2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar :anneadayı:
Ay hiç sorma bende 69 la başladım gebeliğe 70 oldum şimdiye hedefim maksimum 10 kilo almak bakalım nasıl yspcaz bu kiloları

Ay hiç sorma bende 69 la başladım gebeliğe 70 oldum şimdiye hedefim maksimum 10 kilo almak bakalım nasıl yspcaz bu kiloları
canım benim de maksimum hedef 10 kiloyu geçmemek. ablam 7 kilo almıştı. o da benim gibi sık ama az yiyordu. sanırım benim midem küçültü. cok yemek istiyorum yemekleri ama midem almıyor :)

Kızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar :anneadayı:
ben de 71 le basladim suan 72 kiloyum karnim kocaman oldu bir haftadir hamilelik kiyafetleri giyiyorum oglumda 9 kilo almistim bakalim bunda hayirlisiyla kac kilo alacagim:anneadayı::işsiz:

Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.

Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :) :D şaka mı bu :KK71:

canım senin karnın hemencicik çıkmış zayıfmısın ondanmı oldu acaba. ben 70 kg başladım 69 kiloyum. göbeğim çıktı ama öyle çok belli değil. sabahları sönük akşamları kocaman oluyo :anneadayı: sabah direktörüm ay hani göbek nerde hiç yok dedi. bende bakın dedim gösterdim yok daha çıkmamış dedi. insan gerçekten sinir oluyomuş böyle sorulara. acaba benim göbeğimmi anormal bilemedim :anne:

Kızlar Günaydın... Bende cmt günü sabah dr a gittim. 2 li test için Çikolatada yedim. Ama çok hareket ettiği için dr ölçüm yaparken zorlandı baya. Yememek daha iyi sanırım. Ayrıca dr uma gıcık oluyorum. Çok itici bir kadın baştan beride ona gittim içinde değiştiremedim .Ama daha fazla dayanamayacağım. Ukala bilmiş. Sorularıma lütfen cevap veriyor. İkili testin sonucu bi tek onda olurmuş.Gelmeme gerek yokmuş. O beni ararmış. Daha beni hiç aradığını görmeden...Ben aradığımda da ulaşamıyorum zaten. Dedim ki unutmazsınız dimi ararsınız. Benim dalga geçer bir tavırla ,ararım ararım dedi yolladı. Cinsiyeti sordum 12+ 2 iydi yani. Bu zamanda görülmesi mümkün değil dedi. Bende arkadaşlarım var cinsiyetlerini öğrenmeye başladılar diyorum. Dr ları sallamıştır deyip geçti..... Daha çok sinirim bozluyoo bu kadınla...

Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :) :KK70: şaka mı bu :KK71:
canım bu arada beni de eklermisin.
31 yaşındayım.
26 haziran son adet tarihim
kocaeli de oturuyorum
cinsiyet erkek ve ilk bebeğim kısmetse
tahmini doğum 01.04.2017
:KK55:

Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :) :KK70: şaka mı bu :KK71:
:KK70::KK70::KK70: bence düşün sen bu isimleri :KK70::KK70::KK70::KK70:

Gunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.

Kizlar biraz ozel olcak ama 12. Haftayi gectik ya iliski durunlariniz nasil
Malum cogumuz kankaydik kocalarla :)

Kızlar Günaydın... Bende cmt günü sabah dr a gittim. 2 li test için Çikolatada yedim. Ama çok hareket ettiği için dr ölçüm yaparken zorlandı baya. Yememek daha iyi sanırım. Ayrıca dr uma gıcık oluyorum. Çok itici bir kadın baştan beride ona gittim içinde değiştiremedim .Ama daha fazla dayanamayacağım. Ukala bilmiş. Sorularıma lütfen cevap veriyor. İkili testin sonucu bi tek onda olurmuş.Gelmeme gerek yokmuş. O beni ararmış. Daha beni hiç aradığını görmeden...Ben aradığımda da ulaşamıyorum zaten. Dedim ki unutmazsınız dimi ararsınız. Benim dalga geçer bir tavırla ,ararım ararım dedi yolladı. Cinsiyeti sordum 12+ 2 iydi yani. Bu zamanda görülmesi mümkün değil dedi. Bende arkadaşlarım var cinsiyetlerini öğrenmeye başladılar diyorum. Dr ları sallamıştır deyip geçti..... Daha çok sinirim bozluyoo bu kadınla...
canım ikili test sonucu için bende dr a gitmicem. 10 gün sonra bana hatırlat bakıp 24 saat içinde sana dönüş yapayım dedi. memnun değilsen önemli bir ilaç falan kullanmıyorsan takip gereken benim gibi o zaman daha yolun başındayken değiştir bence doktorunu. daha bu işin doğumu var yani

Gunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.

Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse

canım bizim geçmişten çok sıkıntılarımız vardı zaten. 3 aya kadar da dr yasaklamıştı. 3 ay bitiminde serbestsiniz dedi ama biz yine de korkuyoruz. ve eşim sanırım kendini garip hissediyor içimde canlı var diye :D
öyle 10 günde 1 kere falan yani daha fazlası yok :D

Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse
hareketleri hissetmeye baslamamis olmalisniz diyor yani daha hissetmiyorsunuzdur diyor ne hissedip ne hissetmicegimizi de bu programan mi ogrenecez hissediyoruz birkere

günaydın kızlar.
benim daha önceden bir düşüğüm birde karnımda bebeğim öldüğü için kürtajım oldu. bu bebeğim benim için bi ayrı kıymetli. non-invasif tarama testi yaptırdık geçen hafta. sizlerden ricam benim için dua edin bugün yarın sonuç çıkacak herşey güzel olsun.

canım bizim geçmişten çok sıkıntılarımız vardı zaten. 3 aya kadar da dr yasaklamıştı. 3 ay bitiminde serbestsiniz dedi ama biz yine de korkuyoruz. ve eşim sanırım kendini garip hissediyor içimde canlı var diye :KK70:
öyle 10 günde 1 kere falan yani daha fazlası yok :KK70:

Yani aslinda dusununce garip oluyoo cocugun yaninda yapiyoruz gibi. Ona zarar gelcek gibi. Aslinda yarari bile varmis uzmanlar oyle diyor. Bizim doktor yasaklamamisti ama biz yasagi kendimize koymustuk :rolleyes:
Canim 10 gunde 1 iyi aslinda hem yorulmamis oluruz hem ayda sadece 3 kere endiseleniriz bi sey oldu mu diye:confused:

bu arada grubumuzda bayaa bir ogretmen sayisi var.peki ogretmen arkdaslar okul nasil gidiyor?mudurleriniz nasil anlayis gosteriyorlar mi?benim musur sagolsun sinif vermedi bir de nobet tutmuyorum (nobetler parali oldugu icin taliplisi cok:) bransim geregi dersim az simdilik cok yorulmuyorum cok sukur. sizlerde durum nasil?

ben hala ölümüne kankayım :) haha :D

Ben ölüyorum yorgunluktan.sınıf öğretmeniyim ve öğretmen eksikliğinden dolayı istemesemde 1. Sınıf verdiler.akşama kadar ayaktayım eve gelince aylardır ağrımayan kasıklarımın ağrısından duramıyorum.ayrıca nöbette tututoruz zorunlu bir şekilde.dört gözle 24. Haftayı bekliyorum

Rus takvimi hariç bütün maddeler bende var bu durumda erkek olmalı.benim kontrolde göstermedi bizimki doktor sadece pipi göremediğini söyledi %51 kız dedi.bakalım ne çıkacak.seninde gözün aydjn oğlunu sağlıkla alırsın kucağına inşallsh[/QUOTE]

canım %51 saçma bi rakam. yani zaten %50-50 şans var.
biraz bekle bakalım diğer kontrolünde daha net olur. Allah gönlüne göre versin inşallah.:KK39:

Back
X