2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bide arkadaşlar bende trizo 21 riskli çıktı.bu burun kemiği ense kalınlığı anne yaşı beta değeri ve belki bilmediğim bazı kıstasların hepsinin bilgisayar ortamında analizi sonucunda verilmiş bir risk.yani beta değerlerinize falan takılmayın lütfen.

Teşekkür ederim yarın sabah gidicem inşallah.uyumadan giderim gibi geliyor.uyku girmiyor gözüme test sonuçlanana kadar kafayı yemezsem iyi:)
Canımm inşallah test sonuçların güzel çıkıcak yazdıklarını okurken hep iyi çıkacağını hissettim, içini ferah tutmaya çalış, dualarımız seninle :dua:
Kızlar pazar gününden beri berbat haldeyim. Pazar günü hava güneşli diye eşimle dışarı kahvaltıya gittik. Her zamankinden bir kaç dilim fazla yedim çok da mutlu oldum. Eve geldim ders çalışmaya başladım doktora derslerim başladı diye midem bulandı geçer geçer bekledim geçmedi. bir yudum su bile kabul etmiyor midem. Derken bulantı arttı ama kusma yok. Bastırsın diye eşimden tuzlu patates istedim 10 tane yedim yemedim daha kötü oldum dedim ben hazmedemiyorum soda içeyim. İçtim kesmedi. Eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Eşimle uzun uzun yürüdük kar etmedi merdivenlere in çık yaptım yok geçmiyor. Eve geldim ateşlenmişim. 37,6 falan. Derken uyuyakaldım yarım saat ardından kalktım kustum epey. Tamam geçer artık dedim. Midemin ağrısı devam etti. Zorla uydum saat 4 oldu. 7 de uyandım. Midem ağrıyor. Felaket halde bitkinim hazırlandım okula gittim bir açık çay içtim öğlen 10 kaşık çorba saat 2 den sonra midem ağrıyordu ama öyle şiddetlendi ki sonra çok şiddetli göğüs kafesimde ağrı ve sırtımda ağrı hissettim hocamla konuşmakta zorlanınca izin istedim ama nafile eve gidecek gücüm yok eşimi aradım gel beni al diye arabanın yanına sürünerek gittim. Aile hekimine gittim nabzım 127 çıkınca panikle hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim. Ateşim oldu 38 doktor dikloren iğne yapmak istedi müsade etmedim. Kendi doktorumu aradım anlattım o da sıcak tutup bir minoset içmemi önerdi. Hala ağrım devam ediyor ama çok şükür daha iyiyim. Öyle bir ağrı çektim ki kızlar doktor bile kalp rahatsızlığı diye düşündü. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Uzunca yazdım vaktinizi aldım ama paylaşmak istedim. Affedin.
Çok geçmiş olsun kuzum, bende de aynı şey oluyor, bazı zamanlar hazımsızlık yaşadığımda çarpıntı yapıyor nedense, daha önce iğneyle serumla normale döndürmüşlükleri var. İnşallah bi daha yaşamazsın canım, hamilelikte zor oluyor:işsiz:

Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Canım Allah acil şifalar versin, inşallah kritik süreci iyi atlatır da beklenen kötü ihtimaller yaşanmaz, eskisi gibi hayatına devam edebilir. zor olsa da sen kendine ve bebişine dikkat etmeye çalış

Gunaydin tatli hamisler. Doktora gidiyorum hic uyuyamadim gece dua edin guzel haberlerle geleyim.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, çıkar çıkmaz yaz bize:anneadayı:

Kızlar pazar gününden beri berbat haldeyim. Pazar günü hava güneşli diye eşimle dışarı kahvaltıya gittik. Her zamankinden bir kaç dilim fazla yedim çok da mutlu oldum. Eve geldim ders çalışmaya başladım doktora derslerim başladı diye midem bulandı geçer geçer bekledim geçmedi. bir yudum su bile kabul etmiyor midem. Derken bulantı arttı ama kusma yok. Bastırsın diye eşimden tuzlu patates istedim 10 tane yedim yemedim daha kötü oldum dedim ben hazmedemiyorum soda içeyim. İçtim kesmedi. Eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Eşimle uzun uzun yürüdük kar etmedi merdivenlere in çık yaptım yok geçmiyor. Eve geldim ateşlenmişim. 37,6 falan. Derken uyuyakaldım yarım saat ardından kalktım kustum epey. Tamam geçer artık dedim. Midemin ağrısı devam etti. Zorla uydum saat 4 oldu. 7 de uyandım. Midem ağrıyor. Felaket halde bitkinim hazırlandım okula gittim bir açık çay içtim öğlen 10 kaşık çorba saat 2 den sonra midem ağrıyordu ama öyle şiddetlendi ki sonra çok şiddetli göğüs kafesimde ağrı ve sırtımda ağrı hissettim hocamla konuşmakta zorlanınca izin istedim ama nafile eve gidecek gücüm yok eşimi aradım gel beni al diye arabanın yanına sürünerek gittim. Aile hekimine gittim nabzım 127 çıkınca panikle hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim. Ateşim oldu 38 doktor dikloren iğne yapmak istedi müsade etmedim. Kendi doktorumu aradım anlattım o da sıcak tutup bir minoset içmemi önerdi. Hala ağrım devam ediyor ama çok şükür daha iyiyim. Öyle bir ağrı çektim ki kızlar doktor bile kalp rahatsızlığı diye düşündü. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Uzunca yazdım vaktinizi aldım ama paylaşmak istedim. Affedin.

Geçmiş olsun canim.insallah simdi daha iyisindir.kendimize cok dikkat etmemiz gerekiyor.benim de faranjit zamanim geliyor korkuyorum.oksurmekten uyuyamiyorum faranjit gelince

Arkadaşlar merhaba, enson 12+2 de ikili testimizi yaptırdık çok şükür herşey yolunda. Doktor çıkıntı görüyorum %60 erkek dedi. Dün 14. Haftamızda meraktan dayanamayıp başka bir doktora gittim. Normalde kandi doktorum var bi arkadaşın tavsiyesi üzerine geldim genel bir muayene istiyorum dedim, gerçektende arkadaşım tavsiye etmişti. Hemde doktorları karşılaştırma fırsatım oldu. Kendi doktorunuz cinsiyet söyledimi dedi bende hayır siz söylersiniz dedim :) halbuki çıkıntı var demişti ;)
Geçtik ultrasona biraz zorladı ama pipiyi bende gördüm :) doktorda % 90 erkek dedi. 2 hafta içinde kesin konuşulabilir dedi. Çok mutlu oldum. Gönlümden geçende oydu çok şükür. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bugun hic biseu yemedim annem israrla bisey ye miden bos dedi agzima attim 5 dk gecti gecmedi hepsi cikti ondan sonra da kesilmedi zaten kac kere kustum hatirlamiyorum. Demekki bu haftalarda oluyor canim bi arkadasa da olmus. Son kotu gunlerimizdir insallah. Ben bugun sadece 2 paket cubuk krakerle duruyorum dr bugun sadece kraker ye dedi gercekten de onu yiyince kusmadim. Serumde iyi geldi mecbur taktirdim cunku bayilacak duruma gelmistim esim kucaklayip goturdu hastaneye. Aman dikkat et bu ara evde tek kalma mumkunse canim zaten son gunler bence duzelecek az kaldi. Yarin kendi doktoruma gidecegim randevum var ona da soracagim.

Bende yemedim ağladım durdum eşime namaz kılmayı neden bıraktın diye kızdım ben kılamıyorum sen niye kılıp dua etmiyorsun diye neler dedim anneme kızdım niye bu kadar kokulu yemek yapıyorsun diye o da etkiledi beni , iki gün sabah erken zorla uyandırıldım uykumu da alamadım ben gündüz de uyuyamıyorum nedense üstüne yorgunluk eklendi , inşallah geçer kuzum ya hiç böyle şiddetli çıkmamıştı

ben ona pek inanmıyorum açıkcası canım yani kız erkek farkından dolayı olduğunu.herkesin yumurtlama günü ve bebeğin rahimde tutunması falan aynı gün olmayabilir o yüzden yüksek ya da düşük olabiliyo diye düşünüyorum.geç döllenme olduğunda da düşük çıkıyo ya zaten.bebeğimde hiçbi zaman ultrasonda geride çıkmadı hep ilerde ya da tam gününde olduğunu söyledi doktor.o yüzden olabilir belki yüksek çıkması diyorum kendi kendime.ense kalınlığı 1mm çıktı haftaya pazartesi de kan sonuçlarım çıkıcak inşallah sağlıklıdır
Inşallh canım inşallh sağlıkla gelsin bebeklerimiz en Önemlisi bu :dua:

Bir firmayla nifty testi için anlaştım.öğleden sonra kanımı alacaklar.7-10 günde sonuç çıkıyormuş.hepinizden ricam bir dua etmeniz.hamilelerin duası kabul olurmuş.
Canım ya Allah yardımcın olsun inşallah inşallah temiz çıkar sonucun..aklımız sende

Bir firmayla nifty testi için anlaştım.öğleden sonra kanımı alacaklar.7-10 günde sonuç çıkıyormuş.hepinizden ricam bir dua etmeniz.hamilelerin duası kabul olurmuş.
canım o testi bende yaptırdım. 6. gün sonuç çıktı. hiç korkma olumlu düşün herşeyin güzel çıkacak. bebişini sağlıkla huzurla inşallah kucağına alacaksın

Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Cok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin canım

Ah canım noldu sana yaa..havalardan mı hamilelikle birleşince dikkat et kendine çok geçmiş olsun

Kızlar Günaydın. Buraya hastane yatma maceramı paylaşmak istedim :( dün gece kalbilm ağrıyor diye gecenin üçünde hastaneye gittik. Kan ekg eko hepsi yapıldı temiz cıktı. Şuan taburcu oldum. Bacağımda kasılıyor kramp giriyor. Onun için kadın doğuma gidicem magnezyum eksikliği olabilir ama butun vitaminlerine baktılar 5 tüp kan aldılar. Hepsi iyi cıktı. Yani sorum bende psikoljik mi bilmiyorum. Özel hastaneye gece gece doğum parası kadar paya baydık anlayacağınız. Ama napim kalbim hala ağrıyor gecmedi :(

Kızlar Günaydın. Buraya hastane yatma maceramı paylaşmak istedim :KK43: dün gece kalbilm ağrıyor diye gecenin üçünde hastaneye gittik. Kan ekg eko hepsi yapıldı temiz cıktı. Şuan taburcu oldum. Bacağımda kasılıyor kramp giriyor. Onun için kadın doğuma gidicem magnezyum eksikliği olabilir ama butun vitaminlerine baktılar 5 tüp kan aldılar. Hepsi iyi cıktı. Yani sorum bende psikoljik mi bilmiyorum. Özel hastaneye gece gece doğum parası kadar paya baydık anlayacağınız. Ama napim kalbim hala ağrıyor gecmedi :KK43:
Geçmiş olsun canım, kadın doğum belki nedenini söyleyebilir

@Kilim ve tohum ben de doktora tezimi yazıyorum tartışmayı yazmaya çalışıyorum deneylerim bitmişti çok şükür ama şimdi hem okulun işleri hem ev işleri hem de tez olunca tezi yazma hızım oldukça düştü :kızgın:

zor işler ne diyeyim geçmiş olsun

Proje destek açısından çok iyi ama bitirme tarihini çok etkiliyor ayrıca prosedürü arttırıyor. Kolay gelsin. Hiç sarksınn istemiyorum ilk söylediğim de hocamın tepkisi beni üzdü ama bu hafta çok duyarlı davrandı işte benim hocam dedim. :)
ne güzel duyarlı hoca. benim hocamda öyledir çok şükür. bizde proje desteği olmadan çok zor araziler kimyasallar 70 binlik destek aldım ben okuldan yoksa başa çıkamam ama prosedür çok tabi 2 senemi yedi.
Allah bizlere zihin açıklığı ve kolaylıklar versin inşallah. güzel haberlerle dön randevundan

aslında gecenin bi yarısı bende rahatsızlandım dayanılmıycak şekilde başım ağrıdı sonra midemde bulanmaya başladı.tansiyonum düştüğünde vücuduma bi ateş basar yine ateş bastı sanki tansiyonum düşmüş gibi.sabah baş ağrım geçmişti ama midem hala bulanıyo.tam geçti derken tekrar başlıyo :(

Yanımda çalışan arkadaş sabahtan beri sürekli hapşırıyor, ilaç al ya da git dinlen bugün hasta olma diyorum, niyeymiş ki ilaç almam eve de gitmem diyor. Bir de ağzını kapatmıyor hapşırırken, ben odanın kapısını camlarını açıyorum, o kapatıyor sürekli. Hamile olduğumu bildiği halde sanki özellikle yapıyor ya sinir oldum. Ne düşüncesiz insanlar var :sinirli:

Back
X