2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bende bugun tam 15i doldurdum 16 dan gün aldım :) bir de 1 hafta öndeymişim ben usg göre. :) bneimde zamanı gelince ayrıntılı yapılcak 20 22 falan heralde :)

Cdden saol dr.mla paylaşacağım ama bnm gbi vesveseli bi insan icin hamilelik çok zor Allah hayırlısını versin
Canım annnelik endişesi bambaşka çok hakslısın küçük ayrıntılara takıp gereksiz yere üzülüyoruz çoğu zaman. Öncelikle bebeğin Seninle maşallah. Kalp atışı var hareketlerini de gördün mü ekranda? Daha ne yapsın annesi sağ salimim demek için. Mutlu olalım iyi düşünelim inşallah

Ewt bide bnm bebisim yaramaz olucak her gittimizde kipir kipir ewe su ultrasyondn alip hep izlemk istiyoruminsallah saglikla bi dogsunlarda,tabi anneligin sonu yok artk yok 40 ciksn yasina girsn brz buyusn okuldu derken hep beraber gecireceimz guzel gunlerimiz olur insallah

Kizlar cok diugusalim su anda. Asureden bahsettik ya bugun canim istemisti esime soylemistim eve bi geldim esim asure yapiyor. Hazir falan degil bildigin nalzemeleri karistirip yapiyor. Pisti bile simdi :)

Vayy helal olsun enişteye saygılar. Maşallah maşallah.

Yattım sırtüstü elimle yokladim ama ı ıh yok bir şey...

Hanimlar 2li tarama testi yaptiranlar nasil yaptirdi? Vajinal ultrasyon ile mi bakiliyor? Bilgi verir misiniz? Ben yarin sabah gidicem aklima takildi simdi alttan mi bakiyorlar diye?

hamile olduğumu bilmeden önce modiodal diye bir ilaç kullanıyordum. Hem de günde 2-3 tane. Öğrendiğim gibi ilacı bıraktım ama çok zararlıymış. ikili tarama testi yapılacak, kafamda bir sürü soru işareti var. İnanılmaz korkuyorum İlaçların bebekler üzerinde ne gibi etkileri olabilir acaba?

Ben bennnn. :) derimin altında küçük küçük yağ bezecikleri gibi bişey hissediyorum :)

Ayy evet onlardan bahsediyorum ben de sorun olur mu ki acaba. Ama agri kasinti yok. Nete yazdum yazmaz olaydim neler cikti yine kapattim hemen.

Vayy helal olsun enişteye saygılar. Maşallah maşallah.
Sagol canimm tesekkurlerr :)

Yattım sırtüstü elimle yokladim ama ı ıh yok bir şey...
Ayy olmasin da canim zaten demek olmamasi gereken bi seyy. Sorun ciksrmasin da bebisim icin gerisi onemli degil

Canim bazi ilaclar hamileler uzerinde denenemiyor ancaj hamile hayvanlar uzerinde deneniyor malesef. Ya da hamileler Uzerinde denense bile cok kucukcbi orneklem uzerinde deneniuor ondan sadece ihtimal belietiuorlar. Insallah sagliklidir bebisin. Netten de baktim doktorunuza sorum bebege zarari olup olmadigi bilinmemektedir diyor prospektusunde. Rabbim isterse en agir ilaclari kullan bi sey olmaz unutma.

Bizim bi akraba bebegi olacagini 3 aylik hamileyken ogrenmis. Bu arada adet olmus ve bebek ihimali dusunmedigi icin bir suru ilac kullanmia
Ikili testi iyi cikti
Insallah senin de oyle olur

Kizlar gunaydin ve tabii yegenlerime de gunaydin. Onlari da saymaya baslayabiliriz artik dimi
Ben doktorumun yazdifi grip asini oldum dun receteyle sstilan bi asiymis. Ama ayaklarim acayip agriyo su anda asinin yam etkisi sanirim. Sanki 100000 km yirumusum de hamlamisim gibi. Insallah gecer yoksa cocuklarin pesinde kosturamayacagim bgun yasli nineler gibi oturcam durmadann

Gunaydin tatli anne adaylari... guzel bir gun olsun. Size iki konuda danismak istiyorum. Bugunumuze cok cok sukur tabi, ancak her gun yeni bir seyle karsilaniliyoruz. Dun ilk kez fena mide yanmasi, midenin agza gelmesi hazimsizlik yasadim. Gece 2 de saga don sola don cok kotu oldu. Basta basta donmesi yasadigim icin 10 gibi yogurt yiyip 11 de uyuyordum. Yeme duzenim de ayni. Az mi yemek lazim bilemiyorum. Midem aksam cok kotu oluyor. Yuksek yastikla da asla uyuyamiyorum. Boynum tutuluyor. Ne yapmak lazim acaba mide sorunlari icin. Aslinda aci baharat falan da yedigim yok. Bir diger sorum da su, benim cildim yagli ben yazin tatil haricinde yuzume hic gunes koruyucu surmedim. Su havalarda surmek lazim mi? Gebelik haftasinda lekelemmelerden bahsediyor. Gunes koruyuculu kremlerde kimyasal yok mu? Siz hangisini kullaniuorsunuz. Hemen siparis edeyim mi? Cok opuyorum sizleri

Benim de kasıklarım acıyor niye acaba:/

canım mide yanması ve hazımsızlık bende de oluyo zaman zaman özellikle akşamları.önlem olarak ben akşamları hafif yemekler yiyorum sebze yemekleri çorba balık gibi.et ve yağlı yemekler daha çok hazımsızlık yapıyo.hamur işi kızartma falanda yanma yapıyo midemde.az az sık sık yemek gerekiyo.yemeği çok abartmamaya çalışıyorum sonra sürekli atıştırıyorum meyve falan yiyorum mideme de çok iyi oluyo süt içiyorum ceviz badem yiyorum bazen çubuk kraker.gece ya da sabah çok erkende de acıkıyorum peynir ekmek ya da çubuk krakerle bastırıyorum :)

tek kötü alışkanlığım cips yemek onuda dünden sonra kesinlikle ağzıma sürmiycem kararlıyım :)

Arkadaşlar babam bugün kafasındaKi tümörden dolayı ameliyat oluyor ne olursunuz dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…