2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebeklerimizin aylık kg ve boylarını yazalım. Bizimki bir hafta sonra tam 3 aylık olacak sağlık ocağına kontrole gidince ben de yazicam
Evet ya ben de çok merak ediyorum. Tamam gelişim her bireyde farklıdır ama üç aşağı beş yukarı bir tahmin yürütüyoruz bizim bebişler normal mi diye

Biz bugün 2. ay aşımızı olduk sabahtan beri ateş olmadı ama şimdi huzursuzlandı uykuyada dalamadı calpol verdim. Ah ne zordu 1 aydır bugünün stresini yaşıyordum geçti şükür.

Kızlar bebeklerimizin aylık kg ve boylarını yazalım. Bizimki bir hafta sonra tam 3 aylık olacak sağlık ocağına kontrole gidince ben de yazicam

Oğlumu bugün aşı yaptırmadan önce tarttı hemşire 66 günlük oğlum, boy 60 cm kilosu 6.100 gelişimi iyi dedi çok şükür.

Biz bugün 2. ay aşımızı olduk sabahtan beri ateş olmadı ama şimdi huzursuzlandı uykuyada dalamadı calpol verdim. Ah ne zordu 1 aydır bugünün stresini yaşıyordum geçti şükür.

Oğlumu bugün aşı yaptırmadan önce tarttı hemşire 66 günlük oğlum, boy 60 cm kilosu 6.100 gelişimi iyi dedi çok şükür.
maşallah oğluna sağlıkla büyüsün keşke gitmeden verseydin hiç huysuzlanmazdı ben öyle yaptım şükür ağrısız sızısız atlattım rota var sinirlilik yapıyor diyorlar bakalım ona ne yapacağız

Doktorumuza sordum gitmeden versem mi diye de, yangın çıkabilir diye önceden evi sulamaya benzer dedi rota bende yaptıracağım inşallah da 3. ay mı yapılıyordu ?

Sinirlilik yapmadı da günde 3 kez kaka yapar oldu kızım rotadan sonra :/ Günde 1 kez yapardı yada 2 :/

Arkadaşlar verem aşısını yaptıralı 1 buçuk ay oldu kızımın kolunda yeri bile belli değil şişip kabuk bağlamadı henüz ne kadar daha beklemeliyim aşı mı tutmadı acaba

Ben 20 kg aldim canim hala 10 kg su duruyor. Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo ben de bi kot aldim onla idare ediyrm. Alışveriş yapmıyorum sırf hırslanaym da kilo vereyim diye. Eylül de okula başlaynca mecbur veririm diye düşünüyorum. Saçımı doğal boyayla boyatiyorum hamilelikten beri bu arada ben. Çatlaklar benim de berbat durumda.

Çatlaklarınız beyazladı mı ? Benim hala kahverengi, of çok kötü karnım Meleklerimize değer ama olmasaydı iyiydi

Herkese merhaba amneler ve tatlı bebişleri. Bizim oğlan sanırım 2 gündür büyüme atağı geçriyor. Sakin ve planlı olan oğlum birden bire kucaktan inmeyen , zor uyuyam ve memede sakinleşen kıvamına geldi. Bunu yaşayanlar var mı? Nasıl yapıyorsunuz?

Bende de 2 gündür mukslu kaka var. Ama ben aşırı dondurma ve tatlı tükettim 2 gündür ona bağlıyorum. Bir kez de cok aşırı sütlaç yemiştim o zaman olmuştu. Bakalım diklat edicem ambalajlı abur cunur ve tatlıntüketmicem geçicekmmi? Mukus kaka dışında başka şikayet uok ama acaba alerji mi diye ben de düşünmedim değil

Oğlum öksürüyor ve öğürme gibi ağzını açıyor kapatıyor. Doktor reflü belirtisi gibi ddi. Bu dueumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…