- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.181
Canım bebişin kilo durumlarında var mı bi gelişme ben bu ay da mama vermedim, kızım bu ayda 800gr. falan alır anca.Ben bütün aşıları aynı gün yaptırdım. Acı cekmisken hepsi bitsin dedim. Ki rotanin birşeyi yok. Yani bizi etkilemedi. Hastaneden de sıkıntı yapmaz demişlerdi zaten. 175 tl ye yaptırdık biz özel hastanede.
Prima prensim care iki çeşit var galiba ben alırken fark ettim bir fileli birde jel gibi olan fileli olan kaka yapınca hemen almassan kuruyum yapısıyor jel olan daha iyi onu fark ettim ama onu ayırt etmek için nasıl anlayacağız çözemedimBizimde yarin kontrolumuz var bakalim kac kilo olduk.rota asimizida yaptircaz.ilk ogluma yaptirdim bunda da yaptırcam.gerekli goruyorum ben ishalden yatan ölüm den donen cocuk haberlerini duydukca.
Bu arada gizde israrla elimizi emiyoruz yumruk yapip girmeyincede agliyoruz.
Birde bebek bezi konusuna deginmek istiyorum.molfix canbebe ve prima piremium care i denedim.e.molfix in emiciligi yok kakayi.canbebe hemen bir kac isemede koku yapti ve yanlardan tasti primaninda file kismi popoya yapisti ama yinede en iyisi o gibi geldi.3 no kullaniyoruz ama sikiyor2 gibi geliyor 4 e gecen var mi acaba
Maşallah iyi durumu şimdi çok tatlılar tam sevilmeliler artık bebişlerKızlar bizim bebiş 67 günlük 6 kilo 200 grm nasıl sizce bide çok elini emiyo açmı acaba? Bide eskisi gibi emmiyo göğüslerim taşgibi oluyo artık sagıyorum onca süt boşa gidiyo ne yapsamda eskisi gibi süt içse
Aynen çok tatlılar ama şu milletin lafları deli ediyo beni resmen bebeği eline alıp tartıyorlar ya hiç utanmıyorlar herşeyi söylüyorlar şu Minnacık bebegeMaşallah iyi durumu şimdi çok tatlılar tam sevilmeliler artık bebişler
Prima prensim care iki çeşit var galiba ben alırken fark ettim bir fileli birde jel gibi olan fileli olan kaka yapınca hemen almassan kuruyum yapısıyor jel olan daha iyi onu fark ettim ama onu ayırt etmek için nasıl anlayacağız çözemedim
O konuda haklısın direk nazarlıyorlar vallaAynen çok tatlılar ama şu milletin lafları deli ediyo beni resmen bebeği eline alıp tartıyorlar ya hiç utanmıyorlar herşeyi söylüyorlar şu Minnacık bebege
yaa bende mavi olanı daha çok beğendim daha iyi fileli olan birde pamuklar yapışıyorİki çeşit değil de biri eski biri yeniymiş öyle söylediler. Beyaz fileli olan yeni prima premium care. Yüzeyi mavi olan ilk çıkanlardan. Ben mavili olanı daha çok beğeniyorum.
Pamukçuk geçmedi mi daha acaba canım kontrol etsen bir toparlanmadı bebeğinBebeğim meme emmek istemiyor o kadar üzgünüm ki nerden çıktı bu
Sürekli dipdibe olmak gerçekten zor biryerden Sonra. Bence eşini ticaret yapmaya ikna etmelisin yakındırın bunalmışsınKızlar.. canım sıkkın. Ve çözümü yok. Eşim uzun zamandır işten cikmak istiyordu. Bende destekliyordum mutsuz isen çık diye. Şimdi çıktı işten. Onceden ticaret diyordu. Ama artık evden yapabileceği bir isten bahsediyor. Ve erkeğin hep evde olması çok sıkıcı.
Ya herşeye karışıyor. Çocuğu uyutuyorum. Gözünü açsın hemen kucağına alıyor. Kötü niyetli değil ama sıkıcı bir durum. Geçici olsa hiç sorun değil. Ama hep böyle yaşamak istemiyorum. 1 yaşını doldursun ben çalışma hayatına başlayacağım. Başka yolu yok. Bir de evde olduğu için araba onda.
Sürekli ev çok sicak diyor. Çocuk bunalıyor diyor evin bütün camlarıni acıyor. Cereyan yapıyor ev. Hasta olacak bebeğimiz off off
Kızlar.. canım sıkkın. Ve çözümü yok. Eşim uzun zamandır işten cikmak istiyordu. Bende destekliyordum mutsuz isen çık diye. Şimdi çıktı işten. Onceden ticaret diyordu. Ama artık evden yapabileceği bir isten bahsediyor. Ve erkeğin hep evde olması çok sıkıcı.
Ya herşeye karışıyor. Çocuğu uyutuyorum. Gözünü açsın hemen kucağına alıyor. Kötü niyetli değil ama sıkıcı bir durum. Geçici olsa hiç sorun değil. Ama hep böyle yaşamak istemiyorum. 1 yaşını doldursun ben çalışma hayatına başlayacağım. Başka yolu yok. Bir de evde olduğu için araba onda.
Sürekli ev çok sicak diyor. Çocuk bunalıyor diyor evin bütün camlarıni acıyor. Cereyan yapıyor ev. Hasta olacak bebeğimiz off off
Ağzında minnacık bir nokta vardı hala orda o pamukçuk olsa geçerdi diye düşünüyorum yada küçülür belkide değil anlamadım doktora randevu aldık yarın götürecem nasipsePamukçuk geçmedi mi daha acaba canım kontrol etsen bir toparlanmadı bebeğin
Canım bebisler artık büyüdü eskisi memede olmak istemiyolar . Çevreye ilgileri arttı ve memeyi beş dk da boşaltıp 3 saat kadar aç durabiliyolar. Ben eskisi gibi olsun diye sık sık meme vermek istiyordum kendini geri atıp çığlık çığlığa bağırıyordu . Şimdi kendi isteyince veriyorum sende öyle yap. Yoksa memeden soguyacakti oglumBebeğim meme emmek istemiyor o kadar üzgünüm ki nerden çıktı bu
Bana da annem sürekli su verelim diyor ama ben vermiyorum canım, kilo durumuna gelince de benim kızım istikrarlı 800,900 gr alıyor bu ayda Öyle alır sanırım. Sütüm çok şükür bol, kızım da güzel emiyor ama kilo almıyor yapısı böyle olcak heralde.Merhaba kizlar herkesin bayrami guzel gecmistir insallah. Bebisler nasil? Ya herkes hava cok sicak bebege su ver diyor . Ama su annenin sütünůn besin degerini dusuruyormus.
siz veriyor musunuz bebeginizin kg alma durumu nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?