- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.181
Sayfa sakinleri hepinize merhaba,, Salı günü 12+2 haftada ikili tarama testi için doktora gittim, ense kalinligi ölçüldü, bebeğin bütün kemiklerine bakıldı,cinsiyetimizi de öğrendik, gebeliğin en başından hissettiğim ve Çin takvimi ve Rus takvimi ve sağ yumurtalık, sag kasık, kalp atim hizi gibi tahminlerin hepsini doğrulayan hayırlısıyla bir erkek bebeğimiz olacak inşallah, ikili tarama için ense kalinligi normal sınırlarda kanımızı da verdik önümüzdeki hafta sonuçlarımız belli olacak, bu arada gebelik planladığım zamandan bu yana kullandığım folic trio vitaminini artık sonlandırdı doktorum yeniden günde 1 decavit vitamin ve sabah akşam kullanacağım Ferrum fort kan ilacına başlattı, şimdilik herşey normal görünüyor yalnız köyü sarı akinti vardı son bir haftadır kötü kokulu olması sebebiyle fitil ve vatana içine uygulanan bir krem verdi üç gün onu kullanacağım bebeğe bir zararı olmadığını söyledi enfeksiyon daha kötü dedi bakalım artık Allaha emanet kullanıyorum, hepinize sağlıklı günler diliyorum ..