2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ense kalinligini 5 6 kere olctu bende ekrandan gordum 2.37 yaziyordu. O ense kalinligimi dedim evet dedi. Yuksek degilmi dedim siniri gecmiyor ama ust sinirda dedi. Benim gozlerim doldu hemen tabi. Sen kesinlikle ikili yaptirma tatmin etmez seni dedi nifty yaptiracagim bugun kan verecegim cok moralim bozuk. Doktor korkma dedi bence sonuc guzel gelecek tecrubeme guven burun kemigi guzel kalbe giden damarlar iyi sorun yok ense de siniri gecmiyor ama yine de icimiz rahat etsin gurbuz bebeklerde boyle olabiliyor dedi. Bu arada oglum olacakmis. Ona bile sevinemedim aklim yerinde degil bugun

Yanımda çalışan arkadaş sabahtan beri sürekli hapşırıyor, ilaç al ya da git dinlen bugün hasta olma diyorum, niyeymiş ki ilaç almam eve de gitmem diyor. Bir de ağzını kapatmıyor hapşırırken, ben odanın kapısını camlarını açıyorum, o kapatıyor sürekli. Hamile olduğumu bildiği halde sanki özellikle yapıyor ya sinir oldum. Ne düşüncesiz insanlar var :sinirli:

Canim dr bana grip asisi ol dedi 2 asi yazdi ikisinden birini ol dedi rahat edersin dedi istersen sende sor doktoruna

ikihayat ikihayat canım üzme kendini demek ki tosun bir erkek bebek gelicek desene içini ferah tut nolur , benim 10 yaşında kız kardeşim var doktor onda da öyle dedi o zamanlar amniyosentez Yeni yeni çıkıyor annem korka korka gitti bir sorun çıkmadı doğdu bir minnoş bir minnoş boyun yok gibiydi ilk şaşırdık ama sonra büyüdükçe hiçbişey kalmadı dünya güzeli bir kız oldu , boyuda uzun boynu da uzun bir kız oldu .

Kızlar Günaydın. Buraya hastane yatma maceramı paylaşmak istedim :( dün gece kalbilm ağrıyor diye gecenin üçünde hastaneye gittik. Kan ekg eko hepsi yapıldı temiz cıktı. Şuan taburcu oldum. Bacağımda kasılıyor kramp giriyor. Onun için kadın doğuma gidicem magnezyum eksikliği olabilir ama butun vitaminlerine baktılar 5 tüp kan aldılar. Hepsi iyi cıktı. Yani sorum bende psikoljik mi bilmiyorum. Özel hastaneye gece gece doğum parası kadar paya baydık anlayacağınız. Ama napim kalbim hala ağrıyor gecmedi :(
Allahallaaa noldu bu nisan annelerine nazar mı değdi hava mı çarptı çok geçmiş olsun canım bide kadın doğumcuya gözük

Yanımda çalışan arkadaş sabahtan beri sürekli hapşırıyor, ilaç al ya da git dinlen bugün hasta olma diyorum, niyeymiş ki ilaç almam eve de gitmem diyor. Bir de ağzını kapatmıyor hapşırırken, ben odanın kapısını camlarını açıyorum, o kapatıyor sürekli. Hamile olduğumu bildiği halde sanki özellikle yapıyor ya sinir oldum. Ne düşüncesiz insanlar var :sinirli:
Ay bencedebzaten hava ve tükürük le bulaşıyo camı acsın yada cıksın gitsin bulaştırmasın sana iki canlısın ilaç içemiyosun insanlar biraz dikkat etmeli

Ense kalinligini 5 6 kere olctu bende ekrandan gordum 2.37 yaziyordu. O ense kalinligimi dedim evet dedi. Yuksek degilmi dedim siniri gecmiyor ama ust sinirda dedi. Benim gozlerim doldu hemen tabi. Sen kesinlikle ikili yaptirma tatmin etmez seni dedi nifty yaptiracagim bugun kan verecegim cok moralim bozuk. Doktor korkma dedi bence sonuc guzel gelecek tecrubeme guven burun kemigi guzel kalbe giden damarlar iyi sorun yok ense de siniri gecmiyor ama yine de icimiz rahat etsin gurbuz bebeklerde boyle olabiliyor dedi. Bu arada oglum olacakmis. Ona bile sevinemedim aklim yerinde degil bugun

ben biraz araştırmıştım canım 3ün üstü riskliymiş.zaten bu testlerin doğru sonuç vermediğini de başından beri konuşuyoruz moralini bozma lütfen nifty testinin sonucunu bekle sadece

Ya canım bozma moralini ortada hiçbişey yok zaten sabah da gergin gittin doktora ık dese yanlış anlayabilirdin..en iyisi nifty yaptır için rahatlasın ama ortada hiçbişey yok boşuna bozma moralini iyi cıkıcak sonuçlar Allahın izniyle

Hayirli olsun oglusun tatlim. Ben de araatirmistim ense kalinligi 3 ten sonra oliyor diue biliyorum. Rabbim bebeklerimizi korusun
Lutfen dua et ve stresten uzak dur. Uzulmek, aglamak hicbir seyi duzeltmez. Saglik olarak yapacaklari yap canim sonra kafabi dagit test sonucinu beklerken. İnsallah guzel sonuclar gelir

Canım hemen bozma moralini bak oğluşunun burun kemiği oluşmuş ne güzel, benim doktorum da burun kemiği burda en önemli kıstas, sorun olsa burun kemiği göremiyoruz demişti. Nifty yaptır için rahat etsin ama bu sürede canını sıkmamaya çalış

Hasta olan arkadaslara gecmisler olsun allah sifa versin.bu ikili testler aciklandikca moraller düşüyor iyice insanin inanasu gelmiyor guvenli degil diyor ama ya oyleyse demektende vaz gecemiyor.allahim bu stresi sikintilari yasayan arkadaslara uconn uconn ikihayat ikihayat ve ben tabiki yardimci olsun icimizi ferahlatsin biran önce.bende baska bir doktora gidicem biraz sonra sonuclar icin bakalim ne diyecek iyi haberlerle gelirim insallah.

ikihayat ikihayat canım bence herşey yolunda.Burun kemiği oluşumu önemli,çok şükür sende iyi çıkmış.İnşallah oğluşun sağlıkla gelecek annesi.

Tünaydin nisan anneleri
Iş ,güç ,ev, cocuklar derken yazamadım ama takipteyim ;)
Ikili testin sonucunu aldım temiz çıktı şükürler olsun :)
27 ekime randevulastik cinsiyette kesinleşir o vakit inşallah

Hasta olan arkadaslara gecmisler olsun allah sifa versin.bu ikili testler aciklandikca moraller düşüyor iyice insanin inanasu gelmiyor guvenli degil diyor ama ya oyleyse demektende vaz gecemiyor.allahim bu stresi sikintilari yasayan arkadaslara uconn uconn ikihayat ikihayat ve ben tabiki yardimci olsun icimizi ferahlatsin biran önce.bende baska bir doktora gidicem biraz sonra sonuclar icin bakalim ne diyecek iyi haberlerle gelirim insallah.
Inşallah cnm.hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz..
Madem ki sonuclar guvenilir degil negativ cikan sonuçlara da guvenmemek gerekiyor o zaman oyle degil mi?

[/QUOTE]
Kızlar pazar gününden beri berbat haldeyim. Pazar günü hava güneşli diye eşimle dışarı kahvaltıya gittik. Her zamankinden bir kaç dilim fazla yedim çok da mutlu oldum. Eve geldim ders çalışmaya başladım doktora derslerim başladı diye midem bulandı geçer geçer bekledim geçmedi. bir yudum su bile kabul etmiyor midem. Derken bulantı arttı ama kusma yok. Bastırsın diye eşimden tuzlu patates istedim 10 tane yedim yemedim daha kötü oldum dedim ben hazmedemiyorum soda içeyim. İçtim kesmedi. Eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Eşimle uzun uzun yürüdük kar etmedi merdivenlere in çık yaptım yok geçmiyor. Eve geldim ateşlenmişim. 37,6 falan. Derken uyuyakaldım yarım saat ardından kalktım kustum epey. Tamam geçer artık dedim. Midemin ağrısı devam etti. Zorla uydum saat 4 oldu. 7 de uyandım. Midem ağrıyor. Felaket halde bitkinim hazırlandım okula gittim bir açık çay içtim öğlen 10 kaşık çorba saat 2 den sonra midem ağrıyordu ama öyle şiddetlendi ki sonra çok şiddetli göğüs kafesimde ağrı ve sırtımda ağrı hissettim hocamla konuşmakta zorlanınca izin istedim ama nafile eve gidecek gücüm yok eşimi aradım gel beni al diye arabanın yanına sürünerek gittim. Aile hekimine gittim nabzım 127 çıkınca panikle hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim. Ateşim oldu 38 doktor dikloren iğne yapmak istedi müsade etmedim. Kendi doktorumu aradım anlattım o da sıcak tutup bir minoset içmemi önerdi. Hala ağrım devam ediyor ama çok şükür daha iyiyim. Öyle bir ağrı çektim ki kızlar doktor bile kalp rahatsızlığı diye düşündü. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Uzunca yazdım vaktinizi aldım ama paylaşmak istedim. Affedin.

Cok cok gecmiş olsun.. :KK43: neden böyle olmuş ilk defa mı böyle oldu canım? şimdi nasılsın ?

Back
X