- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.281
Canım bebeklerde oluyor bir dönem reddetme -tabi doktor herhangi bir sağlık sıkıntısı yok dediyse- ben çevremdeki bütün bebeklerde gördüm ilk bebeğimde de olmuştu ama asla pes etme dış dünyayı keşfetmeye başladıklarında oluyormuş ben çok zorlanmıştım uyuduğunda vermeye çalışıyordum Bi de ablama doktor odayı zifir karanlık yap öyle emzir demişti işe yaradı sağlık sıkıntısı yoksa sakın pes etme en güzeli anne sütüMemeye getirince ağlayıp itiyor eskisi gibi yemek istemiyor
hımm Rabbim şifa versin kuzuna bizimki normal o Zaman demekki kaşınıyor kulak kiri olunca elimi sürünce kulağına yumulup kalıyor paşamBizde sarı yeşil ve çok kötü kokulu bir akıntı vardı.kulak kiri kokulu olmuyormuş ve bebeklerde normalmiş.önce sadece akıntı şikayeti ile gittim.sonra ağrı başladı emerken kendini kasıyor yatay pozisyonda çok ağlıyor hep dik şekilde gezdirilmek istiyor.
Yok canım Doktorların muayenede kulağa baktıkları klasik bir alet varya otoskop onunla bakması yeterli.öyle ayrıntılı tahlile falan gerek yok muayenede baktıysa kulağına yoktur bişey.sağ memeni vermeden önce az sağsan ya da arkadaş önermiş silikon uç denesen.Doktora götürdüm bir hafta on gündür böyle arada düzeldi gibi oldu ama yine başladı kulaklarına bakıyorlar sorun olsa anlaşılır mı farklı bişi isteyim mi.birde fark ettiğim kadarıyla sağ tarafı yemek pek istemiyor ucu az çok süt çıkıyo bir anda boğuluyo yoruluyo.bundan nasıl kurtulacaz çok üzülüyorum biberon kullanmıyoruz inşallah zorunda kalmam
Amin canım.Canım bebeklerde oluyor bir dönem reddetme -tabi doktor herhangi bir sağlık sıkıntısı yok dediyse- ben çevremdeki bütün bebeklerde gördüm ilk bebeğimde de olmuştu ama asla pes etme dış dünyayı keşfetmeye başladıklarında oluyormuş ben çok zorlanmıştım uyuduğunda vermeye çalışıyordum Bi de ablama doktor odayı zifir karanlık yap öyle emzir demişti işe yaradı sağlık sıkıntısı yoksa sakın pes etme en güzeli anne sütü
hımm Rabbim şifa versin kuzuna bizimki normal o Zaman demekki kaşınıyor kulak kiri olunca elimi sürünce kulağına yumulup kalıyor paşam
Uc en başta kullanmak istedim onu sevmedi çekip süte varana kadar beklemiyo havayı çekince gaz yapıyorYok canım Doktorların muayenede kulağa baktıkları klasik bir alet varya otoskop onunla bakması yeterli.öyle ayrıntılı tahlile falan gerek yok muayenede baktıysa kulağına yoktur bişey.sağ memeni vermeden önce az sağsan ya da arkadaş önermiş silikon uç denesen.
Amin canım.
Aynen canım pes etmek yok inşallah geçecekCanım bebeklerde oluyor bir dönem reddetme -tabi doktor herhangi bir sağlık sıkıntısı yok dediyse- ben çevremdeki bütün bebeklerde gördüm ilk bebeğimde de olmuştu ama asla pes etme dış dünyayı keşfetmeye başladıklarında oluyormuş ben çok zorlanmıştım uyuduğunda vermeye çalışıyordum Bi de ablama doktor odayı zifir karanlık yap öyle emzir demişti işe yaradı sağlık sıkıntısı yoksa sakın pes etme en güzeli anne sütü
hımm Rabbim şifa versin kuzuna bizimki normal o Zaman demekki kaşınıyor kulak kiri olunca elimi sürünce kulağına yumulup kalıyor paşam
Benimki sevmedi o ucu ya bir ara kullanmak istedik hanım seçiciSilikon göğüs ucu kullansana canım, benim de boğuluyor gibi oluyordu ucu azdı ondan aldım hem kontrol edebiliyorum çok çektiğinde alıyorum ağzından bir nefes alıyor tekrar veriyorum, memeyi direk çekmek damağını hem de memeyi acıtabiliyor. Ve daha rahat kavrıyor memeyi sıkılmadan ağlamadan.
suncacık kızlar. U kadar seçiciyse büyüyünce yandık deseneBenimki sevmedi o ucu ya bir ara kullanmak istedik hanım seçici
Kızlar bebek bezinde kaç numara ya geçtiniz?
Kızlar bebek bezinde kaç numara ya geçtiniz?
Ben d vitamini de vermiyorum . Boyu da güzel uzuyor.maşallah. Sadece anne sütü içiyor.Hanımlar siz bebeklerinize d vitamini dışında birşey veriyor musunuz ?
Hanımlar siz bebeklerinize d vitamini dışında birşey veriyor musunuz ?
Ben bebek bezi 3+ kullanıyorum sanki 3 den bir farkı yok gibi 4 için de erken sanki
Sadece sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum.
Ben d vitamini de vermiyorum . Boyu da güzel uzuyor.maşallah. Sadece anne sütü içiyor.
Canım bence de vermelisin d vitamini bingildagin erken kapanmamasi için önemli ver bencede.Ben d vitamini de vermiyorum . Boyu da güzel uzuyor.maşallah. Sadece anne sütü içiyor.
Canım dr umuz bi-bacD3 verdi onu kullanıyoruz. Hem d vitamini hem de probiyotik mikroorganizma içeren takviye edici gıda içeriyor.Hanımlar siz bebeklerinize d vitamini dışında birşey veriyor musunuz ?
Bi büyüse de ısırsam onusuncacık kızlar. U kadar seçiciyse büyüyünce yandık desene
Ben 3 numara kullanıyorum ikinpaket var bitince 4 geçerim bacaklarını çok sıkıyor hep iz kalıyorKızlar bebek bezinde kaç numara ya geçtiniz?
Bende sağlık ocağının verdiği d vitamini veriyorum arada unutuyorum amaHanımlar siz bebeklerinize d vitamini dışında birşey veriyor musunuz ?
Pamuk al canım kaç derecede yıkıyorsun 30 derece ideal e bebekte hellobaby diye zıbınlar var betten siparişte verebilirsin kumaşı çok güzelKızlar oğluma zıbınlar aldım eve geldim yikadim.çekti dar geldi ne yapabilirim genişletmek için şimdi tatile gidicez yenilerini almaya fırsatım yok maalesef ben kıyafet alma olayını daha çözemedim kumaşın cinsi çok önemli.
ben ufaktan yiyorum bacaklarını bazen içime sarasım geliyorBi büyüse de ısırsam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?