2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar bizde bugün kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. Normalde 11 haftaligiz ama 11+5 gün çıkıyor. Bizde önden gidiyoruz. 2 li taramamiz yapildı. Çok güzel bi duygu yaa o kalp atışları hareketleri her gittiğimde hüngür hungur ağlayarak çıkıyorum. 2. Gebeligim ama çok aşırı heyecan var. Allah hepimizin bebislerini sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin insallah

Canım dediğim gibi eğer enseden yukarı vuran bi ağrıysa sansiyon yükselmesi olabilir ki buda hamilelikte olurmuş ve çok yükselirse tehlikeliymiş. Bi tansiyonunu ölçtür istersen ya da nabzını say yüksekse limonlu su içebilirsin bana iyi gelmişti

Canim bir ara enseden sagdan vuruyordu tansiyonuma baktik yuksekti biraz limonlu su ictim de ondan sonra hep sakaklardan vurdu tansiyonum normaldi. Genelde sakaklardan vuruyor gozumu acamiyorum :( simdi biraz azaldi ama yarim saat sonra yine baslayacak

Benim bazen sol bazen de sağ kulağımda sanki nabız atıyor gibi oluyor . Böyle bir şey yaşayan var mı? Değişik değişik vücut tepkileri oluyormuş bu hamilelikte sanırım. Ya da biri beni konuşuyor :ukala:

Bende ilki kız olsun cici cici giydireyim süsleyeyim diyordum ama benimki de erkek sanırım olsun sağlıklı olsunda :)
Aynen önce sağlıklı olsun da, belki ikinci olur da o zaman gönlümüzden geçen tutar, evlat evlattır sonuçta :KK200::anne: bakalım kesinleşsin de yine yazarım,kasım başında gidicez tekrardan kontrole..

Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok tesekkur ederim. Bi arkadas kolonya ve karabiber demis bir arkadas da buz demis onlari deneyecegim. Esim dunden beri devamli masaj yapiyor yarim saat azaliyor yine basliyor care olmuyor. Dus aldim kac kere rahatlarim diye ama yok yok yok. Yataktan hic kalkamadim gozlerim sis. Bende migren var zaten o mu tuttu anlamadim. Migren botoxu yaptiriyordum yilda 3 4 kere rahatlatiyordu artik yaptiramiyorum hamilelikten o yuzden agrilarim geri gelmis olabilir. Insallah su agridan kurtulurum mahvoldum hastaneye gidip serum da taktirmak istemiyorum dayaniyorum.
Daha ilk hissettiginizde migren bandi deneyin. Mavi jel gibi gratislerde watsonslarda var. 8 saat alinda serinlik yayiyor. Evdeyken alnima disardayken enseme yapistiriyorum. Biraz kokusu degisik ben etkilenmiyorum aksine serinlikle agri siddetlenmiyor. Tavsiye ederim evde bir suru var benim.

Erkek canim. Dun aksamdan beri yataktayim dus aldim 2 3 kere oyle ciktim onun disinda kalkmadim gunduz 2 saat uyuyabildim agri uyutmuyorki

Nedendir bilmem ama erkek bebekte böyle çok oluyor , kızda olsa da kısa süreli olup geçiyor

Benim bazen sol bazen de sağ kulağımda sanki nabız atıyor gibi oluyor . Böyle bir şey yaşayan var mı? Değişik değişik vücut tepkileri oluyormuş bu hamilelikte sanırım. Ya da biri beni konuşuyor :ukala:

Kan sulandırıcı vurduğum an başlıyor sola doğru yatamıyorum beni huzursuz ediyor ses korkutuyor elimde tansiyon aleti ile dolanıyordum nabızıma bakıyordum sürekli kısa süreli paranoyaklık yaptı bende

Gunaydin kozlar
Maalesef gune iyi uyanmadim. Birkac gundur bogazim acimaya baslamisti bugin daha kotu oldumm
Ne yapsam nasil grcse konusamiyorum simdi
Bebise zarari olur diye korkuyorum. Esim de hasta o kadar dikkat etti ama gecti bana da iste

Gunaydin kozlar
Maalesef gune iyi uyanmadim. Birkac gundur bogazim acimaya baslamisti bugin daha kotu oldumm
Bebise zarari olur diye korkuyorum. Esim de hasta o kadar dikkat etti ama gecti bana da iste
Canım ben de olmuştum günde 1 bardak bitki çayı içebilirmişiz ıhlamur veya nane limon iç bide meyve ye mandalina fln 1 hafta toparladım ben faranjite rağmen

Canim bir ara enseden sagdan vuruyordu tansiyonuma baktik yuksekti biraz limonlu su ictim de ondan sonra hep sakaklardan vurdu tansiyonum normaldi. Genelde sakaklardan vuruyor gozumu acamiyorum :KK43: simdi biraz azaldi ama yarim saat sonra yine baslayacak

Hımm ilaç tabiki önermiyorum ama doktorum hamileliğin her döneminde parol içebilirsin demişti

Aynen canım benimde bacaklarımda egzama mantar va gibi bişeyler çıktı.. bide tabiki romatizmam fena azdı.. hayırlısı bakalımm..

Bu aralar hastaneye kimler gidecek

Ben varımmmmm... bugün gidicem inşallah :))

Gunaydin kozlar

Günaydın Can'ım aynen banada eşimden geçmişti bogaz yanmasıyla başladı yutkunmuyordum ben atlattım çok şükür valla bende limonlu açık çay içerek kendimi terleterek vede visks kullandım çok olmamakla beraber serçe parmağımla hafiften dokunup sürüyordum burnumun kanatlarına rahat nefes alayım die bol mandalinayla atlattım :dua: havalar sapıttı iyice ayaklarınızı sıkı tutun :KK200:

Daha ilk hissettiginizde migren bandi deneyin. Mavi jel gibi gratislerde watsonslarda var. 8 saat alinda serinlik yayiyor. Evdeyken alnima disardayken enseme yapistiriyorum. Biraz kokusu degisik ben etkilenmiyorum aksine serinlikle agri siddetlenmiyor. Tavsiye ederim evde bir suru var benim.

Evet canim onlari biliyorumda hic almadim. Hamilelikte bi zarari var mi acaba doktora sordun mu hic?

Nedendir bilmem ama erkek bebekte böyle çok oluyor , kızda olsa da kısa süreli olup geçiyor

Yaaaaa oyle miiii. Beni mahvetti 2 gun ya ilac da icemiyorum ne yaptiysam gecmedi erkek bebekte cok oluyor demekki. Neyse dogsun da poposundan bir isirigi hak etti:)

Hımm ilaç tabiki önermiyorum ama doktorum hamileliğin her döneminde parol içebilirsin demişti

Aynen canım benimde bacaklarımda egzama mantar va gibi bişeyler çıktı.. bide tabiki romatizmam fena azdı.. hayırlısı bakalımm..

Ben varımmmmm... bugün gidicem inşallah :))

Parol beni hic kesmez canim. Benim agir agri kesici icmem lazim ki anca parol bana seker gibi:) ise yaramadigi icin bosuna icmiyorum

Evet canim onlari biliyorumda hic almadim. Hamilelikte bi zarari var mi acaba doktora sordun mu hic?

Yaaaaa oyle miiii. Beni mahvetti 2 gun ya ilac da icemiyorum ne yaptiysam gecmedi erkek bebekte cok oluyor demekki. Neyse dogsun da poposundan bir isirigi hak etti:)

Parol beni hic kesmez canim. Benim agir agri kesici icmem lazim ki anca parol bana seker gibi:) ise yaramadigi icin bosuna icmiyorum
Sordum cnm zaten deri altina gecmiyor.

Back
X