2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sadiye hanimi iyi taniyorum. Bekarken bir kac kere gitmistim cok da sicak kanli tatli bir bayan. Diger kadin dogum doktorlarina da gittim ve kesinlikle begenmedim. Ilgi alaka yok. Bende olan bir rahatsizliga yok dedi biri mesela. Onun yuzunden ilaci biraktim tedavim uzadi. O yuzden ordan anlayabiliyorum bilgisini az cok. Bir de benim dr cevrem cok fazla herkes bana dr sorar o kadar arastiriyorumki :) sadiye hanim bence de dogru secim insallah sonucundan da memnun kalirsin onemli olan bebegin ve senin saglikli olmasi - dogumdan mutlu cikman. Hastane genel olarak iyi mesela asla degistirmeyecegim dahiliye doktorum fizik tedavi doktorum o hastanede. O kadar cok gittimki kapidan girdigim an valesinden danismaya kadar hepsiyle sohbet ediyorum ordan biriymisim gibi olduk:) ozluyorum oralari yine arada gidiyorum gerektikce de eskisi kadar sık olmuyor tabi. Orada dogum yapan 2 3 tanidigim var sezeryan oldular memnunlardi. Saglikla kucagimiza alalim da gerisi onemli degil.

Anladım canım , ben bir de oranin cocuk doktorunun iyi olduğunu duydum Okan Bey diye birisi. Belki sen duymuşsundur onu.. Ama dediğim gibi hastane evime 1 saat. 2.kopru trafiğini de çektiğimizi hesaba katınca daha yakınlarda bir çocuk doktoru bulurum diye düşünüyorum. Benim 2 samimi arkadaşım daha hamile onlar da Sadiye hanıma gidiyor arka arkaya tecrübe edeceğiz bakalım, inşallah iyi olur. Birinden daha olumlu tecrubeler duymak iyi oldu teşekkürler paylaştığın için; )

Kizlar bugün ikili testimizi olduk çok şükür herşey normal cinsiyet tahmini istedim doktordan ısrar ettim kiza benziyor dedi sagliklik olsunda hic onemli degil onu ekranda izlerken başka alemlere gidiyorum sanki çok güzel bir duyguymus parmaklarini bile gördüm mucize resmen

Ben ilkinde de çok araştırfım ama artık google a falan sormuyorum saçma geliyor:)
Her zaman tecrübeler iyidir yoksa işim bilgisayar internet işi zaten:)
Gittiğini bilmiyordum zaten burada henüz kimseyi tanımıyorum pek tanışma zamanında olmayacak galiba çalıştığım için başta da belirttim özellikle belirttim ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Ben şansızlık yaşadım sanırım sadiye hanım da zaten herkes memnun olsa kadın dünya lideri olurdu o yüzden herkesin memnun olduğı da olur şikayetçi olduğı da. O yüzden kafan rahay olsın içine sinsin.
Benim gibi yorumlara takılma ben fikrimi söyledim sadece:) hatırlamıyorum inan. O kdr yere sordum ki:)

Tabi orası öyle. . Yok canim yoruma takilmadim, olabilir de ayrica mukemmellik yok ki. Atasehirdeki kadikoy sifada bir annenin bebegini karistrdilar sonra da kan değerleriyle ilgili bir ihmal yuzunden ayni anne , kadincagiz lohusaligin 3.gununde mi ne vefat etti gectigimiz seneydi galiba duymussunuzdur. Bu bir olay ama genele bakarsan senelerin sifa hastanesi. Bir suru bebek ve anne gayet saglikli filan. Bazi seyler sans, bazi seyler de kader sanirim.. Herkes olumlu olumsuz tecrübelerini paylaşmakta da özgür ayrica burda bilgi paylasimi yapiyoruz. Dediğim gibi herkesin başka bir doğum hikayesi oluyor. İnşallah ilk doğumdaki kotu tecrübeleri ikincide yaşamazsın.. Ben ve arkadaşlarım da medistate ten mutlu ayrılırız :)

Kizlar nasilsiniz benim bugunler yogun gecti kosusturma ayakta kalmalar falan bebegimi de coook ozledim ama daha ekimin sonunda randevumuz:dua:kanka meseleeri konusulmus bizde bi kac kere denedik ama her seferinde de tahristen kaynakli kanama oluyor boyle yasayaniniz var mi? :oops:

Anladım canım , ben bir de oranin cocuk doktorunun iyi olduğunu duydum Okan Bey diye birisi. Belki sen duymuşsundur onu.. Ama dediğim gibi hastane evime 1 saat. 2.kopru trafiğini de çektiğimizi hesaba katınca daha yakınlarda bir çocuk doktoru bulurum diye düşünüyorum. Benim 2 samimi arkadaşım daha hamile onlar da Sadiye hanıma gidiyor arka arkaya tecrübe edeceğiz bakalım, inşallah iyi olur. Birinden daha olumlu tecrubeler duymak iyi oldu teşekkürler paylaştığın için; )

Bi cocuk doktorunu soyluyorlardi ama isim hatirlayamadim canim dedigin doktor olabilir ama bebegi o kadar yol getirmek zor olur tabi. Biz bir sekilde gidiyoruz benim doktorumda maslakta bende ortalama 1 saat yol cekiyorum ama bebegim icin icime sinen doktor oradaydi o yuzden katlaniliyor bir sekilde. Bebegi o kadar uzaga goturmem tabi anadolu yakasinda doktor bakarim. Sadiye hanim icin olumsuz bisey duymadim canim icini rahat tut hersey yolunda gidecek bebekler saglikli bir sekilde gelecek:) bugun bir arkadasim dogum yapti ben bile inanilmaz heyecanlandim cok sukur saglikla aldi kucagina. Darisi basimiza:)

Tabi orası öyle. . Yok canim yoruma takilmadim, olabilir de ayrica mukemmellik yok ki. Atasehirdeki kadikoy sifada bir annenin bebegini karistrdilar sonra da kan değerleriyle ilgili bir ihmal yuzunden ayni anne , kadincagiz lohusaligin 3.gununde mi ne vefat etti gectigimiz seneydi galiba duymussunuzdur. Bu bir olay ama genele bakarsan senelerin sifa hastanesi. Bir suru bebek ve anne gayet saglikli filan. Bazi seyler sans, bazi seyler de kader sanirim.. Herkes olumlu olumsuz tecrübelerini paylaşmakta da özgür ayrica burda bilgi paylasimi yapiyoruz. Dediğim gibi herkesin başka bir doğum hikayesi oluyor. İnşallah ilk doğumdaki kotu tecrübeleri ikincide yaşamazsın.. Ben ve arkadaşlarım da medistate ten mutlu ayrılırız :)
İnş inş en büyük temennimiz sağlıklı hayırlı doğumlar.
Kesinlikle katılıyorum kaldo ki koskoca Şifa yani. Şifa dersin gözün kapalı girersin doğuma. Herşey olabilir ama şans kısmet. Biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım da:)
Ay ben de inş gönlüme göre bi hastane bulurum.
Ya hastane beğeniyorum dr ları sezeryancı çıkıo. Dr u beğeniom hastane arıza çıkıo. İkisini de beğeniyorum fiyat bütcemi aşıo:))
İlkin de daha tecrübesizdim daldım öyle ama bında sık dokuyorum maaleaef. Sanki ne değişecekse :)
Olan oluyor gene yazıldıysa kadere:)
İşte maksat gönül rahatlığı yaaa. Şu sıralar başkent hastanesi hk iyi şeyler okuyorum ama uzak işte. 3 ark doğum yapmış kesinlijle sez yanlısı değillermiş fiyatları çok makul yoğun bakımı var vs. Bakalım.... şindi öyle böyle idare ediyorım daha iş yerine de aöylemedim:) ay stres stres:))

slm kızlar süt içmek istiyorum fakat içemiyorm ya midem bulanıyor ya da canım istemiyor süt yerine yoğurt ve ayran yetersiz mi hamilelikte süt içmek zorunlu mu

slm kızlar süt içmek istiyorum fakat içemiyorm ya midem bulanıyor ya da canım istemiyor süt yerine yoğurt ve ayran yetersiz mi hamilelikte süt içmek zorunlu mu
ben süt içmiyorum. yoğurt yiyorum onun yerine artık. yoğurt sütten daha yararlı. istersen araştırabilirsin :)

ben süt içmiyorum. yoğurt yiyorum onun yerine artık. yoğurt sütten daha yararlı. istersen araştırabilirsin :)
canan karatay ve ahmet aydının kitabında okumuştm evet yoğurt,ayran,kefiri öneriyor.Süt kemik erimesine yol açıyormuş ama hamileyken içmek gerekiyor diye annem zorluyor süt içen annelerin bebekleri daha tatlı oluomuş:)

canan karatay ve ahmet aydının kitabında okumuştm evet yoğurt,ayran,kefiri öneriyor.Süt kemik erimesine yol açıyormuş ama hamileyken içmek gerekiyor diye annem zorluyor süt içen annelerin bebekleri daha tatlı oluomuş:)
Canım benim de sütle aram yok zaten. Bir de süt bağırsaklarımı cok çalıştırıp gaz yapıyor. Ve de ishal yapıyor. Acıkcası bağırsaklarımı bozuyor. Canan karatay demişti evet biliyorum onu. :) yoğurt hem doyurucu bence. İçine ceviz yaban mersini falan atıp kendine güzel bir öğün hazırlayabilirsin :)

Bende hayatim boyunca peynir yemedim tadini bilmem ve asiri tiksinirim. Hamileyken ye diye cok zorladilar ama mumkun degil. Yogurt ayran vs tuketiyorum haftada 4 5 gun. Ama sutun yeri de ayri diyorlar ben peynir de yemedigim icin. Bardakta icemiyorum ama kucuk kutularda aliyorum onlari bi derece icebiliyorum kokusu burnuma gelmeyince oyle denesen belki sende icersin

Bende hayatim boyunca peynir yemedim tadini bilmem ve asiri tiksinirim. Hamileyken ye diye cok zorladilar ama mumkun degil. Yogurt ayran vs tuketiyorum haftada 4 5 gun. Ama sutun yeri de ayri diyorlar ben peynir de yemedigim icin. Bardakta icemiyorum ama kucuk kutularda aliyorum onlari bi derece icebiliyorum kokusu burnuma gelmeyince oyle denesen belki sende icersin
Ben de meyveli kutu sütlerden aldım yine içemiyorum. Bu seferde cok şekerli geliyor onlar bana. Zaten süt içmezdim hiç. Bende hamile kalmadan önce peynir sadece labne yiyordum. Ama artık normal peynir de tüketebiliyorum. Bazen peynir ekmek yiyorum geceleri acıkınca. :)

Ben de meyveli kutu sütlerden aldım yine içemiyorum. Bu seferde cok şekerli geliyor onlar bana. Zaten süt içmezdim hiç. Bende hamile kalmadan önce peynir sadece labne yiyordum. Ama artık normal peynir de tüketebiliyorum. Bazen peynir ekmek yiyorum geceleri acıkınca. :)

Ben sade sut aldim kucuk kutuda yavas yavas icebiliyorum peynir yemiyorum bari sut yogurt tuketeyim:) peynir ekmek mide bulantisinida aliyormus ama yok yiyemiyorum:( labne bide pinar beyaz yiyorum az az ama normal peynir asla :( onumde bile duramaz o kadar uzagim

Kizlar kollarinizda veya elinizde karincalanma veya uyusma hissediyor musunuz ara sira? Bugun ilk kez hissettim. Tirsttim biraz.

Ben sade sut aldim kucuk kutuda yavas yavas icebiliyorum peynir yemiyorum bari sut yogurt tuketeyim:) peynir ekmek mide bulantisinida aliyormus ama yok yiyemiyorum:KK43: labne bide pinar beyaz yiyorum az az ama normal peynir asla :KK43: onumde bile duramaz o kadar uzagim
Ya cnaım ben başardım beyaz peynir yemeyi. İnşallah sende başarırsın :) bende pınar labne yiyorum canım. Ben bebekliğimden beri yumırta beyazı yemedim. Kimse onu ağzıma sokamaz :)

Slm kizlar neler yapıyorsunuz Nasılsıniz? Ben cuma gününden beri hastayım bugün biraz toparlandim grip mi nezle mi ne olduğunu anlamadım yattığımda yerden kalkacak halim yoktu.

Bu sabah uyandigimda karnım çok farklıydı bildiğiniz sol tarafım top gibi şişmiş sağ taraf boştu elimle dokunduğumda baya sert top gibi hissettim henuz hateketlerini hissetmiyorum. İlerleyen haftalarda böyle olur bir tarafa toplanir ama şimdi çok erken değilmi ya kalkıp lavaboya falan gidince düzeldi ama tedirgin de oldum randevum haftaya daha çok var

Kizlar kollarinizda veya elinizde karincalanma veya uyusma hissediyor musunuz ara sira? Bugun ilk kez hissettim. Tirsttim biraz.
Ben tefonu elimde uzun süre tutunca elim kolum uyuşur canım. Seninde böyle ise sorun etme. :) ama senin b12 vitmini eksikliğin olabilir. Bence doktora söylemelisin. Ben cok uzun zaman önce oluyordu ordan biliyorum et ye bol bol :)

paket sütler de içilmiyor zararlı bi de meyveliler de çok şekerli sanırım bu gidişle hiç içmeyeceğim süt

Back
X