2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tamam canım sen bana bilgilerini özel olarak mesaj at ben seni listeye tekrar eklerim :) sen de hayırlı haberlerle gel inş.

canım merhaba benim doktorumda sanırım israel beyin bir üst katında Aral Özbal neredeyse karşılaşacağız bak:) bende Aral beyden çok memnunum şükür arkadaş gibi doktorum.
doğumuda bana bırakıyor ama kent istiyorum kısmetse.. konforu ve temizliği nedeniyle öncelikli tutuyorum. hayırlısı ile o günleri görelim..
serenity test sonucum temiz çıktı. henüz raporu alamadım ama doktorum arayıp gözünaydın sonuçların temiz çıktı dedi. şükürler olsun

Canım irenbe yi doktorum kurmuş hala aşılama tüp bebek işlemleri için orayı kullanıyor. Gebelik boyunca bütün süreci muayenehanesinden takip ediyor. Tabi aylık olarak doktoruma 350 tl ödüyoruz. Tahliller için özel lab ile anlaşmalı ama kendisi bile diyor bunlar basit tahliller dışarda da yaptırabilirsiniz diye. Doktorum siz nereye isterseniz geliriz ekip olarak diyor ama genelde kent hastanesi ve Çınarlı Yı tercih ediyor.

Annem yapıcak ama ben sevmiyorum canım ya. Tatlıyla pek aram yok. Şuan annemlerdryim onlarda bana yaş pasta almış kızımı öğrendik onu kutluyoruz bizde :)
Ben bayilirim normalde tatliya ama bulantilatdan dolayi yiyemiyordum bugun birden canim istedi anlamadim :)
Ayy ne guzel birlikte kutlayabilmek canim bizimkiler uzalta ancak telefonda kutluyoruz.
Sen kiz istiyordun sanki dimi canim :) sglikli olsunlar da hepsi bitanemiz olacak bizim

Bizim arkadas irenbeye gidiyordu canim cinarlida dogum yapti. Mecburi szeryann oldu cocugin gelmeye niyeti yoktu. 15 dkda cikmis bebis ameliyattan iyiymis yani.

Ayyy inanamiyorum ya dogumdan bahsediyoruz :)

Evet canım ilk baştan beri içimde hep kız vardı. Hep istiyordum. Ama ikisinede hazırlamıştım kendimi :) kız erkek farketmez allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Olsun canım sen de eşinle beraber aşıre keyfi yapıyorsunuz ne güzel. Hem de eşinin ellerinden :)

Canım sonuçlarına çok sevindim maşallah aaa evet belki de karşılaştık seninle ay içim bir hoş oldu. Sonraki randevum 2 kasım 16.30 sen ne zaman geliyorsun? Ben de kente sıcak bakıyorum Allah sağlık versin bebeklerimize doğumm sonrası hastane özellikleri de önemli mesela yenidoğan yoğun bakım ünitesi var. Hijyen koşulları iyi oda konforu yüksek.

Ben de kiz elbiselerine bakip bakp hayran oluyordum ama erkeklerin de sunnet tantanasi var oyle diyorum artik :) saglikla gelsinler insallah.

Bu arada benim arkadasa 5 ay 3 ayri doktor erkek demis sonradan kiz oldugu anlasildi insallah biz oyle seylerle karsilasmayiz ya o kadar hazirlik yap sonra renk degistormekle ugraas

evet ya çok yakınmışız:) ben evhamlıyım diye doktoruma rica ediyorum ara vermiyor çok bir sonraki randevum 22 ekim. ama bir sonrakini denk getirebilirsem ayarlarım aynı güne nasip olursa gerçi benim hep haftasonu mümkün oluyor cumartesi ya da en iyi cumaya alabiliyorum randevu. olsun birgün denk geliriz kısmetse.
evet zaman ne gösterir bilemeyiz tabi ama tanıdıklar hep kentte yaptı herkes memnun. güvenilir geliyor çok bana da.
çınarlıda kürtaj oldum daha önce oradan geçemiyorum bile Allah yaşatmasın bir daha.
sağlıkla güzel günlere inşallah..
görüşmek dileğiyle canım

Dr.um sorun yok dedi ama bn bgn dayanamadim bgn yine baska bi dr.a gttim oda herseyden yuzde yuz emin olmak istiosn amniyosntz dedi bn smdi bi suphe ugruna bole bise yaptramam hemde bn solemesm hic farketmdi bile

N Nasip_kismet benimde bu ayrılıklar Can'ımı sıkıyor banada 24 ekime verdi randevu Allah tan iki haftacık geçecek inşallah hemen inşallah cinsiyetide söler artık sende sayma günleri ben bıraktım saymayı yoksa kafayı yiyorum

Ben de hep 15 günde bir gidiyordum. Her şey yolunda artık ayda bir görüşelim dedi. Bana da uzun geldi ilk defa bu kadar bekleyeceğim ama bakalım nasıl olacak?
Çınarlı senin için seçenek olmasın o zaman. Allah güzel günler göstersin inşallah. Sağlıklı doğumlar olsun.
Bana da Çarşamba'ları uyuyor o sebeple hep o güne denk getirmeye çalışıyorum. Belki de aynı gün Doğum yapacağız çok heyecanlı.
Birbirimizi göremesek bile ne zaman gitsem aklımdan geçeceksin kadınların yüzlerine tanıdık bakacağım

Bizim arkadas irenbeye gidiyordu canim cinarlida dogum yapti. Mecburi szeryann oldu cocugin gelmeye niyeti yoktu. 15 dkda cikmis bebis ameliyattan iyiymis yani.

Ayyy inanamiyorum ya dogumdan bahsediyoruz :)
Ben irenbeye gitmiyorum canım. Ama gidip memnun olan çok. Allah sağlıklı doğumlar kısmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…