2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaaa kuzumn cok hırıltısı var napsam,dr.doğal öksürk şurubu verdi oda balgam çıkartıo ne yedysek çıkartıo.sizin önereceğinz bişe var mı

Ağlarken yada bi şeye heyecanlandıysa elleri titriyor :/

Benim oglumunda bazen titriyor aglayinca kizarsa falan normaldir canim takma kafana :)

Şimdi bakıyorum elinde titreme yok devamlı olmuyor ellerini yukarı kaldırınca titriyor bazen. Ben de elini tutuyorum geçiyor.

İlk doğduğunda ayağı titriyordu şimdi uzanacağı zaman yada ağlarken elleri titriyor

cocuktaki dwgisimi farkliligi yada istegini en iyi anne bilir 2 yada 3 kisi degil ama maleseff insanlarimiz cocugun bokuna bile acip bakip yorum yapcak

cocuktaki dwgisimi farkliligi yada istegini en iyi anne bilir 2 yada 3 kisi degil ama maleseff insanlarimiz cocugun bokuna bile acip bakip yorum yapcak
Öyle yapıyorlar bizde kafaya takıyoruz acaba sorun mu var diye

Kızlar 3. Ayda bebek yüz üstü yatirildiginda kollarıyla kendini kaldırabilir diyor ay ay bebek gelişimine bakıyorum. Ama benimki anca kafasını kaldırıyor sizinkiler ne durumda

Kızlar 3. Ayda bebek yüz üstü yatirildiginda kollarıyla kendini kaldırabilir diyor ay ay bebek gelişimine bakıyorum. Ama benimki anca kafasını kaldırıyor sizinkiler ne durumda

Aynen benimkide sadice kafasini kaldiriyor yüz ustu yatirilmAkdanda hic hoslanmiyor basiyor cigliklari hemn 2 dk sonra

Bzmki başladı,yaknda sznkıde başlar ama bol bol yuzüstü yatır ve enseden popoya kadar kedı sever gbı masaj yap dhada güçlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…