2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Memeye getirince ağlayıp itiyor eskisi gibi yemek istemiyor
Canım bebeklerde oluyor bir dönem reddetme -tabi doktor herhangi bir sağlık sıkıntısı yok dediyse- ben çevremdeki bütün bebeklerde gördüm ilk bebeğimde de olmuştu ama asla pes etme dış dünyayı keşfetmeye başladıklarında oluyormuş ben çok zorlanmıştım uyuduğunda vermeye çalışıyordum Bi de ablama doktor odayı zifir karanlık yap öyle emzir demişti işe yaradı sağlık sıkıntısı yoksa sakın pes etme en güzeli anne sütü
hımm Rabbim şifa versin kuzuna bizimki normal o Zaman demekki kaşınıyor kulak kiri olunca elimi sürünce kulağına yumulup kalıyor paşam

Reactions: mnt
Yok canım Doktorların muayenede kulağa baktıkları klasik bir alet varya otoskop onunla bakması yeterli.öyle ayrıntılı tahlile falan gerek yok muayenede baktıysa kulağına yoktur bişey.sağ memeni vermeden önce az sağsan ya da arkadaş önermiş silikon uç denesen.
Amin canım.

Uc en başta kullanmak istedim onu sevmedi çekip süte varana kadar beklemiyo havayı çekince gaz yapıyor

Aynen canım pes etmek yok inşallah geçecek

Benimki sevmedi o ucu ya bir ara kullanmak istedik hanım seçici

Ben bebek bezi 3+ kullanıyorum sanki 3 den bir farkı yok gibi 4 için de erken sanki

Ben bebek bezi 3+ kullanıyorum sanki 3 den bir farkı yok gibi 4 için de erken sanki

Seçim senin ama d vitamini vermelisin. Anne sütünde bir tek d vitamini yokmuş, o yüzden veriyoruz. Bir de bıngıldakların erken kapanmaması için d vitamini gerekli. Yine de sen bilirsin tabii.

Kızlar oğluma zıbınlar aldım eve geldim yikadim.çekti dar geldi ne yapabilirim genişletmek için şimdi tatile gidicez yenilerini almaya fırsatım yok maalesef ben kıyafet alma olayını daha çözemedim kumaşın cinsi çok önemli.

Kızlar bebek bezinde kaç numara ya geçtiniz?
Ben 3 numara kullanıyorum ikinpaket var bitince 4 geçerim bacaklarını çok sıkıyor hep iz kalıyor
Hanımlar siz bebeklerinize d vitamini dışında birşey veriyor musunuz ?
Bende sağlık ocağının verdiği d vitamini veriyorum arada unutuyorum ama
Pamuk al canım kaç derecede yıkıyorsun 30 derece ideal e bebekte hellobaby diye zıbınlar var betten siparişte verebilirsin kumaşı çok güzel
Bi büyüse de ısırsam onu
ben ufaktan yiyorum bacaklarını bazen içime sarasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…