2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar yolculuktan konuşmussnz biz bı ay önce uçak yolculuğu yaptk cok rahattı hatta dr.mz ınşte ve kalkışta biberon ver dedi kulaklar için bzmki uçak sallandığndan hiç ağlamadı gıkı bile çıkmadı,indk ağlamaya başladı:KK66:isimlerdende konuşlmş bnm yaramaz oğlumn adı göktuğ..uyku düzenide söyle yatınca tam yatar uyanıkknde tam fenalık geçirirsn kndini genç biri gbi hissedio.gece 1,2zorla uyutuorm:KK66:kızlar yaa aklıma bişe takıldı bazn bebeğinzn ayağında anlık bi titreme gbi bişe oluomu,internettn baktm da genelde erkek bebeklernde normalmş yazıo bir refleksmş.ağlayınca esneyınce bazn agularkn cok anlık bişe dr.a göstemk için video cekim dedim ama gün içersnde bi kere faln oluo ve ıkı üç sn sürüo.hiç dıkkat ettnz mi başına geln var mı
Anlık bizde oluyo ama emerken oluyo genelde. Sonrasında hemen ıkınmaya başlıyo. Bende gaz vurdugu için birden ayağını titretiyo diye düşünüyorum. Bu arada uçağa bindiğinde ne kadarlıktı? Bizde 5 temmuzda 73 günlük oluyorz. Tatile gidicez de ankara/bodrum 1 saat falan sürüyo.

Anlık bizde oluyo ama emerken oluyo genelde. Sonrasında hemen ıkınmaya başlıyo. Bende gaz vurdugu için birden ayağını titretiyo diye düşünüyorum. Bu arada uçağa bindiğinde ne kadarlıktı? Bizde 5 temmuzda 73 günlük oluyorz. Tatile gidicez de ankara/bodrum 1 saat falan sürüyo.
Cnm bzde ozamn 70 gunluk falndk.1.5saat sürdü ama çok rahattı sdece eğer uçakta boşyer varsa bebeklı olduğunuzu belirtin yanınızı boş koltk alırsanz çantanz için dha ii olur.

Kız bebişi olan anneler özel bir sorum var sizlere. Bebeğiniz kaka yaptığı zaman ara yerlerini nasıl temizliyorsunuz? Hep kalıyor oralarda, fazla kurcalamakta istemiyorum zarar veririm diye. Böyle içime de sinmiyor, nasıl temizlemek lazım oraları?

Kız bebişi olan anneler özel bir sorum var sizlere. Bebeğiniz kaka yaptığı zaman ara yerlerini nasıl temizliyorsunuz? Hep kalıyor oralarda, fazla kurcalamakta istemiyorum zarar veririm diye. Böyle içime de sinmiyor, nasıl temizlemek lazım oraları?
Canım ben ćok kurcalamadan bastırmadan siliyorum en fazla 2 güne 1 yikiyoruz o zaman bol bol su dökerek yıkamaya çalışıyorum

Bu ara kızımın elleri hep yüzünde gözünde. Gözlerine zarar vericek diye korkuyorum :KK43: Ne yapmak lazım bilmiyorum. Battaniyesiyle ellerini sarıp kundak yapıyorum öyle de olmaz ki :/ Gözünü oyacak Allah korusun :KK43:
Benimki de uykusu varken çok yüzünü ovuşturuyo ve yüzüne vuruyor ben kucağımda olmadğı zamanlar hep eldiven giydiriyorum. Çünkü bir kez gözünün altını boydan boya çizmişti.

Kızlar mukuslu kakası olan bebekleriniz varmı. 15 günlükten beri var. Resuktan madde eser çıktı laktoz intoleransından süphelendi doktor. Bir haftasır relactaz kullanıyoduk değişmedi. Şimdi süt alerjisi olabilir diye süt ürünleri siyetine giriyorum. Başına gelen var mı :KK43:
Canım bir ara oldu gibi sanki geçti. O zamn cok sütlaç tüketmiştim. Ama mukustan kastın baya baya mukus di mi hani kakadaki yapışıklıktan bahsetmiyorsun?

Canım çook teşekkür ederim. Ikınırken hep elini yüzüne gözüne ve kafasına götürüyo. Ara ara gözü kızarıyo. Bazen de küçük benek çıkıyo ama gidiyo. Kulak arkası kabuklanma var. Ona coresatin sürüyorum. Doktor onu verdi. Pişik yok her alt açmada zeytin yağı sürüyorum zaten doğdurundan beri. Bizde damla işe yaramadı doktorumz izinde telefonla görüştüm diyete başla dedi. Reduktan madde eser yada pozitif oldugu için laktoz intoleransı dedi bize size neden dedi acaba? Şimdilik sadece süt diyeti uygulucam eger devam ederse çoklu alerji olabilir çocuk alerji bölümüne yönlendiricem dedi. 10-15 gün takipten sonra yine gidicez bakalım. Zaten bayram sonu ikinci ay kontrolümüze gidicez o zaman anlaşılır diye düşünüyorum. Sende durumdan haberdar edeersen çok sevinirim
dopduğundan beri ara ara benekler cıkıp 10 dk içinde kayboluyır bu bir alerji belirtisi mi? Yoksa geçmeyen benek alerji belirtisi mi? Bizimkinin kakası kokmuyor ama fılkıran tarzda gazlı kaka oluyor arada. Kakası normal ama hafif bir yapışkanlık var bu mu mukus? Yoksa daha bariz bir mukustan mı söz ediyorsunuz?

Canım çook teşekkür ederim. Ikınırken hep elini yüzüne gözüne ve kafasına götürüyo. Ara ara gözü kızarıyo. Bazen de küçük benek çıkıyo ama gidiyo. Kulak arkası kabuklanma var. Ona coresatin sürüyorum. Doktor onu verdi. Pişik yok her alt açmada zeytin yağı sürüyorum zaten doğdurundan beri. Bizde damla işe yaramadı doktorumz izinde telefonla görüştüm diyete başla dedi. Reduktan madde eser yada pozitif oldugu için laktoz intoleransı dedi bize size neden dedi acaba? Şimdilik sadece süt diyeti uygulucam eger devam ederse çoklu alerji olabilir çocuk alerji bölümüne yönlendiricem dedi. 10-15 gün takipten sonra yine gidicez bakalım. Zaten bayram sonu ikinci ay kontrolümüze gidicez o zaman anlaşılır diye düşünüyorum. Sende durumdan haberdar edeersen çok sevinirim
Bizimkiler çok minik olduğu için testlerde çıkmayabilirmiş o yüzden teste çok itibar etmiyorlar canım. Kan var mı sizde kakada? Asıl kan olunca alerji belirtisi diyorlar ve ben arada bir çok ufak görüyorum kan maalesef :(

Kızlar sütüm az basından beri yetmiyor kızıma mama veriyorum ne yazık ki :(
Sutu az olupta sonradan artan var mi ne yaptınız artması icin

Back
X