2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bizim bebiş 67 günlük 6 kilo 200 grm nasıl sizce bide çok elini emiyo açmı acaba? Bide eskisi gibi emmiyo göğüslerim taşgibi oluyo artık sagıyorum onca süt boşa gidiyo ne yapsamda eskisi gibi süt içse

B buc
Canım bebişin kilo durumlarında var mı bi gelişme ben bu ay da mama vermedim, kızım bu ayda 800gr. falan alır anca.

Prima prensim care iki çeşit var galiba ben alırken fark ettim bir fileli birde jel gibi olan fileli olan kaka yapınca hemen almassan kuruyum yapısıyor jel olan daha iyi onu fark ettim ama onu ayırt etmek için nasıl anlayacağız çözemedim

Maşallah iyi durumu şimdi çok tatlılar tam sevilmeliler artık bebişler

İki çeşit değil de biri eski biri yeniymiş öyle söylediler. Beyaz fileli olan yeni prima premium care. Yüzeyi mavi olan ilk çıkanlardan. Ben mavili olanı daha çok beğeniyorum.

B buc

Canım bebişin kilo durumlarında var mı bi gelişme ben bu ay da mama vermedim, kızım bu ayda 800gr. falan alır anca.

Canım şu an 2.5 aylığız ve Bu ay hiç kilo olcturmedim. Kafamı takip moral bozmak istemiyorum. Ama biraz toparlandı gibi. Sanırım geceleri emzirmem fayda etti. 800 ise de üzülme bence iyi. Sağlıklı olsunlar da

Kızlar.. canım sıkkın. Ve çözümü yok. Eşim uzun zamandır işten cikmak istiyordu. Bende destekliyordum mutsuz isen çık diye. Şimdi çıktı işten. Onceden ticaret diyordu. Ama artık evden yapabileceği bir isten bahsediyor. Ve erkeğin hep evde olması çok sıkıcı.

Ya herşeye karışıyor. Çocuğu uyutuyorum. Gözünü açsın hemen kucağına alıyor. Kötü niyetli değil ama sıkıcı bir durum. Geçici olsa hiç sorun değil. Ama hep böyle yaşamak istemiyorum. 1 yaşını doldursun ben çalışma hayatına başlayacağım. Başka yolu yok. Bir de evde olduğu için araba onda.

Sürekli ev çok sicak diyor. Çocuk bunalıyor diyor evin bütün camlarıni acıyor. Cereyan yapıyor ev. Hasta olacak bebeğimiz off off

Aynen çok tatlılar ama şu milletin lafları deli ediyo beni resmen bebeği eline alıp tartıyorlar ya hiç utanmıyorlar herşeyi söylüyorlar şu Minnacık bebege
O konuda haklısın direk nazarlıyorlar valla
İki çeşit değil de biri eski biri yeniymiş öyle söylediler. Beyaz fileli olan yeni prima premium care. Yüzeyi mavi olan ilk çıkanlardan. Ben mavili olanı daha çok beğeniyorum.
yaa bende mavi olanı daha çok beğendim daha iyi fileli olan birde pamuklar yapışıyor

Sürekli dipdibe olmak gerçekten zor biryerden Sonra. Bence eşini ticaret yapmaya ikna etmelisin yakındırın bunalmışsın

valla cok iyi anlıyorum seni cnm benim es degilde k.peder evde oldumu cileden cikiyorum bebege su veriyo altina karisiyor bu sicakta cocuk usur diyor daha neler neler

Kizlar yolda tanimadiginiz insanlar bebeginizi kucagina almak istiyor mu.Bayramin 1. Gunu kapinin onune indim esimi bekliyorum. Bi adam kizimi sevmeyr basladi. Elini opuyoo falan . Sonra dur kucagima alicam dedim. Yok durmaz falan dedim ama pat aldi kucagina sonra cocuk aglamaya basladi. Aldin hemen kucagindan sonra kendime cok kizdi. Dedim tanimadigim adama ben nasil cocugumu veririm ya alip gitse. Pis ustune suruyo cocuk yuzunu. Iste ilkkez basima geldi bos bulundum. Dunde markete gittim.Bi teyze ay kac aylik 3 aylik teyze dedi. Cok tatli falan. Sonra ver bakim kucagima alim dedi. Teyze kucaga vermiyoruz dedim. Yanaklarini sikiyo.Kadin cocugumu cekistiriyo alicam die. 3 defa cekti.Aaa vermiyorum dedim. Bana da laf sayiyo yok cocugumu kaciracakmiymis. Yok ne olmus yani. Bu sefer sarkuteride gorevli amca. Kizdi kadina. Ufacik cocuk o dedi annesi hakli. Her kesin eline vermeye kalkarsa falan diee kadini baya bi azarladi bende uzaklatim.cok sinirlendim ama. Bidaha kimseye gulumsemicem. Insanlik ediyosun. Karsiligina bak. 3. Bir kisi daha kucagima akim derse ona cok kotu patlicam.cok sinirlendim

Merhaba kizlar herkesin bayrami guzel gecmistir insallah. Bebisler nasil? Ya herkes hava cok sicak bebege su ver diyor . Ama su annenin sütünůn besin degerini dusuruyormus.
siz veriyor musunuz bebeginizin kg alma durumu nasil ?

Bebeğim meme emmek istemiyor o kadar üzgünüm ki nerden çıktı bu
Canım bebisler artık büyüdü eskisi memede olmak istemiyolar . Çevreye ilgileri arttı ve memeyi beş dk da boşaltıp 3 saat kadar aç durabiliyolar. Ben eskisi gibi olsun diye sık sık meme vermek istiyordum kendini geri atıp çığlık çığlığa bağırıyordu . Şimdi kendi isteyince veriyorum sende öyle yap. Yoksa memeden soguyacakti oglum

Merhaba kizlar herkesin bayrami guzel gecmistir insallah. Bebisler nasil? Ya herkes hava cok sicak bebege su ver diyor . Ama su annenin sütünůn besin degerini dusuruyormus.
siz veriyor musunuz bebeginizin kg alma durumu nasil ?
Bana da annem sürekli su verelim diyor ama ben vermiyorum canım, kilo durumuna gelince de benim kızım istikrarlı 800,900 gr alıyor bu ayda Öyle alır sanırım. Sütüm çok şükür bol, kızım da güzel emiyor ama kilo almıyor yapısı böyle olcak heralde.

Kızlar bugün 2. Ay aşısı oldu kızımın 83 günlük.

Sürekli ateş ölçüyorum koltuk altından. Ateşi 37.2 olunca bir çay kaşığı calpol verdim ıslak ılık bez koyuyorum alın ve koltuk altlarına ateşin yükselmemesi için.

Sizneler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…