2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tamam canm ama bizde pek düzelme olmadı kakamız hala aynı gibi. Sanırım yeni şeyler eklenecek diyetime. Yarın doktorumuzla görüşücem buraya da yazarm. İnşallah sizde yoktur

Yok kan hiç görmedim. Ama doktorumuz en başından beri kan gördüğün gibi getir diyo. Vakit kaybetme istersen hemen bi tahlil falan ver

Mukus haricinde kulak arkası kabuklanma var egzama gibi. Gürültülü kaka. Ve genelde sancımız oluyo

Kızlar ben geldim on gündür baytamda memleketteydim internet paketim bitti kızımla on saatlik yolu vukuatsız geldik şükür sizde durumlar nasıl iyisinizdir

Kızlar ben geldim on gündür baytamda memleketteydim internet paketim bitti kızımla on saatlik yolu vukuatsız geldik şükür sizde durumlar nasıl iyisinizdir

Hoşgeldin :) Ne olsun bir yandan bebeler , bir yandan sıcaklar , boğuşmaca aynı devam :))

Bir de süt parası vardı galiba 133 lira
oda mı PTT yatıyor yoksa maaşa mı ekleniyor

Hoşgeldin nasıl geçti sevdiklerim bebişini buralar çok sıcak
zezeozge canim sgk li annelere devlet analik parasi veriyo 4 bin tl filan da ondan bahsediyorum.
SGK lıya yani anladım ben emekli sandığıyım ondan ben şade 300 tl yi biliyorum

Hoşbulduk canım iyiydi mersin fazla sıcaktı kuzuyla bişey yapamadık çok

Onu babalar alıyormuş. Sosyal yardımlaşma kurumuna başvurulması gerekiyormuş. Sonra bankaya yatıyormuş.

Kizlar eski kilonuza kavustunuzmu? Benim daha 6-7 kilo fazlam var zaten kilolu hamile kaldim simdide arti bu kilolar son bi kac gündür iyice takdim kafaya dikkat edeyim derken daha cok acikiyorum ya resmen doymak bilmiyorum kafama takdigimdan beri hatta demin kirze girdim nuttelayi kasikladim resmen -.- sacim da bi tuaf olmus iki renk dipleri kahve uclari sariya yakin bacaklardada catlaklar almis basini gidiyor havalar sicak kisa bisey giyim diyorum ama olmuyor zaten eski pantalonlarimda olmiyor yeni bitane almdim yikayip yikayip giyiyorum off bunaldim baya bakimli olmak istiyorum ama diyet sakincali emzirdigim icin sac boyamakda pek önerilmiyor napsamki siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla?

Canım hepimizde var fazla kilo yada çoğumuz buda gayet normal zaten biliyorsun katı diyetler kesinlikle önerilmiyor sen istersen bir arkadaş vardı diyetisyene gidip menü paylaşmıştı geçen sayfalara bak istersen onu uygula gayet güzeldi. Senin sadec bu surede dikkat etmen gerek ufak ufak sonrası toparlanır ben hala topluyorum saçımı zaten sucak süt verirken terliyorum bir güzel

Yaptırdım canım. GiZli kan ve reduktan madde negatif pH normal. Ama yine de gideceğim tekrar
Bizde de kulak arkası geçti. Kalada beyazlıklar vardı azaldı. Mukus var hala ama diğerlerinin azalması belirti olarak görüldüğünden diyetimi 21 güne uzattı doktor. Haftaya tekrar haberleşicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…