- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.481
Ben iki şase verdim kullanımı öyle yazdığı için çokmu vermiş oldumCanım gaviscon şase verir büyük ihtimal bir zararı yok bebekler için. Azar azar verirsin. Ben günde bir şase veriyorum 2 ye bölerek. Bir sabah birini öğleden sonra. Geceleri vermiyorum. Çünkü benim cadı tepindigi için sürekli çıkarıyor. Gece uyurken sabıt bir tek.
Anneler merhaba. Ben haziran annelerindenim. Bi sorum olacak. Bebeğiniz ilk aydan beri mama ile besleyen var mi. Benim sütüm çok az olduğu için mama kullanıyorum. Sizler hangi mamayi kullanıyosunuz. Ve memnun musunuz. Cevap verirseniz çok sevinirim. Bebeklerinize Allah sağlık hayirli uzun omur versin.
Nereden aldın canım adı ne kitaplarınBenim aldığım minik kitaplar çıngırak gibi ses çıkarıyor birkaç tane almıştım. Foto yüklemek istedim yapamadım.
Kızlar o kadar yorgunum ki sabahtan beri uyumadı kızım uyuyor yarım saat sonra uyanıyor tekrar emiyorr uyuyor geri uyanıyor neden böyle yapıyor anlamadım hiç dünden beri gaviscon kullanıyorum o yapmış olabilirmi
Evet ya sıcaklardan sanırım. Bşz bi de bu akşam antalyaya gidicez 2 ay ordayız nasıl olcak bakalımBu ay bütün bebekler az kilo almış sanırım sıcaklardan
Kızlar o kadar yorgunum ki sabahtan beri uyumadı kızım uyuyor yarım saat sonra uyanıyor tekrar emiyorr uyuyor geri uyanıyor neden böyle yapıyor anlamadım hiç dünden beri gaviscon kullanıyorum o yapmış olabilirmi
Yaaa hiç yapmazdı böyle aç desem iki kez kaka yaptı çişini yapıyor banyo yaptırdım yine uyumadıYarım saat uyuyosa yine iyi. Benimkinde gündüz uykusu sıfır büyük insan sankiDün gecede 8 de başladım uyutmaya 1 de ancak uyudu
İyi tatiller canım antalya fenadır kolaylık dilerim sana üç aydır daha adepte olamadılar ne diyim :) hep böyle olsa sorun yokta bugün yapınca şaştım kaldımEvet ya sıcaklardan sanırım. Bşz bi de bu akşam antalyaya gidicez 2 ay ordayız nasıl olcak bakalım
Benim oğluş hep böyle o yüzden garip gelmedi :))
Gavisconun uykusunu etkileyeceğini sanmıyorum. Adapte olmaya çalışıyo senin kız bence hala eve
Neden canım kilo mu almadı evolvia daMerhaba canım.
Ben doğduğundan bu yana anne sütünün yanında mama da veriyorum. Sütüm mü az kızım çok mu obur hala çözmüş değilim. Ama sütümle doymadığı kesin. Emiyor yarım saat geçmeden ağlamaya başlıyor. Evolvia kullanmıştık başlarda şimdi aptamile geçtik memnunum. Evolvia bize yaramadı.
Mersinden geldin ya ondan dedim :)arada olur düzelir bişeyi yokturİyi tatiller canım antalya fenadır kolaylık dilerim sana üç aydır daha adepte olamadılar ne diyim :) hep böyle olsa sorun yokta bugün yapınca şaştım kaldım
Sana hipp combiotic kullanmanı tavsiye ederim. Probiyotik bakteriler ve prebiyotik lifler var. Başka mamada ikisi birden yok. Biz ilk 20 gün kullanmıştık sonra sütüm yetti bıraktık.Neden canım kilo mu almadı evolvia da
Sanmam emzik ile alakali değildir. Bilmezler 3 aylik oldular. Hem buz te ı başladık emzige geçen ay da aynı idi. Demek ki kapasite meselesi. Sağlıklı olsunlar daBiz de aynı durumdayız malesef 5 gün sonra 3 aylık olcak evdeki tartıma göre kilosu 5300 çıkıyo, gecen ay 4700 dü,ben uyuturken emzik veriyorum dalınca ya kendi atıyo ya da ben ağzından alıyorum. Bazı sitelerde emziğin kilo alımını azalttığını bebeğe tokluk hissi verdiğini yazıyor. Acaba emzikle bi alakası varmı ki? Benimki acıkınca güzel de emiyor ama kafamda deli sorular
Bende başlamayı düşünüyorumHerkese hayırlı sabahlar :) arkadaşlar bebişlere masal hikaye okumaya başlayan var mı? Bir yakınım çocuk doktoru sana dikkatini topladığından itibaren hikayeler masallar okumalısın dedi.bende pygamberlerin hayatlarından kuranı kerimde geçen kıssaları okuyarak başlamayı düşünüyorum.
Yoo ama bence azar azar başla. Etki etmezse arttır bence. Çünkü kabız yapabilirmış. Birde bizimkiler aslında reflu değil. Yemek borusu tam gelişmedigi için. Bu ilaç ds katilastiriyor midedekileriBen iki şase verdim kullanımı öyle yazdığı için çokmu vermiş oldum
Yaaa hiç yapmazdı böyle aç desem iki kez kaka yaptı çişini yapıyor banyo yaptırdım yine uyumadı
Neden canım kilo mu almadı evolvia da
Ben normalde takmiyordum canım da dün arkadaşımızın kızının doğum günü partisine gittik orda bi teyze acayip canımı sıktı. Bu çok küçük yeni mi doğdu aç bu çocuk vb. Şeyler söyleyip durdu. Sadece dr hersey normal diyor dedim başka da muhattap olmadım. Kadın gelip gidip 1 aylık gibi deyip moralimi bozdu. Kızım 3100gr. doğdu 5300-5400gr. Şuan, ortalamanın altında bir bebek değil bence.Sanmam emzik ile alakali değildir. Bilmezler 3 aylik oldular. Hem buz te ı başladık emzige geçen ay da aynı idi. Demek ki kapasite meselesi. Sağlıklı olsunlar da
Aaaa bak ben bunu düşünemedim evet olabilir canımMersinden geldin ya ondan dedim :)arada olur düzelir bişeyi yoktur
Canım kilosu bence güzel illa obez yada kocaman olacak değil her bebek kendine özel bence. O teyzeler her yerde var bebek az ağlasın hemen aç aç doymuyor muhabbeti sütün yetiyor mu var mı tarzı direk demorizeye başlıyorlar hiç takma canım maşallah bebişineBen normalde takmiyordum canım da dün arkadaşımızın kızının doğum günü partisine gittik orda bi teyze acayip canımı sıktı. Bu çok küçük yeni mi doğdu aç bu çocuk vb. Şeyler söyleyip durdu. Sadece dr hersey normal diyor dedim başka da muhattap olmadım. Kadın gelip gidip 1 aylık gibi deyip moralimi bozdu. Kızım 3100gr. doğdu 5300-5400gr. Şuan, ortalamanın altında bir bebek değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?