- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #11.841
Sadiye hanimi iyi taniyorum. Bekarken bir kac kere gitmistim cok da sicak kanli tatli bir bayan. Diger kadin dogum doktorlarina da gittim ve kesinlikle begenmedim. Ilgi alaka yok. Bende olan bir rahatsizliga yok dedi biri mesela. Onun yuzunden ilaci biraktim tedavim uzadi. O yuzden ordan anlayabiliyorum bilgisini az cok. Bir de benim dr cevrem cok fazla herkes bana dr sorar o kadar arastiriyorumki :) sadiye hanim bence de dogru secim insallah sonucundan da memnun kalirsin onemli olan bebegin ve senin saglikli olmasi - dogumdan mutlu cikman. Hastane genel olarak iyi mesela asla degistirmeyecegim dahiliye doktorum fizik tedavi doktorum o hastanede. O kadar cok gittimki kapidan girdigim an valesinden danismaya kadar hepsiyle sohbet ediyorum ordan biriymisim gibi olduk:) ozluyorum oralari yine arada gidiyorum gerektikce de eskisi kadar sık olmuyor tabi. Orada dogum yapan 2 3 tanidigim var sezeryan oldular memnunlardi. Saglikla kucagimiza alalim da gerisi onemli degil.
Anladım canım , ben bir de oranin cocuk doktorunun iyi olduğunu duydum Okan Bey diye birisi. Belki sen duymuşsundur onu.. Ama dediğim gibi hastane evime 1 saat. 2.kopru trafiğini de çektiğimizi hesaba katınca daha yakınlarda bir çocuk doktoru bulurum diye düşünüyorum. Benim 2 samimi arkadaşım daha hamile onlar da Sadiye hanıma gidiyor arka arkaya tecrübe edeceğiz bakalım, inşallah iyi olur. Birinden daha olumlu tecrubeler duymak iyi oldu teşekkürler paylaştığın için; )