- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.381
Çok tebrik ederim. Allah sağlikla eline almayi nasip etsin.Evet canım bir kızım olucak allah nasip ederse :)
Tamam canım sen bana bilgilerini özel olarak mesaj at ben seni listeye tekrar eklerim :) sen de hayırlı haberlerle gel inş.Citolesgen merhabalar canım. Daha önce yazmıştım buraya hatta listede varım ama bir aydır giremiyordum kullanıcı adını değiştirip tekrardan uye oldum . Takip ediyordum sizi ama :) cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş hayırlı olsun hepinize .ben hala ogrenemedim iki hafta var randevuma da geçmiyor zaman :)
Sağol canım anin. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahÇok tebrik ederim. Allah sağlikla eline almayi nasip etsin.
Ohh afiyet olsun canım. :) yarasın bebişimizeKizlar cok diugusalim su anda. Asureden bahsettik ya bugun canim istemisti esime soylemistim eve bi geldim esim asure yapiyor. Hazir falan degil bildigin nalzemeleri karistirip yapiyor. Pisti bile simdi :)
Sagol canimOhh afiyet olsun canım. :) yarasın bebişimize
Annem yapıcak ama ben sevmiyorum canım ya. Tatlıyla pek aram yok. Şuan annemlerdryim onlarda bana yaş pasta almış kızımı öğrendik onu kutluyoruz bizde :)Sagol canim
İnsallah hepinize getirwnler olur bu asure ayini bos gecirmeyiz :)
canım merhaba benim doktorumda sanırım israel beyin bir üst katında Aral ÖzbalCanım benim doktorum İsrael Aruh, ben kendisinden çok memnunum. Ona çok güveniyorum. Bilgisi tecrübesi net duruşu ve rahatlığını seviyorum. Özel muayenehanesi var. Her şey özel olduğu için bazı tahlilleri dışarda yaptırmak istiyorum. Doğum için Çiğli Kent hastanesini düşünüyorum.
Canım irenbe yi doktorum kurmuş hala aşılama tüp bebek işlemleri için orayı kullanıyor. Gebelik boyunca bütün süreci muayenehanesinden takip ediyor. Tabi aylık olarak doktoruma 350 tl ödüyoruz. Tahliller için özel lab ile anlaşmalı ama kendisi bile diyor bunlar basit tahliller dışarda da yaptırabilirsiniz diye. Doktorum siz nereye isterseniz geliriz ekip olarak diyor ama genelde kent hastanesi ve Çınarlı Yı tercih ediyor.Netten baktim canim sanirim onceden de gormustim. İrenbe de devam ediyor sanki oyle anladim. Ozel olunca hastaneye, doktora ayri para veriyorsun dimi canim. Rabbim hayirlu dogumlar nasip etsin hepimize canim
Kent hastanesini duydum coj iyimis ama sgk anlasmaso olmadigi icin pahaliymis biraz
Ben bayilirim normalde tatliya ama bulantilatdan dolayi yiyemiyordum bugun birden canim istedi anlamadim :)Annem yapıcak ama ben sevmiyorum canım ya. Tatlıyla pek aram yok. Şuan annemlerdryim onlarda bana yaş pasta almış kızımı öğrendik onu kutluyoruz bizde :)
Bizim arkadas irenbeye gidiyordu canim cinarlida dogum yapti. Mecburi szeryann oldu cocugin gelmeye niyeti yoktu. 15 dkda cikmis bebis ameliyattan iyiymis yani.Canım irenbe yi doktorum kurmuş hala aşılama tüp bebek işlemleri için orayı kullanıyor. Gebelik boyunca bütün süreci muayenehanesinden takip ediyor. Tabi aylık olarak doktoruma 350 tl ödüyoruz. Tahliller için özel lab ile anlaşmalı ama kendisi bile diyor bunlar basit tahliller dışarda da yaptırabilirsiniz diye. Doktorum siz nereye isterseniz geliriz ekip olarak diyor ama genelde kent hastanesi ve Çınarlı Yı tercih ediyor.
Ewt baya bir bnzerlik varCan hosgeldin sen demeden farketmedim ben. Pappa 1.05 mom yok bendr sanki ya
Nt var 1.22
Hcg 1.49
Anlamadim ama yazdim canim. Bu arada nickleeimiz cok benziyo
Evet canım ilk baştan beri içimde hep kız vardı. Hep istiyordum. Ama ikisinede hazırlamıştım kendimi :) kız erkek farketmez allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Olsun canım sen de eşinle beraber aşıre keyfi yapıyorsunuz ne güzel. Hem de eşinin ellerinden :)Ben bayilirim normalde tatliya ama bulantilatdan dolayi yiyemiyordum bugun birden canim istedi anlamadim :)
Ayy ne guzel birlikte kutlayabilmek canim bizimkiler uzalta ancak telefonda kutluyoruz.
Sen kiz istiyordun sanki dimi canim :) sglikli olsunlar da hepsi bitanemiz olacak bizim
Canım sonuçlarına çok sevindim maşallah aaa evet belki de karşılaştık seninle ay içim bir hoş oldu. Sonraki randevum 2 kasım 16.30 sen ne zaman geliyorsun? Ben de kente sıcak bakıyorum Allah sağlık versin bebeklerimize doğumm sonrası hastane özellikleri de önemli mesela yenidoğan yoğun bakım ünitesi var. Hijyen koşulları iyi oda konforu yüksek.canım merhaba benim doktorumda sanırım israel beyin bir üst katında Aral Özbalneredeyse karşılaşacağız bak:) bende Aral beyden çok memnunum şükür arkadaş gibi doktorum.
doğumuda bana bırakıyor ama kent istiyorum kısmetse.. konforu ve temizliği nedeniyle öncelikli tutuyorum. hayırlısı ile o günleri görelim..
serenity test sonucum temiz çıktı. henüz raporu alamadım ama doktorum arayıp gözünaydın sonuçların temiz çıktı dedi. şükürler olsun
Insallah canimEwt baya bir bnzerlik varcnm seninki normal bu konuyu genelde kimse onemsememis ins.onemszdr
Ben de kiz elbiselerine bakip bakp hayran oluyordum ama erkeklerin de sunnet tantanasi var oyle diyorum artik :) saglikla gelsinler insallah.Evet canım ilk baştan beri içimde hep kız vardı. Hep istiyordum. Ama ikisinede hazırlamıştım kendimi :) kız erkek farketmez allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Olsun canım sen de eşinle beraber aşıre keyfi yapıyorsunuz ne güzel. Hem de eşinin ellerinden :)
evet ya çok yakınmışız:) ben evhamlıyım diye doktoruma rica ediyorum ara vermiyor çok bir sonraki randevum 22 ekim. ama bir sonrakini denk getirebilirsem ayarlarım aynı güne nasip olursa gerçi benim hep haftasonu mümkün oluyor cumartesi ya da en iyi cumaya alabiliyorum randevu. olsun birgün denk geliriz kısmetse.Canım sonuçlarına çok sevindim maşallah aaa evet belki de karşılaştık seninle ay içim bir hoş oldu. Sonraki randevum 2 kasım 16.30 sen ne zaman geliyorsun? Ben de kente sıcak bakıyorum Allah sağlık versin bebeklerimize doğumm sonrası hastane özellikleri de önemli mesela yenidoğan yoğun bakım ünitesi var. Hijyen koşulları iyi oda konforu yüksek.
Ben de hep 15 günde bir gidiyordum. Her şey yolunda artık ayda bir görüşelim dedi. Bana da uzun geldi ilk defa bu kadar bekleyeceğim ama bakalım nasıl olacak?evet ya çok yakınmışız:) ben evhamlıyım diye doktoruma rica ediyorum ara vermiyor çok bir sonraki randevum 22 ekim. ama bir sonrakini denk getirebilirsem ayarlarım aynı güne nasip olursa gerçi benim hep haftasonu mümkün oluyor cumartesi ya da en iyi cumaya alabiliyorum randevu. olsun birgün denk geliriz kısmetse.
evet zaman ne gösterir bilemeyiz tabi ama tanıdıklar hep kentte yaptı herkes memnun. güvenilir geliyor çok bana da.
çınarlıda kürtaj oldum daha önce oradan geçemiyorum bileAllah yaşatmasın bir daha.
sağlıkla güzel günlere inşallah..
görüşmek dileğiyle canım
Ben irenbeye gitmiyorum canım. Ama gidip memnun olan çok. Allah sağlıklı doğumlar kısmet etsinBizim arkadas irenbeye gidiyordu canim cinarlida dogum yapti. Mecburi szeryann oldu cocugin gelmeye niyeti yoktu. 15 dkda cikmis bebis ameliyattan iyiymis yani.
Ayyy inanamiyorum ya dogumdan bahsediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?