- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.421
Yok canım ben hiç ikili test yaptırmadan 12. Haftamda direk panorama test yaptırdım.İnşallah güzel hayırlı sonuçlarinz gelir.kilim tohum harmony test yaptrmista 4lu testin sncunu beklemis mi acaba
Canım bende bugun tam 15i doldurdum 16 dan gün aldım :) bir de 1 hafta öndeymişim ben usg göre. :) bneimde zamanı gelince ayrıntılı yapılcak 20 22 falan heralde :)Kuzum yarın 16. Haftanın içine giriyorum. :)
Ama evet aynen dediğin gibi yaptırdığım panorama test sayesinde üçlü dörtlüye gerek Yok sadece ayrıntılı usg yapılacak zamanı gelince sanırım o da 22. Hafta yapılacak.
Canım annnelik endişesi bambaşka çok hakslısın küçük ayrıntılara takıp gereksiz yere üzülüyoruz çoğu zaman. Öncelikle bebeğin Seninle maşallah. Kalp atışı var hareketlerini de gördün mü ekranda? Daha ne yapsın annesi sağ salimim demek için. Mutlu olalım iyi düşünelim inşallahCdden saol dr.mla paylaşacağım ama bnm gbi vesveseli bi insan icin hamilelik çok zor Allah hayırlısını versin
Maşallah prensese çok iyi bakıyorsun annesiCanım bende bugun tam 15i doldurdum 16 dan gün aldım :) bir de 1 hafta öndeymişim ben usg göre. :) bneimde zamanı gelince ayrıntılı yapılcak 20 22 falan heralde :)
Sağol canım. Bakmaya calışıyoruz onun canı sağolsun :)Maşallah prensese çok iyi bakıyorsun annesi
2 3 kez mi Ben rahat 4 5 kere kalkiyorum bi rahat uyuyamadimKizlar ikinci trimestr de tuvalet sikligi azalir diyorlar. Gece hala 2- 3 kez uyaniyorum. (Araya ruyalar giriyor) Benim gibi olaniniz var mi ?
Ewt bide bnm bebisim yaramaz olucak her gittimizde kipir kipir ewe su ultrasyondn alip hep izlemk istiyorumCanım annnelik endişesi bambaşka çok hakslısın küçük ayrıntılara takıp gereksiz yere üzülüyoruz çoğu zaman. Öncelikle bebeğin Seninle maşallah. Kalp atışı var hareketlerini de gördün mü ekranda? Daha ne yapsın annesi sağ salimim demek için. Mutlu olalım iyi düşünelim inşallah
Kizlar cok diugusalim su anda. Asureden bahsettik ya bugun canim istemisti esime soylemistim eve bi geldim esim asure yapiyor. Hazir falan degil bildigin nalzemeleri karistirip yapiyor. Pisti bile simdi :)
Ben hap olark kullanıyorm ya fitil zor geliyo bana malesf ama dediğin gibi o yapıyo baş dönmesiProgestani fitil degil de hap olarak kullananlarda bas donmesi oluyormuş.
Kizlar ben ilginc bi soru sorayim mi yine size?
Sirt ustu yattiginiz zaman bikini bolgesini ellediginizde hafif bastirdiginizda biyle putur putur vi seyler geliyor mu. Kil kokleri mi yoksa baska sey mi anlamadim. Yani harika bi soru sordum degisik anlatim oldu farkindayim ama umarim anlatabilmisimdir kendimi
Ben bennnn. :) derimin altında küçük küçük yağ bezecikleri gibi bişey hissediyorum :)
Sagol canimm tesekkurlerr :)Vayy helal olsun enişteye saygılar. Maşallah maşallah.
Ayy olmasin da canim zaten demek olmamasi gereken bi seyy. Sorun ciksrmasin da bebisim icin gerisi onemli degilYattım sırtüstü elimle yokladim ama ı ıh yok bir şey...
Canim bazi ilaclar hamileler uzerinde denenemiyor ancaj hamile hayvanlar uzerinde deneniyor malesef. Ya da hamileler Uzerinde denense bile cok kucukcbi orneklem uzerinde deneniuor ondan sadece ihtimal belietiuorlar. Insallah sagliklidir bebisin. Netten de baktim doktorunuza sorum bebege zarari olup olmadigi bilinmemektedir diyor prospektusunde. Rabbim isterse en agir ilaclari kullan bi sey olmaz unutma.hamile olduğumu bilmeden önce modiodal diye bir ilaç kullanıyordum. Hem de günde 2-3 tane. Öğrendiğim gibi ilacı bıraktım ama çok zararlıymış. ikili tarama testi yapılacak, kafamda bir sürü soru işareti var. İnanılmaz korkuyorumİlaçların bebekler üzerinde ne gibi etkileri olabilir acaba?
Benim de kasıklarım acıyor niye acaba:/Hanımlar ben bir tartışma yaşadım baya bağırdım sinirlendim kriz geçiricektim resmen o derece çıldırdım kasıklarım nasıl acıyor uzandım sağa sola yatıyorum geçmedi ağlamam da susmuyor tabi kendime de kızıyorum ne yapmalıyım
Gunaydin tatli anne adaylari... guzel bir gun olsun. Size iki konuda danismak istiyorum. Bugunumuze cok cok sukur tabi, ancak her gun yeni bir seyle karsilaniliyoruz. Dun ilk kez fena mide yanmasi, midenin agza gelmesi hazimsizlik yasadim. Gece 2 de saga don sola don cok kotu oldu. Basta basta donmesi yasadigim icin 10 gibi yogurt yiyip 11 de uyuyordum. Yeme duzenim de ayni. Az mi yemek lazim bilemiyorum. Midem aksam cok kotu oluyor. Yuksek yastikla da asla uyuyamiyorum. Boynum tutuluyor. Ne yapmak lazim acaba mide sorunlari icin. Aslinda aci baharat falan da yedigim yok. Bir diger sorum da su, benim cildim yagli ben yazin tatil haricinde yuzume hic gunes koruyucu surmedim. Su havalarda surmek lazim mi? Gebelik haftasinda lekelemmelerden bahsediyor. Gunes koruyuculu kremlerde kimyasal yok mu? Siz hangisini kullaniuorsunuz. Hemen siparis edeyim mi? Cok opuyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?