2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydin kozlar
Maalesef gune iyi uyanmadim. Birkac gundur bogazim acimaya baslamisti bugin daha kotu oldumm
Ne yapsam nasil grcse konusamiyorum simdi
Bebise zarari olur diye korkuyorum. Esim de hasta o kadar dikkat etti ama gecti bana da iste
Çok geçmiş olsun canım. Ben eşime bisürü vitamin aldım onları içiriyorum hasta olmasın diye :)) hatta dakgs geçiyo benle yavruna bişi olmasın diye bana bakıyosun yoksa bakıcagın yok diye :))

doktordan geliyorum kızımız olucakmış:KK200::nazar: çok duygusaldı doktorum eşime bakıp sana aşık biri geliyor dedi.. 2 gün önde gidiyoruz 12,5 cm 100 gr olmuş. 2 haftada nasıl büyüyorlar.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Ya maşallah ne güzel :) çok tatlı bi kızın olacak cicilibicili ;)

bu arada belirtilerim çok çok azaldı ama bebek sağlıklıydı o yüzden belirtileri azalan ama randevularına daha vakit olan arkadaşlar içinizi ferah tutun:KK71:

doktordan geliyorum kızımız olucakmış:KK200::nazar: çok duygusaldı doktorum eşime bakıp sana aşık biri geliyor dedi.. 2 gün önde gidiyoruz 12,5 cm 100 gr olmuş. 2 haftada nasıl büyüyorlar.

gözün aydın canım maşallah :KK68:

Kizlar gecen hafta kontrole gittim devlete orda 12+3 çıktı bebiş sonra dr. Ikili test için dışarıya yönlendirdi neyse Haliç hospitale gittim ordaki muayenedede 13+3 çıktı simdi hangisi doğru ki kac haftalik oldugumu şaşırdım .

Oh maşallah cinsiyetler birer birer öğrenilmis. Sağ salim kucagimiza aldigimiz günleri de goruruz inşallah. Benim de randevum çarşamba günü burda okudukça daha çok heyecanlaniyorum biran önce gelsin de çarşamba inşallah melegimde gösterir biz de goruruz. Ben hiç bir şey hissetmiyorum ama belirtiler kızı gösteriyor bakalım yumurtadan ne çıkacak :)

Yaa neguzel canım prenses geliyo desene. Sağlıkla al kucagına

Kizlar gecen hafta kontrole gittim devlete orda 12+3 çıktı bebiş sonra dr. Ikili test için dışarıya yönlendirdi neyse Haliç hospitale gittim ordaki muayenedede 13+3 çıktı simdi hangisi doğru ki kac haftalik oldugumu şaşırdım .
Makinadan makinaya değişir canım..makinanın yeniligiyle alakalı devlette benimki tam gününde çıkıyo özelde 4-5 gün ileride cıkıyo makinası daha yeni

İnşallah sen de güzel haberler alırsın içini ferah tut. Allah bebişlerimizin ve bizlerin yardımcısı olsun inşallah.. "birsenbirbenbirde "
Sağol allah razı olsun inşallah. Evet geç döllenme olabiliyor bende duydum bunu ama biz ne dersek boş bebeklerimizin bu dünyada nasibi varsa ne olursa olsun gelicekler.

Oh maşallah cinsiyetler birer birer öğrenilmis. Sağ salim kucagimiza aldigimiz günleri de goruruz inşallah. Benim de randevum çarşamba günü burda okudukça daha çok heyecanlaniyorum biran önce gelsin de çarşamba inşallah melegimde gösterir biz de goruruz. Ben hiç bir şey hissetmiyorum ama belirtiler kızı gösteriyor bakalım yumurtadan ne çıkacak :)
benim randevum 2 hafta sonra bakalım ben de merak etmiyor değilim

Back
X