2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sütüm azalıyor bir çare söyleyin ne olur nasıl artar
kizim az gr almisti.hemsire duzenli beslen kahvaltini atlama bol su ic uyumak da onemli
Bol emzirirsin niteliksiz sut de kilo yaomaz dedi.stres yapmamaliyuz ama elde dedil
Benjm bu ay dolup tasmiyor hic

Kızlar bu ay bebeğim 500gr. Almış hemşire normal hareketlendi dedi ama, içim rahat değil dr a da bi götürücem. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar bu ay bebeğim 500gr. Almış hemşire normal hareketlendi dedi ama, içim rahat değil dr a da bi götürücem. Sizde durumlar nasıl?
Bende şimdi geldim sağlık ocağından benimde nerdeyse 500 almış acaba sütüm mü yaramıyor gerçi artık sıcak hem çok terliyorlar hemde hareketlendi ayakları hiç durmuyor nerdeyse

Bugün bizde rota asısını yaptırdık eve geldim bir saat sonra direk kaka yaptı bu alışan sonra banyo yaptıra bilir miyim akşam ebeye sormayı unuttum

Bende şimdi geldim sağlık ocağından benimde nerdeyse 500 almış acaba sütüm mü yaramıyor gerçi artık sıcak hem çok terliyorlar hemde hareketlendi ayakları hiç durmuyor nerdeyse
Canım ya kaç aydır bu kilo mevzusu canıma yetti. Benimki doğduğundan beri cok hareketli. O ayaklar hiç durmuyo. Hemşire normal diyor. Sadece anne sütü alıyoruz. 800, 900 bu ay da 500 gr. Almış. Hemşire kıyafetle tartı bi tişört tayt vardı üstunde 640 gr. Çıktı da 140gr. Kiyafetlere düştü. Akşama dr a randevu aldım götürcem. 2 sabahtir sabahları hiriltısi var öğlene geçiyor bir de onu sorucam. Ahh ahh ne zormuş anne olmak

Ben henüz kontrole götürmedim ama kilo almadığına eminim yavrumun kulak yolu şişmiş 1 aydır ağlıyor gidiyoruz anlamıyorlar memeyi itiyordu sürekli yemek yemiyordu komşumuz çocuk doktoru elle muayene etti kulağında iltihap olabilir dedi aile hekimine gittik ki şişmiş kulak yolu gözünden yaşlar akıyor acıdan kilonun değilde kulağının iyi olmasının derdine düştük

doğduğundan beri ilk ay çok güzeldi ama bu ay 400 gr ne boyu uzamış ne de kilo bundan sonra daha da azalacak artık güya 3 ay sonunda doğduğu kilonun iki katına çıkıyorlar ilk zamanlar sağdığım sütler vardı akşam yatmadan önce onları içirip yatıracağım

canım yaa demek ilk günden beri o sıkıntısı var bir aydan fazla oldu yazık bebişe yaa en azından çıktı problemi tedavi ettirirsin sağlığına kavussada derin bir nefes alsan
Canım dr bir sıkıntı yok bu aşıda, kısıtlama yok dedi.
sağolasın hava çok sıcak terliyor bebek şimdi birde ha bire kaka yapıyor üstüne bulaşıksa diye.

İnşallah geç bulunması kötü sonuçlar doğurmaz yazık ya

Kilo konusuna ben de takığım maalesef. Bugün teyzem durup durup ay çok zayıf ay çok zayıf minicik diyip durdu. Bilmem kim kocaman. Keşke bu kadar patavatsız olmasa insanlar. Çok üzüldüm.
Banada bunu al yedir bol bol büyüsün minnacuk diyorlar başka bebeklerle kıyaslıyorlar ki bir yaşına yakın bebekler.birde bu ay hastaydı yemedi o laflarda eklendikçe çok üzüldüm ağladım bakamıyorum çocuğuma diye

Geçmiş olsun kulaklarına baktır demiştim daha önce sana sanırım.çok çektik biz tecrübeliyim çünkü bu konuda.1 ay oldu daha iyileşemedi.yarın kontrolümüz var bakalım inşallah iyileşmiştir artık.

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…