Can'ım eşmiş olsun yeni okudum . Aynı şeyleri yaşadım ve yaşayan da çok fazla inan. Benimki de 2 yastık arasından yataktan düşmüştü, ben de lavabodaydım ağlama sesine geldim çocuk yok yatakta. Şok oldum çünkü düşmesinin imkanı yok , o kafa ile çarşafın altına, yastıkların altına bakıyorum düşün yani çocuk yerde ağlıyor. Tabi bunlar birkaç saniyenin içinde olıyor. Sonra baktım yatağın diğer tarafına düşmüş, sonradan yaptığımız incelemelerde geri geri giderek düştüğümü tespit ettikhemen ben de soluğu doktorda aldım. Hem o Zaman daha 4 aylıktı . Ben de kendimi çok suçladım , geceleri uykuda birsen uyanıp eşimi tutup çekmişim kaç kere düşmesin diye , kabuslar.. Vs... Her ağlama sesinde koşarak yanına gitmeler, hiç yalnız bırakamamalar... O kadar yıprandım ki anlatamam...şimdi 2 ay geçti üzerinde çok şükür yeni yeni toparlanıyorum. Kendi kendimi bu hale getirmem bebişi de etkiliyor çünkü hem benim de kafa yorgunluğum hat safhaya çıkmıştı. Sen de içini ferah tut. Allah'a emanetler, Melek'ler de koruyor inan ki... Herkesten duydum bunu istisnasız... Umarım bir an önce toparlanırsın