2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dr.um sorun yok dedi ama bn bgn dayanamadim bgn yine baska bi dr.a gttim oda herseyden yuzde yuz emin olmak istiosn amniyosntz dedi bn smdi bi suphe ugruna bole bise yaptramam hemde bn solemesm hic farketmdi bile
Canım bu değer hakkında bilgim Yok ama amniyosentezden önce tarama testi olup çok yüksek duyarlıkta testler var. İçin rahat edecekse araştırabilirsin. Mesela ben panaroma testi yaptırdım. Burada iki arkadaşımız nifty yaptırdı. Bir diğer arkadaşımız serenity test yaptırdı. Farklı testler de mevcut.

Kizlar cok diugusalim su anda. Asureden bahsettik ya bugun canim istemisti esime soylemistim eve bi geldim esim asure yapiyor. Hazir falan degil bildigin nalzemeleri karistirip yapiyor. Pisti bile simdi :)

Ooo maşallah nazardan korusun Rabbim afiyet olsun benim de ne zamandır Can'ım çekiyo aşure bende hem annemleri özledim bide aşuresini yiyeyim gitmişken Allah izin verirse yarın biletimi alıp İstanbul a gideceğim bir hafta kalır dönerim randevudan önce evimde olmam lazım

yaa gerçekten doğumlar bile denk gelebilir.. haftaiçi izmirde olduğum zaman denk getiririm mutlaka tanışırız inşallah. benim içinde öyle olacak canım. belki bundan sonra daha uzun aralıkla çağırır.
amin inşallah sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize bütün annelere

Peki sizi bu teste yonlendiren sebep neydi

Ohh canim hem anne hasreti gidereceksin hem de asure yiyeceksin cok guzel valla.
En iyisi gun saymamak dedigin gibi canim. Zaman gecse de tekmeleri hissetsek de rahatlasak valla

Kizlar ben ilginc bi soru sorayim mi yine size?
Sirt ustu yattiginiz zaman bikini bolgesini ellediginizde hafif bastirdiginizda biyle putur putur vi seyler geliyor mu. Kil kokleri mi yoksa baska sey mi anlamadim. Yani harika bi soru sordum degisik anlatim oldu farkindayim ama umarim anlatabilmisimdir kendimi

Canım ben eğer doğru anladıysam öyle bir pütürlü hal Yok.

Ohh canim hem anne hasreti gidereceksin hem de asure yiyeceksin cok guzel valla.
En iyisi gun saymamak dedigin gibi canim. Zaman gecse de tekmeleri hissetsek de rahatlasak valla

Aynen öle haberde vermicem süpriz olsun Bende deli gibi istiyorum hissetmek gece yatağa girdiğimde bi sırtüstü yatıyorum iki elimle tutuyorum böle pıt pıt bişiler oluyo ama sürekli değil ara ara diyorum acaba bebeğim mi emin olamıyorum yaa

Ben bennnn. :) derimin altında küçük küçük yağ bezecikleri gibi bişey hissediyorum :)

İnşallah güzel hayırlı sonuçlarinz gelir.kilim tohum harmony test yaptrmista 4lu testin sncunu beklemis mi acaba
Canım kilim ve tohum arkadaşımız daha 4lü test e gelmedi 16. Haftada olıyor. Daha 14. Haftasında sanırım kendisi. Hem ona gerek kalmıyorki o zaten harmony yaptırdı. Bütün testleri kapsıyormuş o test. Yani ikili üçlün4lü. Sadece detaylı usgye bakılcak ona. Ben öyle biliyorum. Yanlışsa eğer bildiklerim kendisi acıklar sana mesajı görünce. @Kilim ve tohum

Tesekkur ederim cok aciklayici oldu.peki siz 4lu test icin kacinci haftada gttiniz.bn ikili testte brz aceleci davrandm sanirm bunda ole yapmicm

Teşekkür ederim bi sorm dha olucakti 4lu testi beklediniz mi yaptrmk icin
Rica ederim bu testi yaptırınca üçlü ve dörtlü teste gerek Yok dedi doktorumuz. Zira o testler kıyaslanması için ard arda yapılıyormuş. Benim sözünü ettiğim testler 9. Haftadan sonra istediğiniz bir zamana diliminde aç tok farketmeden yapılabilir. Sadece iki tüp kan alınıyor

Kuzum yarın 16. Haftanın içine giriyorum. :)
Ama evet aynen dediğin gibi yaptırdığım panorama test sayesinde üçlü dörtlüye gerek Yok sadece ayrıntılı usg yapılacak zamanı gelince sanırım o da 22. Hafta yapılacak.

Tesekkur ederim cok aciklayici oldu.peki siz 4lu test icin kacinci haftada gttiniz.bn ikili testte brz aceleci davrandm sanirm bunda ole yapmicm
15. Haftada yani bugun gittim. Ama ben 16. Haftamda gözüküyorum. Hamileliğim bir hafta önden gidiyor. Bu test 16 ve 20. Haftalar arasında yapılması gerekiyor. Bendde ikili testimi tam 12. Haftamda yapmıştım. Tam zamanıydı erken değildi. İkili test ise 11 ve 14 hafta arası yapılması gerekiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…