2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versin
inşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var
Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hep
Hayirli sonuclar olsun kalbim ve dualarim sizinle...
Amin canım sağol

Canım benim kardeşimde zeka geriliği var ve o acıyı yaşayan bilir.yıllardır içimiz bir yangın yeri.o yüzden kendi çocuğumdada böyle bir şeyin düşüncesi bile deli ediyor beni:KK43:allahım bu aileye ikinci kere yaşatmasın dedi babam telefonda içim yandı.canım ultrasonda herşey normal çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı 1.5 falandı sanırım gayet iyi dedi doktorum.testte trizomi 21 kötü çıkmış.ultrason iyi olunca bende anlam veremedim.beta hcgb normalin üstünde çıktığı için bu oranı düşürmüş dedi doktorum.betam hamileliğin başından beri çok fazla katlamıştı.ikiz mi acaba diye bile düşündüm.bakalım yarın şu testi yaptırıyım da nasıl gececek sknucu aöans kadar günler bilmem.
Canım dualarım seninle gerçekten iyi şeyler olucak ama ben hissediyorum

Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Allh acil şifalar versin Çook geçmiş olsun

Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versin

Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hep

Amin canım sağol

Benim reglime 5 gun kala 290 li biseydi bana da yuksek demislerdi bak bende korktum simdi:( yoldayim gidiyorum doktora bakalim ne diyecek.

Amin canım sağol

anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin dualarım seninle

MMaya MMaya geçmiş olsun canım Allah şifa versin anneannene :(

Canım dualarım seninle gerçekten iyi şeyler olucak ama ben hissediyorum
İnşallah canım.umarım hissettiğin gibi olur:KK15:
Benim reglime 5 gun kala 290 li biseydi bana da yuksek demislerdi bak bende korktum simdi:KK43: yoldayim gidiyorum doktora bakalim ne diyecek.
Yok canım panik falan olma.burda bir çok kişi acaba ikiz olabilir mi diye konuşuyordu beta fazla katladığı için.ayrıca beta ttek kıstas olamaz.diğer faktörlerle birleşince riski artırıyordur.
anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin dualarım seninle

MMaya MMaya geçmiş olsun canım Allah şifa versin anneannene :KK43:
Sağol canım amin

İnşallah canım.umarım hissettiğin gibi olur:KK15:

Yok canım panik falan olma.burda bir çok kişi acaba ikiz olabilir mi diye konuşuyordu beta fazla katladığı için.ayrıca beta ttek kıstas olamaz.diğer faktörlerle birleşince riski artırıyordur.

Sağol canım amin

Yine de bi doktora soracagim betayi alakasi var mi acaba diye. 1 bucuk saattir yoldayim daha 15 dakika yolum var huzursuzum ya yol hic bitmez. Doktoru aradim aman yavas gel de beklerim dedi sagolsun. Oyle gerginimki anlatamam bugun bitse de

Yine de bi doktora soracagim betayi alakasi var mi acaba diye. 1 bucuk saattir yoldayim daha 15 dakika yolum var huzursuzum ya yol hic bitmez. Doktoru aradim aman yavas gel de beklerim dedi sagolsun. Oyle gerginimki anlatamam bugun bitse de
Benim gibi olumsuz bir örnek tam da senin ikili test gününe denk geldi ondan gerildin sen bence.rahat ol doktorunda güvenilir biri.inşallah güzel haberlerle gelirsin.

inşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var
Canım benim ben ya adet günü yada adetten bir gün sonra olabilir tam hatırlamıyorum 196 çıkmıştı Beta sende ne kadar çıktı

Günaydın kızlar okudum paylaşımları üzüldüm ve de korktum açıkcası bende haftaya yaptırcam inşaallah ikili test benim hastanemde de NİFTY 1900₺ dedi inşaallah yaptırmak zorunda kalmayız benimde adetten iki gün sonra 1438 çıkmış beta yüksek mi oluyor yani

uconn uconn canım korkma benim bir arkadaşta da oldu Dr ona Demiş ki kız çocuklarında Beta yüksek çıkar genelde yada ani yükselmeler olur ve sağlıkla doğurdu içini ferah tut inşallh bişey olmicak

Benim gibi olumsuz bir örnek tam da senin ikili test gününe denk geldi ondan gerildin sen bence.rahat ol doktorunda güvenilir biri.inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Seninle alakali degil canim bu ara surekli duyuyorum olumsuz seyler zaten korkuyordum uzerine tuz biber oldu:( doktora guveniyorum da olumsuz bisey varsa da yapacak bisey yok iste :( insallah hepimiz guzel haberler aliriz geldim simdi bakalim

Cinsiyet kız olabilir mi canım kız çocuklarında yüksek olur MuşMuş

ben ona pek inanmıyorum açıkcası canım yani kız erkek farkından dolayı olduğunu.herkesin yumurtlama günü ve bebeğin rahimde tutunması falan aynı gün olmayabilir o yüzden yüksek ya da düşük olabiliyo diye düşünüyorum.geç döllenme olduğunda da düşük çıkıyo ya zaten.bebeğimde hiçbi zaman ultrasonda geride çıkmadı hep ilerde ya da tam gününde olduğunu söyledi doktor.o yüzden olabilir belki yüksek çıkması diyorum kendi kendime.ense kalınlığı 1mm çıktı haftaya pazartesi de kan sonuçlarım çıkıcak inşallah sağlıklıdır

Günaydınlar herkese;
uconn uconn canım akşamdan beri okuyorum yazdıklarını.ancak yazmaya fırsat bulabildim.akşamdan beri dua ediyorum,dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak.Allah'ın izni ile testlerin temiz çıkacak ve bebişin de sağlıklı doğacak.içimden geçenleri yazıyorum şuan bir his böyle diyor.Bu tip testler ile ilgili bir haber okumuştum.İleri ki dönemlerde kaldırılacağı yönünde.Hatalı sonuçlar nedeniyle birçok hamileye eziyet dolu günler yaşatıyor.

@Kilim ve tohum geçmiş olsun canım.ilk ve son olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Herkese sağlıklı, mutlu, güzel haberli bir gün diliyorum.

uconn uconn canım korkma benim bir arkadaşta da oldu Dr ona Demiş ki kız çocuklarında Beta yüksek çıkar genelde yada ani yükselmeler olur ve sağlıkla doğurdu içini ferah tut inşallh bişey olmicak
İnşallah canım.bende erkek çocuklarında beta yüksek çıkar diye duymuştum tam tersi ama hurafedir bunlar
Seninle alakali degil canim bu ara surekli duyuyorum olumsuz seyler zaten korkuyordum uzerine tuz biber oldu:KK43: doktora guveniyorum da olumsuz bisey varsa da yapacak bisey yok iste :KK43: insallah hepimiz guzel haberler aliriz geldim simdi bakalim
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah
Günaydınlar herkese;
uconn uconn canım akşamdan beri okuyorum yazdıklarını.ancak yazmaya fırsat bulabildim.akşamdan beri dua ediyorum,dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak.Allah'ın izni ile testlerin temiz çıkacak ve bebişin de sağlıklı doğacak.içimden geçenleri yazıyorum şuan bir his böyle diyor.Bu tip testler ile ilgili bir haber okumuştum.İleri ki dönemlerde kaldırılacağı yönünde.Hatalı sonuçlar nedeniyle birçok hamileye eziyet dolu günler yaşatıyor.

@Kilim ve tohum geçmiş olsun canım.ilk ve son olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Herkese sağlıklı, mutlu, güzel haberli bir gün diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum içten duaların için canım.sonuçlarım inşallah temiz çıkarda sadece şu yaşadığım işkenceyle kalırım.evet aynen dediğin gibi birçok kişi ye eziyet dolu ginler yaşatıyor bu test.çünkü tanı değil tahmin yapıyor.1/60 çıktı benim testim.bu 60 kişinin 59 u boş yere üzülmüş olacak benim gibi biri gerçekten üzülecek.bencilce ama diliyorum o bir kişi olmam inşallah.daha önce 1/100 i bulup dış gebelik geçirmişliğim var:)inşallah hakkımı onda kullanmışımdır

Back
X