- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.641
Bizim sorunumuz hem emme hem uyku emmeyi öyle böyle kilo alımı iyi diye idare ediyoruzda uyku sorunu büyük :) oğlum gündüzleri kesinlikle sallanmadan uyumuyor sallanmaktan kastım uyurkende sallanmak istemesi sallanmadan sadece 5 veya 10 dk uyuyor. Uyurken surekli basinda bekliyorum uykusu bölünmesin kıpırdaınca sallayayim diye geceleride her iki veya saat basi kalkiyor gecleri sallamiyorum gogsumde uyuyakaliyor çünkü. aranizda benim gibi olan varmi ? Takip etmedigim icin bilmiyorum benimle paylaşırmisiniz
ne kadarlikKızlar uykusuzluk dan bayılıcam artik yardım edin oğlum bi türlü uyumuyo ya özelikle geceleri
Canım 6 aydan küçük çocuklarda kulak iltihabı az görülür bir durummuş.ben 2 farklı doktora gösterdim kızımı biri dış kulak dedi biri orta kulak dedi.güvenemedim kbb doktoruna götürdüm.o da orta kulak dedi.antibiyotik başlandı.çocuk iyileşeceğine dahada ağlama krizlerine girdi.sonra üniversite hastanesine götürdük hem çocuk doktoru hem kbb uzmanı gördü.kesin orta kulak iltihabıymış.ilaç dozu yükseltildi ve ek kulak damlaları verildi.10 gündür kullanıyorduk.bugün kontrole götürdüm çok şükür iyileşmiş ve kulak içindeki sıvı birikimi kaybolmuş.Bugün doktora götürdüm kulağı iyi dedi şaştım kaldım kan idrar karın ultrasonu istedi inşallah herşey yolundadır ama ben kulağından hala şüpheliyim
Daha önce geçirilen bir enfeksiyonda uzun süreli burun tıkanıklıklarında kulakta sıvı birikiyormuş ve bakterilerde o sıvıda üreyince iltihap oluşturuyormuş.süt toplanır mı bilemiyorum ama yatarak emzirmek kulak sağlığı için zararlıymış aklında olsunSenin bebeğin kulağında ki sorun ne acaba biz kulakta süt toplanıyormuş ondan şüpheleniyoruz aslında ama doktor kulağı iyi diyor
Gece saat başı kalkması aç olabilir mi diye düşündürdü bana.ya da bir yeri ağrıyor olabilir mi?Bizim sorunumuz hem emme hem uyku emmeyi öyle böyle kilo alımı iyi diye idare ediyoruzda uyku sorunu büyük :) oğlum gündüzleri kesinlikle sallanmadan uyumuyor sallanmaktan kastım uyurkende sallanmak istemesi sallanmadan sadece 5 veya 10 dk uyuyor. Uyurken surekli basinda bekliyorum uykusu bölünmesin kıpırdaınca sallayayim diye geceleride her iki veya saat basi kalkiyor gecleri sallamiyorum gogsumde uyuyakaliyor çünkü. aranizda benim gibi olan varmi ? Takip etmedigim icin bilmiyorum benimle paylaşırmisiniz
Ben de eylül de çalışmaya başlıcam lansinoh var çok vakit alıyor, iyi fikir nerelerden kiralanıo acabaKızar bu arada sanayi tipi sut sağma makinesi kiraladık. Birax buzluğa stok yapmak istiyorum. Rahat birşey düşünenlere tavsiye ederim. :)
Gece saat başı kalkması aç olabilir mi diye düşündürdü bana.ya da bir yeri ağrıyor olabilir mi?
1 haftadır arada sallıyorduk eşimle. İki gündur gördük ki sallanmadan uyumaz olmuş. Bugün deli gibi araştırdım. Artık 3 ay bitti. Yavaştan uyku egitimi diyorum. Yarın yatir kaldir yöntemini deneyeceğim. Sende utku yontemlerini netten araştırarak kendine uygun olanı uygulayabilirsin. Tabi büyük özveri fe sabır istiyor. Kara kara düşünüyorum. 4 gün bilemedin 1 hafta sonunda mutlu son oluy
Çok isterdim ama sanirim onu yapacak ne sabrim nede enerjim var 5 yaşında bi kızım daha var yaz okuluna gidiyor onunlada ilgilenmek zorundayim ev isleri yemek zaten bebek yüzünden onları bile zarzor yapabiliyorum tek başımayım çünkü Allah bana yardım etsin :)
Bu sorunlar devam ederse üniye götürecem bende en iyisi oralar sanırım ne gibi tetkitler istediler yada yaptılar anlamak içinCanım 6 aydan küçük çocuklarda kulak iltihabı az görülür bir durummuş.ben 2 farklı doktora gösterdim kızımı biri dış kulak dedi biri orta kulak dedi.güvenemedim kbb doktoruna götürdüm.o da orta kulak dedi.antibiyotik başlandı.çocuk iyileşeceğine dahada ağlama krizlerine girdi.sonra üniversite hastanesine götürdük hem çocuk doktoru hem kbb uzmanı gördü.kesin orta kulak iltihabıymış.ilaç dozu yükseltildi ve ek kulak damlaları verildi.10 gündür kullanıyorduk.bugün kontrole götürdüm çok şükür iyileşmiş ve kulak içindeki sıvı birikimi kaybolmuş.
Daha önce geçirilen bir enfeksiyonda uzun süreli burun tıkanıklıklarında kulakta sıvı birikiyormuş ve bakterilerde o sıvıda üreyince iltihap oluşturuyormuş.süt toplanır mı bilemiyorum ama yatarak emzirmek kulak sağlığı için zararlıymış aklında olsun
Bu sorunlar devam ederse üniye götürecem bende en iyisi oralar sanırım ne gibi tetkitler istediler yada yaptılar anlamak içinCanım 6 aydan küçük çocuklarda kulak iltihabı az görülür bir durummuş.ben 2 farklı doktora gösterdim kızımı biri dış kulak dedi biri orta kulak dedi.güvenemedim kbb doktoruna götürdüm.o da orta kulak dedi.antibiyotik başlandı.çocuk iyileşeceğine dahada ağlama krizlerine girdi.sonra üniversite hastanesine götürdük hem çocuk doktoru hem kbb uzmanı gördü.kesin orta kulak iltihabıymış.ilaç dozu yükseltildi ve ek kulak damlaları verildi.10 gündür kullanıyorduk.bugün kontrole götürdüm çok şükür iyileşmiş ve kulak içindeki sıvı birikimi kaybolmuş.
Daha önce geçirilen bir enfeksiyonda uzun süreli burun tıkanıklıklarında kulakta sıvı birikiyormuş ve bakterilerde o sıvıda üreyince iltihap oluşturuyormuş.süt toplanır mı bilemiyorum ama yatarak emzirmek kulak sağlığı için zararlıymış aklında olsun
Kan tahlili yaptılar kanda bakteri aranan bir test yaptılar temiz çıktı.kulağına aletlerle baktılar.Bu sorunlar devam ederse üniye götürecem bende en iyisi oralar sanırım ne gibi tetkitler istediler yada yaptılar anlamak için
Kızlar oğlum dönmeye başladı cok şukur biz erken doğduğumz için dr.bekleme yan dönmesi yetrlı demişti cok şukur dönmeler bşladı ama dha kolunu kurtaramıo ağlıo gdıorzkı elini alttan çıkartırıorzbirde oyun parkında cok ağlıo bazı sallananlar ağzına yetişmio die kıyamet kopuo cok saflar ya
Eşim medicalden kiralamış canim. Gercekten cok farkli tavsiye ederim.Ben de eylül de çalışmaya başlıcam lansinoh var çok vakit alıyor, iyi fikir nerelerden kiralanıo acaba
Ben ilk günler fazla gelen sütümü sağıp saklamıştım dün içireyim dedim içmedi kızım tadı ve kokusu tuhaftı bozulmuş olabilir mi
içmedi yaa biberondan dolayımı yoksa tadından mı anlamdım bende baktım tuhaftı tadı içerken kusa kış gibi yapınca vermedim bende bir porsiyon önlemi var mı acabayok canimbozulmamistir bunun aciklamasini bana ebe yapmisti anneden direk olarak emdigi gibi olmayada bilir tadi ama tedirgin olma ayni kalite dedi
Benimkinin de emerken arada cenesi titriyor canım, onun dışında elinde bi titreme yok.Kızlar lütfen herkes cevaplasin.
sizin de bebeğinizin eli titriyor mu?
Ya ben bebektir normaldir diye düşünüyordum ama bazıları soruyor niye titriyor usuyor mu falan diye her zaman yapmadığı için önemsemiyorum. Ama bugün size sormaya karar verdim
Cnm ne zmn tıtrıo mesala?bnm bebeğimndr hafıf ayak titremesi oluodu ama gunde bı kere falan 2,3snlık bişedi tutunca geçıodu kendiliğinden geçti dr. Sinir sistemleri gelişio olabılır dedı.Kızlar lütfen herkes cevaplasin.
sizin de bebeğinizin eli titriyor mu?
Ya ben bebektir normaldir diye düşünüyordum ama bazıları soruyor niye titriyor usuyor mu falan diye her zaman yapmadığı için önemsemiyorum. Ama bugün size sormaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?