- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.201
Kizlar yolda tanimadiginiz insanlar bebeginizi kucagina almak istiyor mu.Bayramin 1. Gunu kapinin onune indim esimi bekliyorum. Bi adam kizimi sevmeyr basladi. Elini opuyoo falan . Sonra dur kucagima alicam dedim. Yok durmaz falan dedim ama pat aldi kucagina sonra cocuk aglamaya basladi. Aldin hemen kucagindan sonra kendime cok kizdi. Dedim tanimadigim adama ben nasil cocugumu veririm ya alip gitse. Pis ustune suruyo cocuk yuzunu. Iste ilkkez basima geldi bos bulundum. Dunde markete gittim.Bi teyze ay kac aylik 3 aylik teyze dedi. Cok tatli falan. Sonra ver bakim kucagima alim dedi. Teyze kucaga vermiyoruz dedim. Yanaklarini sikiyo.Kadin cocugumu cekistiriyo alicam die. 3 defa cekti.Aaa vermiyorum dedim. Bana da laf sayiyo yok cocugumu kaciracakmiymis. Yok ne olmus yani. Bu sefer sarkuteride gorevli amca. Kizdi kadina. Ufacik cocuk o dedi annesi hakli. Her kesin eline vermeye kalkarsa falan diee kadini baya bi azarladi bende uzaklatim.cok sinirlendim ama. Bidaha kimseye gulumsemicem. Insanlik ediyosun. Karsiligina bak. 3. Bir kisi daha kucagima akim derse ona cok kotu patlicam.cok sinirlendim
Almak istemezler mi.. Bayramda görümcemlerde hiç tanımadığım bir kadın ayyy biz de kucağımıza alabilir miyiz demez mi? Nasıl sinir oldum tanımam etmem. Allah'tan eşim vermedi yabancı seçiyor ağlar dedi. Sonra başka bir yerde kızım ana kucağında uyuyor çocuklar geliyor ağzına cips sokmaya çalışıyor, oynayabilir miyiz bebekle diyorlar :/Anneleri de ordan bakıyor birşey demiyor. Bayram böyle sinir harbi içinde geçip gitti. Çok şükür kazasız belasız atlattık.