- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.621
Aynennn emsin uyusun kusmuo,ama sürekli bi hareket halnde.bnm bılıosn prematüre bebeğim kilo alımı ıyı hatta bn gece rahat uyusun dıe sdece 60cc mama verıorm dr.m onu bile verme dıo. tabi kndi ayındakılerını dha yakalayamadı ama asıl doğması gerekn zmnı gecti cok şukur.birde şuan bzmkı ellerını emıo dhada kusmayı arttırdı.bi kere kakasında bi damla kan görmştm süt ürünlerını kestm yıne kusuo..gazı cok var acaba ıkınınca dha bir artıo.inşallah oturunca kesılr bu kusma işiBir hafta gaviscon surup verdim azar azar. Dr iyi geldiği için gaviscon şase ye geçirdi. P da iyi geldi. Bizim de bezinin doluyor. Güzel uyuyor. Sütüm de var. Dr kilo alimini artıralım günde 2 kere mama ver deyince sinirim bozuldu. Sütüm var dedim. Aç olan çocuk uyur mu yada ağlamaz mı dedim. Belli olmaz dedi. Emsallerini yakalayanın dedi. Tam 2 aylik kontrolünde 4920 idi. Bir daha gitmeyeceğim o Dr. Bu Dr lar hemen mama diyor. Anne sütü ile ilgili eğitim verilmeli.
Senin gaviscon a rağmen kusuyorsa reflu değildir canım. İnek sütüne alerji olabilir diyorlar. Bir kaç gün süt ürünlerini kesmeyi dene bence.
Senin kuzunun kilo alimi nasıl peki. Zaten reflu de kilo alimi düşermiş. Kilo alinin iyi ise fazlayı çıkarıyor olabilir. Benimki avuç avuç kusuyordu. Ama şunu farkettim emdikten sonra uyursa kusmuyor. Hareket etmiyor ya. Ama gün içinde bacakları sürekli bisiklet çeviriyor ve cikariyor