- 1 Kasım 2014
- 61
- 136
- 43
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.401
Canım bu değer hakkında bilgim Yok ama amniyosentezden önce tarama testi olup çok yüksek duyarlıkta testler var. İçin rahat edecekse araştırabilirsin. Mesela ben panaroma testi yaptırdım. Burada iki arkadaşımız nifty yaptırdı. Bir diğer arkadaşımız serenity test yaptırdı. Farklı testler de mevcut.Dr.um sorun yok dedi ama bn bgn dayanamadim bgn yine baska bi dr.a gttim oda herseyden yuzde yuz emin olmak istiosn amniyosntz dedi bn smdi bi suphe ugruna bole bise yaptramam hemde bn solemesm hic farketmdi bile
Kizlar cok diugusalim su anda. Asureden bahsettik ya bugun canim istemisti esime soylemistim eve bi geldim esim asure yapiyor. Hazir falan degil bildigin nalzemeleri karistirip yapiyor. Pisti bile simdi :)
yaa gerçekten doğumlar bile denk gelebilir.. haftaiçi izmirde olduğum zaman denk getiririm mutlaka tanışırız inşallah. benim içinde öyle olacak canım. belki bundan sonra daha uzun aralıkla çağırır.Ben de hep 15 günde bir gidiyordum. Her şey yolunda artık ayda bir görüşelim dedi. Bana da uzun geldi ilk defa bu kadar bekleyeceğim ama bakalım nasıl olacak?
Çınarlı senin için seçenek olmasın o zaman. Allah güzel günler göstersin inşallah. Sağlıklı doğumlar olsun.
Bana da Çarşamba'ları uyuyor o sebeple hep o güne denk getirmeye çalışıyorum. Belki de aynı gün Doğum yapacağız çok heyecanlı.
Birbirimizi göremesek bile ne zaman gitsem aklımdan geçeceksin kadınların yüzlerine tanıdık bakacağım
Peki sizi bu teste yonlendiren sebep neydiCanım bu değer hakkında bilgim Yok ama amniyosentezden önce tarama testi olup çok yüksek duyarlıkta testler var. İçin rahat edecekse araştırabilirsin. Mesela ben panaroma testi yaptırdım. Burada iki arkadaşımız nifty yaptırdı. Bir diğer arkadaşımız serenity test yaptırdı. Farklı testler de mevcut.
N Nasip_kismet benimde bu ayrılıklar Can'ımı sıkıyor banada 24 ekime verdi randevu Allah tan iki haftacık geçecek inşallah hemen inşallah cinsiyetide söler artık sende sayma günleri ben bıraktım saymayı yoksa kafayı yiyorum
Ohh canim hem anne hasreti gidereceksin hem de asure yiyeceksin cok guzel valla.Ooo maşallahnazardan korusun Rabbim afiyet olsun benim de ne zamandır Can'ım çekiyo aşure bende hem annemleri özledim bide aşuresini yiyeyim gitmişken Allah izin verirse yarın biletimi alıp İstanbul a gideceğim bir hafta kalır dönerim randevudan önce evimde olmam lazım
İkili tarama testlerindeki duyarlığın düşük olması ve yanlış negatif yanlış pozitif sonuçlar canım.Peki sizi bu teste yonlendiren sebep neydi
Canım ben eğer doğru anladıysam öyle bir pütürlü hal Yok.Kizlar ben ilginc bi soru sorayim mi yine size?
Sirt ustu yattiginiz zaman bikini bolgesini ellediginizde hafif bastirdiginizda biyle putur putur vi seyler geliyor mu. Kil kokleri mi yoksa baska sey mi anlamadim. Yani harika bi soru sordum degisik anlatim oldu farkindayim ama umarim anlatabilmisimdir kendimi
Ohh canim hem anne hasreti gidereceksin hem de asure yiyeceksin cok guzel valla.
En iyisi gun saymamak dedigin gibi canim. Zaman gecse de tekmeleri hissetsek de rahatlasak valla
Teşekkür ederim bi sorm dha olucakti 4lu testi beklediniz mi yaptrmk icinİkili tarama testlerindeki duyarlığın düşük olması ve yanlış negatif yanlış pozitif sonuçlar canım.
Allah Allah bende neden var acaba onemli bi sey mi ki. Bugun de kontrole gitmistim ama aksam farkettim onceden farketseydim sorardim kesinCanım ben eğer doğru anladıysam öyle bir pütürlü hal Yok.
Ben bennnn. :) derimin altında küçük küçük yağ bezecikleri gibi bişey hissediyorum :)Kizlar ben ilginc bi soru sorayim mi yine size?
Sirt ustu yattiginiz zaman bikini bolgesini ellediginizde hafif bastirdiginizda biyle putur putur vi seyler geliyor mu. Kil kokleri mi yoksa baska sey mi anlamadim. Yani harika bi soru sordum degisik anlatim oldu farkindayim ama umarim anlatabilmisimdir kendimi
Canım bana bugun yaptılar kanımı aldılar. Sonuçları bekliyorum. 16-20 haftalıkken yapılıyorTeşekkür ederim bi sorm dha olucakti 4lu testi beklediniz mi yaptrmk icin
Canım kilim ve tohum arkadaşımız daha 4lü test e gelmedi 16. Haftada olıyor. Daha 14. Haftasında sanırım kendisi. Hem ona gerek kalmıyorki o zaten harmony yaptırdı. Bütün testleri kapsıyormuş o test. Yani ikili üçlün4lü. Sadece detaylı usgye bakılcak ona. Ben öyle biliyorum. Yanlışsa eğer bildiklerim kendisi acıklar sana mesajı görünce. @Kilim ve tohumİnşallah güzel hayırlı sonuçlarinz gelir.kilim tohum harmony test yaptrmista 4lu testin sncunu beklemis mi acaba
Rica ederim bu testi yaptırınca üçlü ve dörtlü teste gerek Yok dedi doktorumuz. Zira o testler kıyaslanması için ard arda yapılıyormuş. Benim sözünü ettiğim testler 9. Haftadan sonra istediğiniz bir zamana diliminde aç tok farketmeden yapılabilir. Sadece iki tüp kan alınıyorTeşekkür ederim bi sorm dha olucakti 4lu testi beklediniz mi yaptrmk icin
Kuzum yarın 16. Haftanın içine giriyorum. :)Canım kilim ve tohum arkadaşımız daha 4lü test e gelmedi 16. Haftada olıyor. Daha 14. Haftasında sanırım kendisi. Hem ona gerek kalmıyorki o zaten harmony yaptırdı. Bütün testleri kapsıyormuş o test. Yani ikili üçlün4lü. Sadece detaylı usgye bakılcak ona. Ben öyle biliyorum. Yanlışsa eğer bildiklerim kendisi acıklar sana mesajı görünce.Kilim ve tohum
15. Haftada yani bugun gittim. Ama ben 16. Haftamda gözüküyorum. Hamileliğim bir hafta önden gidiyor. Bu test 16 ve 20. Haftalar arasında yapılması gerekiyor. Bendde ikili testimi tam 12. Haftamda yapmıştım. Tam zamanıydı erken değildi. İkili test ise 11 ve 14 hafta arası yapılması gerekiyor zatenTesekkur ederim cok aciklayici oldu.peki siz 4lu test icin kacinci haftada gttiniz.bn ikili testte brz aceleci davrandm sanirm bunda ole yapmicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?