- 1 Eylül 2016
- 225
- 260
- 33
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.261
Benimki de çok kaka yapıyor ama mukuslu sadece bazı günler bir iki bezinde oluyor o kadar bende şüphelendim şimdi yaa
Yok Can'ım kulak arkasında Bi kabuklanma vardı ama banyo yaptırınca geçti bir ayı geçmiştir döküntü de yokAynen benimde bazı bezlerinde oluyor o zamanlar dokunacak birşey mi yedim de oldu acaba diyorum. Ne alerji yapar onu da tam bilmiyorum ki keseyim tamamensende başka belirti var mı ki, sadece mukuslu kaka alerji demek değildir canım bence. Kulak arkasında kabuklanma var mı? Ya da vücudunda egzama benzeri döküntü?
Teşekkür ederim canım.amin.Gunaydin anneler.oglumun bezinde dunden beri neredeyse cis yok denecek kadar az ve cok terleyen bir bebek bu etkili mi acaba.birde su veren var mi acaba.ciside az olunca susuz kalmistir vucudu dusunceleri geliyor aklima
uconn geçmiş olsun canım.acil sifalar yavruna
Mukuslu kakayı doktorlar çok önemsemiyorlar ki sizin zaten arada bir oluyormuş. Ya kakada kan, ya ciltte tepki ya da huzursuzluk, uykuya dalamama gibi belirtileri varBenimki de çok kaka yapıyor ama mukuslu sadece bazı günler bir iki bezinde oluyor o kadar bende şüphelendim şimdi yaa
nasil yemiyorKızlar bebeğimi doktora götürdüm bişiyi yok ama yemiyor napim bilmiyom kilo alımına bakacaz bu ay yeme aralığı 3 saat olsun dedi ama daha çok küçük sık sık yemesi lazım. Son çare hoca bulup okutacam sanırım
Yok Can'ım kulak arkasında Bi kabuklanma vardı ama banyo yaptırınca geçti bir ayı geçmiştir döküntü de yok
sütte sadece beyazlık oluyor dilinde ama pamukçuk bembeyaz sivilce gibi top top heryerinde oluyor ağzınınArkadaşlar ağzındaki süt lekesi mi pamukçuk mu nasıl ayırt ediyorsunuz?
Ben çorap herzaman giydiriyorum ayakları buz gibi oluveriyorKızlar havalar malum çok sıcak, ben tek zıbın giydiriyorum oğluma ama çorap giydirip giydirmeme konusunda kararsızım, siz giydiriyor musunuz?
Bende bakdim biz dekide dismis o arkadakiBenimki 75 günlük ama herkes çok erken size öyle geliyordur dış çıkarmaz şimdi diyor ben 8 aylıkken cikarmisim babasını bilmiyorum .tam gaz olayimiz bitti derken diş başlayacak inşallah kolay atlatiriz canim
bense kolsuz zıbın ve çorap giydiriyorum yazlık çorap amaKızlar havalar malum çok sıcak, ben tek zıbın giydiriyorum oğluma ama çorap giydirip giydirmeme konusunda kararsızım, siz giydiriyor musunuz?
Memeye getirince ağlayıp itiyor eskisi gibi yemek istemiyornasil yemiyor
Bizde sarı yeşil ve çok kötü kokulu bir akıntı vardı.kulak kiri kokulu olmuyormuş ve bebeklerde normalmiş.önce sadece akıntı şikayeti ile gittim.sonra ağrı başladı emerken kendini kasıyor yatay pozisyonda çok ağlıyor hep dik şekilde gezdirilmek istiyor.Can'ım öncelikle geçmiş olsun benim oğlanda da akıntı var gibi ne şekildeydi acaba bizimki normal kulak pisliği gibi ama daha fazla Bi de el sürünce kıpırdamadan duruyor acaba Ağrı'sı mi oluyor
Kaç gündür böyle?bazı bebekler memeyi bırakma eğilimine giriyor belirli bir süre geçtikten sonra.ilk kızımda 2-3 gün sürmüştü memeyi reddetme.sonradan geçti kendi kendine.biberon veriyor musun?onun rahatına alışan bebekte memeyi reddedebiliyor.ya da bir sıkıntısı olabilir.diş kulak idrar yolları bunlara baktırmalısın canım.birde yediğin yemeklerde değişiklik var mı baharatlı falan mı yemeye başladın?bunlar geliyor aklıma.Memeye getirince ağlayıp itiyor eskisi gibi yemek istemiyor
Doktora götürdüm bir hafta on gündür böyle arada düzeldi gibi oldu ama yine başladı kulaklarına bakıyorlar sorun olsa anlaşılır mı farklı bişi isteyim mi.birde fark ettiğim kadarıyla sağ tarafı yemek pek istemiyor ucu az çok süt çıkıyo bir anda boğuluyo yoruluyo.bundan nasıl kurtulacaz çok üzülüyorum biberon kullanmıyoruz inşallah zorunda kalmamKaç gündür böyle?bazı bebekler memeyi bırakma eğilimine giriyor belirli bir süre geçtikten sonra.ilk kızımda 2-3 gün sürmüştü memeyi reddetme.sonradan geçti kendi kendine.biberon veriyor musun?onun rahatına alışan bebekte memeyi reddedebiliyor.ya da bir sıkıntısı olabilir.diş kulak idrar yolları bunlara baktırmalısın canım.birde yediğin yemeklerde değişiklik var mı baharatlı falan mı yemeye başladın?bunlar geliyor aklıma.
Doktora götürdüm bir hafta on gündür böyle arada düzeldi gibi oldu ama yine başladı kulaklarına bakıyorlar sorun olsa anlaşılır mı farklı bişi isteyim mi.birde fark ettiğim kadarıyla sağ tarafı yemek pek istemiyor ucu az çok süt çıkıyo bir anda boğuluyo yoruluyo.bundan nasıl kurtulacaz çok üzülüyorum biberon kullanmıyoruz inşallah zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?