve pamuk kullanıyorum. Dışarıdayken mecburen unibaby ıslak bebek havlusu kullanıyorum.
Aaa bizim bebişlere göre varmıymış bilmiyordum. Bakim bende iyi oldu söylediğin.
Sağol teyzesi :) bende göbek harici kalça ve bacakta var heryerden kilo almışım ya
Bende 77 yim. Kilodaşım benim :))
Bayramdan sonra yaptırcaz temmuzun başı gibi. Yaptırdığımız aşılardan sonra en az 4 hafta geçmesi gerekiyormuş. Doktora kontrole gidicez zaten aşıyı da yaptırırız. Senin bellimi?simarik83 rotayı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun, ayın kaçı gibi ?
Benğm bebe sokağı hiç sevmiyo ya dışarı çıkamıyom ki yürimBurda havalar bir çok sıcak bir rüzgarlı yürüyüşe çıkarım diyordum uykuya hasret kaldım valla
o olabilir kuruluktan olduğu hiç aklıma gelmemişti.
Bayramdan sonra yaptırcaz temmuzun başı gibi. Yaptırdığımız aşılardan sonra en az 4 hafta geçmesi gerekiyormuş. Doktora kontrole gidicez zaten aşıyı da yaptırırız. Senin bellimi?
İnşallah canım hepimiz bocaladık. Bizde 3 yıldır baş başaydık tamamen oğlumuza odaklandık. Sadece karı koca oldugumuzu unutmamaya çalılıyoruzEvet canım biz tam anne baba moduna girdik birbirimize zaman ayıramiyoruz 4 sene boyunca yalnizdik şimdi plan bile yapamıyoruz .yorgunluk tan erkenden yatiyorum .dün zar zor bir film izleyebildik.düzenimizi kurariz inşallah en kısa sürede
Bizde misafirliğe gidince hiç uyumuyor sürekli gergin ağlıyor yada kucakta eve gelince mışıl mışıl uyuyor daha alışamadılar belki evde ikimiz tekiz yasa sakin sessiz belkide ondan dışarısı kalabalık geliyorBenğm bebe sokağı hiç sevmiyo ya dışarı çıkamıyom ki yürim
Ben avmye götürdüm rekli ışıklı hoşuna gitti ama dışarda rüzgar olduğundan hiç durmadı rüzgarda sert misafirliğede gittik pek huysuzlanmadı tek sorun açık havaBizde misafirliğe gidince hiç uyumuyor sürekli gergin ağlıyor yada kucakta eve gelince mışıl mışıl uyuyor daha alışamadılar belki evde ikimiz tekiz yasa sakin sessiz belkide ondan dışarısı kalabalık geliyor
Mecbur alışacak bizde alışacağız bir süre sonra o şarı eve sokamayacağız benceBen avmye götürdüm rekli ışıklı hoşuna gitti ama dışarda rüzgar olduğundan hiç durmadı rüzgarda sert misafirliğede gittik pek huysuzlanmadı tek sorun açık hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?