2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar babam bugün kafasındaKi tümörden dolayı ameliyat oluyor ne olursunuz dua edin lütfen
Allah yardımcısı olsun canım.Inşallah kısa zamanda atlatır. Demesi kolay ama çok uzulmemeye çalış annesi bebis için.

Canım patates, simit bunları yiyorsan artık uzak dur. Çünkü ikiside çok mide yanması yapıyor.

Günaydın kızlar ve bebişler

Ben grip oldum yine yaaaa. Geçen ay da bayramdan sonra olmuştum 1 ay geçmeden tekrarladı. İyi hissediyorum ama burnumun tıkanıklığı mahvediyor beni. Ayrıca bugün 15. haftamız bitti biziiiiimmmm

Ottomania canım kasık ağrıları bu haftalarda normal. Hatta dün Citolesgen doktoruna sordu o da normal demiş. Hepimizde başladı yani kasık ağrları korkacak birşey yok.

deli_mavi_59 güzel haberlerini bekliyoruz. Büyümüştür bebişin

Yaren007 Canım Allah yardımcısı olsun sorunsuz ameliyatını olup heme sağlığına kavuşsun inşallah. Sağlık problemi olan herkese Allah şifa versin.

Bende niye kuyruk sokumum ağrıyor diyordum Resmen otururken zorlanıyorum. Yumru gibi oldu sanki kuyruk sokumum. Ama ayaktayken bir şey yok
Yine de doktora bi sor canım hazır gitmişken. Bizim randevumuz Cumartesi gidince sorcam yine de. Ayy birde cinsiyetini öğrencez inşallah:)

Ayy canım öyle kasık ağrısı ile uyanınca noluyor dedim. Bebişlerimiz büyüyorlar yani

Yine de doktora bi sor canım hazır gitmişken. Bizim randevumuz Cumartesi gidince sorcam yine de. Ayy birde cinsiyetini öğrencez inşallah:)
C.tesi büyük gün :) Bende bebisimi gorucem 2 li test sonucumu ogrenicem. Umarım herkes güzel haberler alır :)

Büyüyorlar valla. Haftalar artık daha çabuk geçmeye başladı, yani bana öyle geliyor. İlk haftalar günleri say say hafta bitmezdi
Rabbime şükür bulantı ve halsizlikler bunaltmıyor artık :) bulantı için hala ilaç kullanıyorum o ayrı:/ olsun annelik işte katlancaz:)

Kızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
Bana sürekli temizlikçi abla geldiği için o konuyla ilgilenmiyorum çok şükür. Her hafta yarım gün alıyorum. Arada bir de tam gün alıp detaylı temizlik yaptırıyorum.

N Nasip_kismet canım sen de zayıf mısın benim gibi. O yağ bezecikleri gibi birşeyi sen ilk defa farkesiyorsun galiba. Hamile kalmadan öncede vardı onlar. Şimdi hamile kalınca vücut gerilme yaptı daha cok hissediyoruz. Bunları kafana takma. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…