2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bu arada ctesi doktoruma sari akintimi sordum.kaşıntı koku yoksa normal dedi.bir de rahim büyüdükçe akintimiz daha da artacakmis.
ben 2 yildir decavit kullaniyorum istahimda yada kilomda bir degisiklik olmadi.
Biz de eşimle cok fena kankayiz.esim korkuyor cok birsey olur diye.benim de canim istemiyor zaten.ama onu düşündüğüm icin zarari yok diyorum ama sabrederim ben 9 ay diyo.dedim 40 gun de lohusalik var

Erken tabiki ama bizler sabırsız olunca doktr tahminini soyluyo hangisine benzetiyosa ama kesin cinsiyet şudur demiyolar..bende hala ogrenmedim gerçi

Ya ben biraz garanticiyim ya ondan sanırım:))
Yoksa 3. Ayda dr tahmin yapabilir. Ben sonradan değişme ihtimaline karşılık beklemedeyim hoş daha gitmeme 2 hafta var. Dr da 16. Haftada bakarız demişti. 2. Olunca çok heyecan yaptım:))

Dua ettim canım. . Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin ve saglikla hayırlısıyla tamamına erdirtsin ben her gün yatmadan bunun için dua ediyorum tanıdığım tanımadığım bütün kadınlara anne adaylarına. .
şimdi doktorumdan haber geldi. çok şükür bebeğim sağlıklıkmış. İnşallah sağlıklı huzurlu mutlu şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza

İst çekmeköy ya da ümraniyeden hamişimiz var mı??
Hastane önerirler belki diye. Ben hala bulamadım. Medistate de yapmıştım ilkini. Fiyat aldım uçuyor. Gerçi bedava da olsa yaptırmam iyi ayrılmadım ama şans. Herkes iyi ayrılıyor. Benimm kısmetsizliğimdi.

bizde artık kanka değiliz eşimle :KK53:gerçi kanka olduğumuz dönemlerde de çok seyrek şekilde oluyodu.şuanda da hamilelikten önceki gibi değiliz ama haftada bi mutlaka oluyo yoksa benim içim rahat etmiyo :)

Stres yapmamaya çalışıyorum zira malesef bahsettiğim üzücü olaydan ötürü panik atak ve ağır depresyon geçirdim.. ama panik ataktan bi türlü kurtulamadım o yüzden en ufacık streste kalp atış hızım değişiyor kendimi hep kendim rahatlatmaya çalışıyorum hatta bu benim 6. Gebeliğim artık bu defa diğerlerine göre çok şükür daha sakinim doktoruma sordum bel ağrısı olabilir rahim büyüyüp yerleştiği için dedi ama illa sorarız ya bizim gibi hamilelere sanki öyle daha iyi hissediyor gibiyim.. bu takvimi nasıl eklicez ben bilmiyorum..
Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. Hamilelik takvimi için kişisel bilgilerime gir orda beklenen doğum tarihi var formatına uygun olarak gir kaydet çıkıyor

canım senin karnın hemencicik çıkmış zayıfmısın ondanmı oldu acaba. ben 70 kg başladım 69 kiloyum. göbeğim çıktı ama öyle çok belli değil. sabahları sönük akşamları kocaman oluyo :anneadayı: sabah direktörüm ay hani göbek nerde hiç yok dedi. bende bakın dedim gösterdim yok daha çıkmamış dedi. insan gerçekten sinir oluyomuş böyle sorulara. acaba benim göbeğimmi anormal bilemedim :anne:
Yok cnm nerdeeee zayıf olduğum günler 50 küsürlü kilolar bekarlıkta kaldı :)) oğlumda 20 kg almıştım 80 le doğuma gitmiştim. Bunda 10-12 yi geçmemek istiyorum inşallah.göbek de ben de hep olan bişey ne yazık ki hiç düz bi karın olmadı o yüzden şimdi böyle büyük görünüyor :KK49:

şimdi doktorumdan haber geldi. çok şükür bebeğim sağlıklıkmış. İnşallah sağlıklı huzurlu mutlu şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza

Ohh canım çok şükür çok sevindim.. maşallah miniğine tutunmuş annesine sıkı sıkı:)
Her şeyin bir zamanı var iste ..
Amin hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah. Bu foruma kızlar doğum yaptık bebeğimiz de biz de iyiyiz yazacagimiz günleri de görelim. . :)

b
Ben ölüyorum yorgunluktan.sınıf öğretmeniyim ve öğretmen eksikliğinden dolayı istemesemde 1. Sınıf verdiler.akşama kadar ayaktayım eve gelince aylardır ağrımayan kasıklarımın ağrısından duramıyorum.ayrıca nöbette tututoruz zorunlu bir şekilde.dört gözle 24. Haftayı bekliyorum
birinci sinif cok zordur ikinci donem de yoksun keske vermeseymis:KK20:nobet tutacak ogretmen sayisi yeterliyse istese vermezdi Allah kolaylik versin :)

İst çekmeköy ya da ümraniyeden hamişimiz var mı??
Hastane önerirler belki diye. Ben hala bulamadım. Medistate de yapmıştım ilkini. Fiyat aldım uçuyor. Gerçi bedava da olsa yaptırmam iyi ayrılmadım ama şans. Herkes iyi ayrılıyor. Benimm kısmetsizliğimdi.

Canım bunu google a yaz istersen orda doktor tavsiyesi hastane tavsiyesi çok yorum oluyor.
Medistate te kötü tecrübelerin olmasına uzuldum. Hep iyi seyler duydum bugune kadar cok da aradtirdim yakinlarimizdan da dogum yapanlar oldu. Gercekten icime sinerek gidiyorim. Benim ilk doğumum olacak nasipse ve doktorumuza çok güvendiğim için her kontrole 1 saate yakın yol gidiyorum kavacika. .
Doğum ne kadarmış bu arada? İnanır mısın hiç sormadım dogumu içeren özel sağlık sigortam var diye kafa rahat.

bizde artık kanka değiliz eşimle :KK53:gerçi kanka olduğumuz dönemlerde de çok seyrek şekilde oluyodu.şuanda da hamilelikten önceki gibi değiliz ama haftada bi mutlaka oluyo yoksa benim içim rahat etmiyo :)

Aynen .. Benim fikrime göre olması gereken de böyle, ideali :)

Canım bunu google a yaz istersen orda doktor tavsiyesi hastane tavsiyesi çok yorum oluyor.
Medistate te kötü tecrübelerin olmasına uzuldum. Hep iyi seyler duydum bugune kadar cok da aradtirdim yakinlarimizdan da dogum yapanlar oldu. Gercekten icime sinerek gidiyorim. Benim ilk doğumum olacak nasipse ve doktorumuza çok güvendiğim için her kontrole 1 saate yakın yol gidiyorum kavacika. .
Doğum ne kadarmış bu arada? İnanır mısın hiç sormadım dogumu içeren özel sağlık sigortam var diye kafa rahat.

Orda doktorun kim?

canım benim de maksimum hedef 10 kiloyu geçmemek. ablam 7 kilo almıştı. o da benim gibi sık ama az yiyordu. sanırım benim midem küçültü. cok yemek istiyorum yemekleri ama midem almıyor :)
ooo ablan süpermiş ya darısı bize inşallah aman dikkat et mideyi büyütme beslenme programı yapalım en iyisi bazı arkadaşlarımın 30 kilo aldığını biliyorum gebelikte korkuyorum :KK61:

Orda tek iyi kadin dogum doktoru sadiye hanim zaten:) benim bekarkenki evim hastaneye 5 10 dakikaydi cok gidiyordum o hastaneye ordan biliyorum butun doktorlarini:)

Diğer doktorlari bilmiyorum açıkçası ama epey hasta, anne adayı oluyor diğer doktorlar için de bekleyen ,inşallah onlar da iyidir. Biz tabi tıbbi bilgilerini olcemeyiz , benim için güven vermesi, aradaki elektriğin tutması önemliydi. Dr.Sadiye Hanım hem profesyonel hem anaç tavırlarıyla heyecanımı da paylaşıyor, korkularımı da gideriyor. Normal doğumu destekliyor. Zeynep Kamilde doğum şefi ve baş hekimlik yapmış. Allah hayırlı yazılar yazsin tabi. Doktorumuz aynı da olsa doğum hikayelerimiz farklı farklı olabiliyor. Ben de hamilelikten önce semear, genel muayene için gidiyordum. O zamandan beri içime sinmisti. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için..

Diğer doktorlari bilmiyorum açıkçası ama epey hasta, anne adayı oluyor diğer doktorlar için de bekleyen ,inşallah onlar da iyidir. Biz tabi tıbbi bilgilerini olcemeyiz , benim için güven vermesi, aradaki elektriğin tutması önemliydi. Dr.Sadiye Hanım hem profesyonel hem anaç tavırlarıyla heyecanımı da paylaşıyor, korkularımı da gideriyor. Normal doğumu destekliyor. Zeynep Kamilde doğum şefi ve baş hekimlik yapmış. Allah hayırlı yazılar yazsin tabi. Doktorumuz aynı da olsa doğum hikayelerimiz farklı farklı olabiliyor. Ben de hamilelikten önce semear, genel muayene için gidiyordum. O zamandan beri içime sinmisti. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için..

Sadiye hanimi iyi taniyorum. Bekarken bir kac kere gitmistim cok da sicak kanli tatli bir bayan. Diger kadin dogum doktorlarina da gittim ve kesinlikle begenmedim. Ilgi alaka yok. Bende olan bir rahatsizliga yok dedi biri mesela. Onun yuzunden ilaci biraktim tedavim uzadi. O yuzden ordan anlayabiliyorum bilgisini az cok. Bir de benim dr cevrem cok fazla herkes bana dr sorar o kadar arastiriyorumki :) sadiye hanim bence de dogru secim insallah sonucundan da memnun kalirsin onemli olan bebegin ve senin saglikli olmasi - dogumdan mutlu cikman. Hastane genel olarak iyi mesela asla degistirmeyecegim dahiliye doktorum fizik tedavi doktorum o hastanede. O kadar cok gittimki kapidan girdigim an valesinden danismaya kadar hepsiyle sohbet ediyorum ordan biriymisim gibi olduk:) ozluyorum oralari yine arada gidiyorum gerektikce de eskisi kadar sık olmuyor tabi. Orada dogum yapan 2 3 tanidigim var sezeryan oldular memnunlardi. Saglikla kucagimiza alalim da gerisi onemli degil.

Ben ilkinde de çok araştırfım ama artık google a falan sormuyorum saçma geliyor:)
Her zaman tecrübeler iyidir yoksa işim bilgisayar internet işi zaten:)
Gittiğini bilmiyordum zaten burada henüz kimseyi tanımıyorum pek tanışma zamanında olmayacak galiba çalıştığım için başta da belirttim özellikle belirttim ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Ben şansızlık yaşadım sanırım sadiye hanım da zaten herkes memnun olsa kadın dünya lideri olurdu o yüzden herkesin memnun olduğı da olur şikayetçi olduğı da. O yüzden kafan rahay olsın içine sinsin.
Benim gibi yorumlara takılma ben fikrimi söyledim sadece:) hatırlamıyorum inan. O kdr yere sordum ki:)

Sadiye hanimi iyi taniyorum. Bekarken bir kac kere gitmistim cok da sicak kanli tatli bir bayan. Diger kadin dogum doktorlarina da gittim ve kesinlikle begenmedim. Ilgi alaka yok. Bende olan bir rahatsizliga yok dedi biri mesela. Onun yuzunden ilaci biraktim tedavim uzadi. O yuzden ordan anlayabiliyorum bilgisini az cok. Bir de benim dr cevrem cok fazla herkes bana dr sorar o kadar arastiriyorumki :) sadiye hanim bence de dogru secim insallah sonucundan da memnun kalirsin onemli olan bebegin ve senin saglikli olmasi - dogumdan mutlu cikman. Hastane genel olarak iyi mesela asla degistirmeyecegim dahiliye doktorum fizik tedavi doktorum o hastanede. O kadar cok gittimki kapidan girdigim an valesinden danismaya kadar hepsiyle sohbet ediyorum ordan biriymisim gibi olduk:) ozluyorum oralari yine arada gidiyorum gerektikce de eskisi kadar sık olmuyor tabi. Orada dogum yapan 2 3 tanidigim var sezeryan oldular memnunlardi. Saglikla kucagimiza alalim da gerisi onemli degil.
Aynen öyle ne doğrı demişsin. Gerisi hikaye cidden...
Bende bir sene orda çalıştım çok içime sinerek gittim. Hayırlısı öyleymil diyorım ve unutup unutturuyorum geçti gitti:)
Önümizdeki maçlara bakalım:)

Back
X