- 22 Mayıs 2017
- 73
- 105
- 23
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.321
Evet ya ben de çok merak ediyorum. Tamam gelişim her bireyde farklıdır ama üç aşağı beş yukarı bir tahmin yürütüyoruz bizim bebişler normal mi diyeKızlar bebeklerimizin aylık kg ve boylarını yazalım. Bizimki bir hafta sonra tam 3 aylık olacak sağlık ocağına kontrole gidince ben de yazicam
sağolsın canım ben bir eşime söylimKendisi gidip başvurcak canım. Eşim kendi gitti.
Kızlar bebeklerimizin aylık kg ve boylarını yazalım. Bizimki bir hafta sonra tam 3 aylık olacak sağlık ocağına kontrole gidince ben de yazicam
Maşallah sorması ayıp olmazsa kaç kilo kaç cm doğmuştu bebişOğlumu bugün aşı yaptırmadan önce tarttı hemşire 66 günlük oğlum, boy 60 cm kilosu 6.100 gelişimi iyi dedi çok şükür.
Maşallah sorması ayıp olmazsa kaç kilo kaç cm doğmuştu bebiş
Biz bugün 2. ay aşımızı olduk sabahtan beri ateş olmadı ama şimdi huzursuzlandı uykuyada dalamadı calpol verdim. Ah ne zordu 1 aydır bugünün stresini yaşıyordum geçti şükür.
maşallah oğluna sağlıkla büyüsün keşke gitmeden verseydin hiç huysuzlanmazdı ben öyle yaptım şükür ağrısız sızısız atlattım rota var sinirlilik yapıyor diyorlar bakalım ona ne yapacağızOğlumu bugün aşı yaptırmadan önce tarttı hemşire 66 günlük oğlum, boy 60 cm kilosu 6.100 gelişimi iyi dedi çok şükür.
maşallah oğluna sağlıkla büyüsün keşke gitmeden verseydin hiç huysuzlanmazdı ben öyle yaptım şükür ağrısız sızısız atlattım rota var sinirlilik yapıyor diyorlar bakalım ona ne yapacağız
maşallah oğluna sağlıkla büyüsün keşke gitmeden verseydin hiç huysuzlanmazdı ben öyle yaptım şükür ağrısız sızısız atlattım rota var sinirlilik yapıyor diyorlar bakalım ona ne yapacağız
Ben 20 kg aldim canim hala 10 kg su duruyor. Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo ben de bi kot aldim onla idare ediyrm. Alışveriş yapmıyorum sırf hırslanaym da kilo vereyim diye. Eylül de okula başlaynca mecbur veririm diye düşünüyorum. Saçımı doğal boyayla boyatiyorum hamilelikten beri bu arada ben. Çatlaklar benim de berbat durumda.Kizlar eski kilonuza kavustunuzmu? Benim daha 6-7 kilo fazlam var zaten kilolu hamile kaldim simdide arti bu kilolar son bi kac gündür iyice takdim kafaya dikkat edeyim derken daha cok acikiyorum ya resmen doymak bilmiyorum kafama takdigimdan beri hatta demin kirze girdim nuttelayi kasikladim resmen -.- sacim da bi tuaf olmus iki renk dipleri kahve uclari sariya yakin bacaklardada catlaklar almis basini gidiyor havalar sicak kisa bisey giyim diyorum ama olmuyor zaten eski pantalonlarimda olmiyor yeni bitane almdim yikayip yikayip giyiyorum off bunaldim baya bakimli olmak istiyorum ama diyet sakincali emzirdigim icin sac boyamakda pek önerilmiyor napsamki siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla?
Ben 20 kg aldim canim hala 10 kg su duruyor. Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo ben de bi kot aldim onla idare ediyrm. Alışveriş yapmıyorum sırf hırslanaym da kilo vereyim diye. Eylül de okula başlaynca mecbur veririm diye düşünüyorum. Saçımı doğal boyayla boyatiyorum hamilelikten beri bu arada ben. Çatlaklar benim de berbat durumda.
Yok canim ya benim karnim rezalet. Ust baldirimdada var. Banyo yaparken aynaya bakmak istemiyorum.1 dogumda ne hale geldim.annanem 7 cocuk dogurmus bi catlagi yok.Çatlaklarınız beyazladı mı ? Benim hala kahverengi, of çok kötü karnımMeleklerimize değer ama olmasaydı iyiydi
Bende de 2 gündür mukslu kaka var. Ama ben aşırı dondurma ve tatlı tükettim 2 gündür ona bağlıyorum. Bir kez de cok aşırı sütlaç yemiştim o zaman olmuştu. Bakalım diklat edicem ambalajlı abur cunur ve tatlıntüketmicem geçicekmmi? Mukus kaka dışında başka şikayet uok ama acaba alerji mi diye ben de düşünmedim değilAynen benimde bazı bezlerinde oluyor o zamanlar dokunacak birşey mi yedim de oldu acaba diyorum. Ne alerji yapar onu da tam bilmiyorum ki keseyim tamamensende başka belirti var mı ki, sadece mukuslu kaka alerji demek değildir canım bence. Kulak arkasında kabuklanma var mı? Ya da vücudunda egzama benzeri döküntü?
giydirmiyorum ama soğuduğunu hissedince giydirip ısınınca çıkarıyorum canmKızlar havalar malum çok sıcak, ben tek zıbın giydiriyorum oğluma ama çorap giydirip giydirmeme konusunda kararsızım, siz giydiriyor musunuz?
Ben 3 numaraya yeni geçtim canım. 70 günlüğüzKızlar bebek bezinde kaç numara ya geçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?