- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.121
Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versinKızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hepinşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var
Amin canım sağolHayirli sonuclar olsun kalbim ve dualarim sizinle...