2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kızlar bende nisan annesiyim 17 nisanda doğdu oğlum benim oğlum 2620 doğdu hep küçüktü ilk ay az kilo aldı 2.ay biraz düzeldi simdi de 600 gr almış boyu da 56 cm ben doğduğunda beri hep bu çocuk ishal ve çok kala yapıyor diyordum herkez bana evhamlisin diyordu burnu hep tıkalı hiriltisi var diyordum grup ilacı verdiler gönderdiler kilo az gibi diyordum normal diyorlardı dün doktora götürdük ilk doktoru süt alerjisi olabilir dedi ben 10 gün diyet yapacağım bide mamasini değiştirdi onu vereceğim sonra belli olacak ama canim çok sıkıldı kimse birşey söylemedi doktor bile normal diyordu ben nasıl diyet yapacağım onu sormak istiyorum kusura bakmayın çok yazdim

Bugün doktora götürdüm kulağı iyi dedi şaştım kaldım kan idrar karın ultrasonu istedi inşallah herşey yolundadır ama ben kulağından hala şüpheliyim

Senin bebeğin kulağında ki sorun ne acaba biz kulakta süt toplanıyormuş ondan şüpheleniyoruz aslında ama doktor kulağı iyi diyor

bahsettigin sorunlar hep alerji belirtisi. Bu konuda tecrubeli olanlardan yardim istemelisin. Facebookta bybo- alerji, alerji ile yaşam platformu gruplarini takip et. Sut ürünleri diyeti ben de 1 hafta yaptim deneme amacli. Sut ve sut urunlerinin yanisira paketli gida tuketmemelisin. Bir cogunda peynir alti suyu vs. Var. Tereyağı simdi aklima gelenlerden. Disaridan da pek bir sey yeme. Ayrica dana eti de sütun capraz alerjeni yani süte alerjisi varsa dana etine de olma ihtimali var.

Arkadaslar merhaba, hamilelikte takip ediyordum arada yaziyordum ama sonra hic giremez oldum. Oğlum 3 ayi bitirdi. Su anda iyiyiz ama kötü oldugumuz donemlerimiz oldu. En kötüsü memeyi istememeye basladi. Sütüm bol. Buna ragmen emmeye isteksiz davraniyordu. Arastira arastira sorunun emzikten kaynaklandigini buldum. Halbuki ilk cocuguma da emzik vermistim ve meme reddi yasamistik. Gündüzleri duzgun emmedi hep uyku arasinda. Herkesin boyle olacak diye bir sey yok ama olur da benim gibi sorun yasayan birileri varsa diye buraya yazmak istedim. Belli mi olur birinin derdine derman olur belki. Oglum emzigi birakali cok guzel emiyor. Tavsiye etmek istedigim bir iki facebook grubu var. İlki
emzirme sanati, (her turlu emzirme sorununa yardimci oluyorlar, meme reddi süt azligi fazlaligi vs. )

babywearing türkiye.
bybo
blw turkiye .

İlk cocugumda keske haberim olsaydi dedigim gruplar bunlar. Her sey yolundaysa ihtiyaciniz olmaybilir ama bebek büyütmek zor iş ben 2. Cocugumda bile surekli arastiryorum en dogrusu nedir diye.

Arkadaslar tekrar yaziyorum kusur bakmayin tek amacim benim gibi meme isteksizliği yasayip da sorunu bulamaayanlara yardimci olmak. Biberon da ayni emzik gibi bu konuda

Blw bende üyeyim heyecanla bekliyorum altıncı ayın dolmasını her ne kadar dotkorumuz geçen kontrolde meyve suyu meyve püresi demis olsada

Bizim sorunumuz hem emme hem uyku emmeyi öyle böyle kilo alımı iyi diye idare ediyoruzda uyku sorunu büyük :) oğlum gündüzleri kesinlikle sallanmadan uyumuyor sallanmaktan kastım uyurkende sallanmak istemesi sallanmadan sadece 5 veya 10 dk uyuyor. Uyurken surekli basinda bekliyorum uykusu bölünmesin kıpırdaınca sallayayim diye geceleride her iki veya saat basi kalkiyor gecleri sallamiyorum gogsumde uyuyakaliyor çünkü. aranizda benim gibi olan varmi ? Takip etmedigim icin bilmiyorum benimle paylaşırmisiniz

Bizim sorunumuz hem emme hem uyku emmeyi öyle böyle kilo alımı iyi diye idare ediyoruzda uyku sorunu büyük :) oğlum gündüzleri kesinlikle sallanmadan uyumuyor sallanmaktan kastım uyurkende sallanmak istemesi sallanmadan sadece 5 veya 10 dk uyuyor. Uyurken surekli basinda bekliyorum uykusu bölünmesin kıpırdaınca sallayayim diye geceleride her iki veya saat basi kalkiyor gecleri sallamiyorum gogsumde uyuyakaliyor çünkü. aranizda benim gibi olan varmi ? Takip etmedigim icin bilmiyorum benimle paylaşırmisiniz

Biz şimdi deneme amaçlı yap dedi ben burdan okuyordum belirtiler aynı diyordum acaba var mi diyordum şimdi rejim yapacağım inşallah çıkmaz peki ben bunları yemeyince sutum azalmazmi ya off bakalım bizi neler bekliyor dün başladık oğlum çok huysuzdi çok ağladı cevap için teşekkür ederim

Otomatik sallanan ana kucakları var, öyle bir şey kurtarıcı olabilir mi acaba? Gündüz onun üzerinde uyuyabilir ama gece nasıl olur bilemedim :/

Arkadaslar tekrar yaziyorum kusur bakmayin tek amacim benim gibi meme isteksizliği yasayip da sorunu bulamaayanlara yardimci olmak. Biberon da ayni emzik gibi bu konuda
Bende bir haftadır alıştırdım ve bebeğim mememi tutmamaya başladı ama yolculuklarda rahat ederim diye tutturmuştum şaştım ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…