2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dogum yapali 20 gun oldu. 40 gunum dolduğunda dr kontrolum var. Kontrolde spiral taktirmayi düşünüyorum. Benim icin en uygun yontem olarak tercihim bu yonde.
Sorum ise, spiral taktırma sureci hakkinda. Sanirim cesitleri ve markalareli var. Ozel hastaneye doktoruma gidecegim.
Doktor orada kendisi kafasina gore mi takiyor? Yoksa ben satin alip mi taktiracagim? Spiral kullanan ya da konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarim yardimci olabilir mi? En iyi marka/model hangisidir? Onerileriniz var mi?
Tesekkur ederim

Kızlar bebeğimi doktora götürdüm bişiyi yok ama yemiyor napim bilmiyom kilo alımına bakacaz bu ay yeme aralığı 3 saat olsun dedi ama daha çok küçük sık sık yemesi lazım. Son çare hoca bulup okutacam sanırım

Kizlar aranizda dis cikaran varmi? Bizimki 83 günlük dis cikariyor cok huzursuz ya napsam ki kasiniyor kuzum sürekli bisey isirmak istiyor
Biz varız canım oglusumun dış eti kabarmış parmaklarını oraya sürüp ısıtıyor sürekli ben hamileyken çok yoğurt yedim ondanmi oldu acaba diyorum genetik tabi .oğlum doğduğunda dışı nokta kadar görünüyordu zaten beyaz nokta gibi üst yan disi .altlar kabarmış şimbi .

bizde aşı olduk bugun.. cok agliyoo oglum bende onla agliyorum icim aciyo napim dua edin bitsin gecsin

Canım alerji ihtimaline bakıldı mı?kakasında mukus var mı ya da cildinde kızarıklık kabuklanma falan?

Bu alerji şüphesi bende de var, kakasında mukus kulak arkası kabuklanma da var. Ne alerji yapıyor anlamaya çalışıyorum süt mü yoksa domates yumurta falan mı. Reflü için ilaç kullanıyoruz aslında ama alerjiyle reflü çok karıştırılıyormuş. Anne olmak gerçekten zormuş. Allah şifa versin yavrularımıza. Bir de 2. Ay aşısına birkaç gün kaldı ve ben stresten bir hal oldum. 3 tane birden yapılacak ya nasıl dayanacağım birde aşıya gitmeden önce mi calpol verdini siz ?

Ben sağlık ocagından eve döndüğümde verdim. Ama öncesinde de verebilirsin. Alerji şüphesi bizdede var. Kalada mukus (hatt arada sırf mukus) kulak arkası kabuklanma var. Kilo alımı şimdilik iyi oldugu için fazla bi mudahale olmadı. Beb süt ürünleri diyeti yapıyorum 11 gündür ama düzelme yok. 15.günde doktorla konusup başka şeyler eklenicek diyetime. Çarşamba şehir dısına çıkıyorum 15 gün olmucam burda dönünce tekrar kontrole giderim artık. Böyle giderse çoklu alerjiden şüphelenip çocuk alerji bölümüne göndericem dedi. Bekliyoruz sabırla.

Çok iyi almış canım gözün aydın darısı bize inşallah, şimdi kıscen kaç günlük kaç kilo oldu? Biz 78 günlük olduk bu ay da anca 800gr. Falan alir

hadi bakalım inşallah bebişi rahatsı etmez sinirlilik ve ishal yapıyormuş dikkat et annesi

Bence söyleyin bal çok sakıncalı yani annesi sensin sen olmadan da verebilirler emanet edip bir yere gidemezsin dr söyledi de felan iste alerjisi varmış de öpmeyin gibisinden
canım gündüz mü süt içme aralığı 3 saat normal bence eğer öyleyse benim kızda öyle bazen iki saat 3 ama iki saatten az olmuyor

Kızlar benim bebegim dün gece sabaha kadar ağladı bugünde uyuyo ama uykuda sürekli uyanıp aglıyıp tekrar dalıyo sanki biyeri agrıyormuş gibi çığlık atıyo sizce neden böyle yapıyo acaba bi sıkıntısı mı var

Çok iyi almış canım gözün aydın darısı bize inşallah, şimdi kıscen kaç günlük kaç kilo oldu? Biz 78 günlük olduk bu ay da anca 800gr. Falan alir

98 günlüğüz canım. 5600 olmuş :) 1 kilo almış bir ayda. Baya bir sevindim. Kilo alamıyor bir sorun mu var diye üzülüyordum. Mama da veriyorum ben. Sütüm yeterli değil malesef.

Benimkinin de kilo alımı iyi hatta doktor hiç alerjiden şüphelenmedi de ben araştırmalarımdan kıyasla şüpheşeniyorum. Bunun için konuşacağım birkaç gün sonra ama o güne kadar bende kendimce diyet yapıyorum süt ürünleri ve domates de. İnşallah sadece şüpheyle kalır yada çabucak atlatırız canım. Tecrübelerini paylaşırsan da sevinirim takipteyim.

Mutlaka bir sıkıntısı vardır, aç olmadığından eminsen gazından da eminsen ağzında pamukçuk var mı diye bak, pişik de aklında olsun. Ya aslında büyüme atağı denilen dönemde de öyle oluyormuş. Sürekli susmadan ağlamıyor değil mi? huzursuzluk şeklindeyse benimki de öyle 2 gündür. Yalnız ben alerjiden şüphelendiğimden süt ürünleri huzursuz ediyor diye düşünüyorum. Allah şifa versin bebişlerimize.

Canım hiç kan görüyor musun? Daha önce sormuş muydum hatırlayamadım. Ben bu ara çok sık kan görmeye başladım. Mukus da arttı gibi. Şimdilik sadece laktaz damla kullanıyoruz henüz diyete girmedim ama gireceğim gibi görünüyor inşaallah çoklu gıda alerjisi değildir. Gidip tarttırmadım bu ay ama evde kendi kucağıma alıp tartmaya çalışıyorum kilo alımı yavaşladı hatta durdu sanırım

Sizin belirtiler nedir

Yok canim ben hic yogurt yemedim genetik bence:) ay bizimkininde üst yan disinde bi beyaz nokta var ama ben hep sütten falan diyordum bi uyansin bakayim bende o dismi oda dogdundn beri dikkatimi cekiyor :) seninki kac günlük canim? Biz 85 günlüküz insallah cabuk cikarda kurtulur yavrum sürekli eli agzinda salyami bol artik resmen akiyor önlük takiyorum üstü islanmasin diye bugünde ishal olduk ama sükür ates yok

3 satte içse razıyım ama bazen dahada uzuyor sanki

98 günlüğüz canım. 5600 olmuş :) 1 kilo almış bir ayda. Baya bir sevindim. Kilo alamıyor bir sorun mu var diye üzülüyordum. Mama da veriyorum ben. Sütüm yeterli değil malesef.
Ben mama vermiyorum canım da verip vermemekte kararsızim ilk ay 800gr. 2. Ay 900gr. Aldı bakalım bu ay kaç alcak, sutüm bol iyi de emiyo ama kaka ve çiş çok yapıyo ondan alamıyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…